2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
والا میگن 16 هفته ولی من دوست ندارم غربال دو بدم، حس می کنم الکی ریسک بالا میزنه  سونو 4 بعدی ...

منم راستش نخواستم انجام بدم به اصرار شوهرم انجام دادم که حتما برو خیالت راحت شه.ولی تا جوابو گرفتم کلی استرس کشیدم.خداروشکر همه چی خوب بود.نگران نباشید من چارت آزمایشگاه رو دیدم بخاطر آی وی اف ریسکش تغییر نمیکرد.فقط گفتش تخمک اهدایی باشه چون سن تخمک اهدا کننده ممکنه با شما فرق کنه ریسک بالا پایین میشه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم داروخانه دكتر فتحي بغل بيمارستان دي همه قرصاي كمياب رو داره ببين تو نت شمارش هست بزن بپرس ولي ...

عزیزم اسم داروخانه فتح هست یا دکتر فتحی می خواستم شمارش رواز توی نت دربیارم

عزيزم از داروخانه بيمارستان بهمن ٢٩٩گرفتم از روز اول پريود كه وارد سيكل انتقال شدم دكتر گفت بخور تا ...

ان شاء الله که مثبتی عزیزم🙏🙏🙏

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
گلم علائم چی داری؟  سفیده تخم مرغ روزی 8 تا میخوری؟ آب زیاد یا آبمیوه طبیعی زیاد هم عالیه

شکمم وخشتناگ بزرگ شده .حالت تهوع .درد تخمدانها ..

رڙیمشو رعایت میکنم .دارو چی بگیرم..البته بجز آلبومین

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزیزم شماره تلفنشو نداری ؟؟

سلام.زنگ بزن طب اسلامی تبریزیان تلفنی ویزیت بشو .من یکبار ویزیت شدم بعدش زنگ میزنم تلفنی دارو سفارش میدم به موقع هم تحویل میگیرم.زنگ زدی کامل توضیح بده که چند بار هم میکرو کردی.کدپستی و آدرس دقیق برای تحویل دارو داشته باش که سریع به دستت برسه.۰۲۵۳۳۸۰۳۰۱۱

سلام عزیزم وارفارین بهتر که گیر نمیاد، انوکسا خیلی خیلی خیلی بهتره  تا نزدیک زایمان باید بزنی، ...

چرا زینب جون عوارض داره وارفارین؟

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
فرقی نداره ولی با شکم خالی نخور به نظرم برای من که باعث تهوع میشد. 

سلام دوستاي گلم حال همه خوبه؟

آزي جون خوبي؟ 

اميدوارم نينيا و مامانا همه شاد و سلامت باشن رو به رشد😄

فسقلياي يخي هم همه سر و مر و گنده رو به رشد😄

بچه ها كي دكترش بعد از انتقال بهش شياف ميده هر ١٢ ساعت، خب، به اضافه ي يك روز درميون آمپول؟؟؟؟؟

اين حس خوبي به من نميده ، احساس نامرتب بودن ميده 😒

ميخوام ببينم كسي بوده اينجوري داشته باشه بعد از انتقال

البته اين پيشنهاد دكترمه هنوز انتقال ندادم

...
سلام دوستاي گلم حال همه خوبه؟ آزي جون خوبي؟  اميدوارم نينيا و مامانا همه شاد و سلامت باشن رو ...

عزیزم ابن سینا اینجوریه روالش ، یا روزی دوتا شیاف و سه روز درمیون آمپول یا روزانه آمپول.

من دفعه قبل اونجوری بودم ، تا به لک و خونریزی افتادم و آمپول هم شد هر روز.

اما اینبار طرازی گفت روزی دو تا آمپول ، که البته منم استقبال کردم.

ولی پرستار قبل ترخیص پیشنهاد میداد هر کی با آمپول مشکل داره میتونه از اون مدلم استفاده کنه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم ابن سینا اینجوریه روالش ، یا روزی دوتا شیاف و سه روز درمیون آمپول یا روزانه آمپول. من دفعه قب ...

سلام ببخشید میشه بپرسم شما از اول که پیش طرازی رفتید هزینه درمانتون درکل چقد تموم شد؟