2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047260 بازدید | 684584 پست
دوستان هماتوم ۱۳ در ۱۱ میلیمتر واسه هفته ۶ و ۷ بزرگه؟ هماتوم علتش چیه اصلا؟ ببخشید من از زیست و پز ...

تارا جون منم یه بارداری پوچ داشتم. هرجا مطلبی دراین باره میبینم میخونم که ببینم دلیلش چیه

تفاوت من با بقیه اینه که من نمیدونستم باردارم. ۵روز مونده بود به موعد پریودم رفتم دندونپزشکی برا عصب کشی. دوبار از دوندنم عکس گرفت. همه جا میگردم ببینم میتونه دلیلش دندونپزشکی باشه یانه

اگه شما جایی دیدی بی زحمت به منم بگو

اینم برا شما اسکرین گرفتم👇👇👇👇👇👇👇

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
دوستای خوبم التماس دعا دارم. از خدا بخواهید بهم ارامش بده و ارومم کنه. الان رفتم سونو گفت قلب بچم&nb ...

واقعا باور نکردنیه دوستم...نمیدونم چی بگم که آروم بشی...😢فقط بدون که همه به اندازه شما ازین قضیه ناراحتن😢😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر ک حسابی  استرس انداخته ب جونم اینه که ازم اکو قلب میخواد تو هفته ۱۸ کسی تجربه داشته انجام بده کجا رفته واسه انجامش؟ رویان میگفت بیمارستان ارش خوب با طبی کودکان زنگ زدم طبی گفت ۴۰۰ میگیریم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
تارا جون منم یه بارداری پوچ داشتم. هرجا مطلبی دراین باره میبینم میخونم که ببینم دلیلش چیه تفاوت من ...

ممنون عزيزم 

فكر نكنم تو اون سن از بارداري عكس از دندون مشكلي ايجاد كنه 

منم همش سرچ ميكنم ميخونم ولي خب بي نتيجه دكتر زرناني هم گفت ميتونه 100 تا دليل داشته باشه و دنبال دليلش نباشيد چون به احتمال خيلي زياد ديگه تكرار نميشه 

نميدونم اصلا بارداري من با اون بتاي 42 هزار و سقط به اين سختي اسمش پوچه؟! بالاخره امروز جراتمو جمع كردم رفتم سونوگرافي و خدارو شكر گفت بقايا نداري

انشالله دفعه بعد يك دوقلوي تپل قسمتت باشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
دوستای خوبم التماس دعا دارم. از خدا بخواهید بهم ارامش بده و ارومم کنه. الان رفتم سونو گفت قلب بچم&nb ...

آزي جون واقعا انگار دنيا رو سرم آوار شد خدا بهت صبر بده خيلي سخته عزيزم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ممنون عزيزم  فكر نكنم تو اون سن از بارداري عكس از دندون مشكلي ايجاد كنه  منم همش سرچ ميك ...

ان شالله برا شماهم هرچه زودتر🙏🙏🙏🙏

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
یعنی برم برای بار سوم آز ذخیره بدم؟ خودم میخوام ماه دیگه عکس رنگی رو برم که معطل نشم

به نظرم برو. چون برای من دوباره آزمایش ذخیره نوشت

چون مطمئنا اونم میگه جای معتبر بری و به این آزمایشا اعتباری نیست