2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست
ممنونم عزیزم، شما هم الان باردارید دعاتون گیراتره دعام کنید این ماه مادر بشم و به آرامش برسم، منم بس ...

می فهمم چی میگی هممون کشیدیم

نیش کنایه، دعا می کنن تو صورت آدم با صدای بلند میگن الهی خدا بهتون اولاد صالح بده

میگن چه قدر تنبلی، زود باش دیگه

می خوام بگم بالاخره اون روز میرسه که باورت نمیشه جواب آزمایش + شده، باور نمی کنی تو سونو قلب جنین دیده میشه، شک نکن میاد 

ان شاالله زودتر بیاد 

هیچ وقت روزهای سخت خودم یادم نمیره، همیشه واسه همه منتظرا دعا می کنم، شما هم به زودی مامان میشی گلم

سلام خانوما من هایمر شدم ..فقط تو خونه کابرگولین دارم ..قایده داره استفاده کنم؟؟ خوردنیه یا شیاف کنم ...

گلم علائم چی داری؟ 

سفیده تخم مرغ روزی 8 تا میخوری؟ آب زیاد یا آبمیوه طبیعی زیاد هم عالیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا براي من زودتر ازاد ميشه ...دو تا امپول با هم داده بود بهم 

منم دو تا آمپول با هم زدم، اصلا زودتر از 36 ساعت خیلی نادر هست آزاد بشه، پانکچر زودتر هم از کیفیت تخمک ها کم میکنه 

سایز فولیکول هات چند بود گلم تو سونو آخر؟ 

رفته توي فاز ياىسگي  فكر كنم تا ده نرمال بود

اگر رفته که خیلی خوب نیست، دوست ندارم امید الکی بهت بدم ولی باز نظر دکترت و سابقه پزشکی شرط اصلی هست

فقط یه چیزی گلم اگر یه درصد دکتر پیشنهاد اهدایی داد اجازه نده جز خودت و همسرت و دکتر هییییییییییچ کس با خبر بشه

به خدا می بینم با خواهر، یا مادر یا مادر شوهر میان واسه درمان ریز جزئیات زندگی شون رو میگن بعد اذیت میشن

گلم من مادرم هم هنوز نمی دونه چرا آی وی اف کردیم، بعد + شدن بهش مجبور شدم بگم ولی نه با جزئیات 

به خدا این قدر آرامش اعصاب داشتیم کسی خبر نداشت، به همه گفته بودیم خودمون نمی خواییم

منم دو تا آمپول با هم زدم، اصلا زودتر از 36 ساعت خیلی نادر هست آزاد بشه، پانکچر زودتر هم از کیفیت تخ ...

زینب جان برای منم یک بار زودتر از ۳۶ ساعت آزاد شد.دکتر مجبور شد ای یو ای کنه. سری بعدش که وارد سیکل شدم به جای ۲ تا hcg گفت ۳ تا بزنم

من از شما عقب ترم تازه این هفته غربال اولم التماس دعا دارم🙏🙏🙏🙏

سلام زینب جون خوبی عزیزم ؟؟؟ همسرم قرص زینک خریده 

برای تقویت اسپرمش میشه ببینی درسته یا نه ؟؟؟ و اینکه روزی یه دونه بخوره ؟؟؟ ساعت خاصی داره ؟؟

خداجونم شکرت