2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

سلام بچه ها

من همینطوری این جا رو پیدا کردم ی سوال داشتم ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه

من دو تا پسر دارم دلم خیلی دختر میخواد میخوام با ا یو ای این دفعه اقدام کنم به نظرتون به نتیجه دلخواهم میرسم ؟ شما اطلاعاتی دارین در این مورد 

خدایا کمکم کن تا عاشقانه ترین نگاه ها را در چشمش بریزم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطمینی ۸ سیکل بودی؟! بعید میدونم ۸ سیکل انتقال بدن اخه تا ضخامت به ۷ نرسه اصلا روز انتقالو مشخص نمیک ...

اره عزیزم هشتم بود رفتیم تهران نهمش انتقال دادن ، بخدا هرچی میگفتم زوده میگفت خوددانی انتقال اول مهم نیست ، کلا بدشانسی اوردم تقصیر خودمم بود عجله کردم وصبرنکردم دکترچوبساز برگرده،  حالا دیگه گذشت ولی سه تا جنین خوب ازدست دادم ، خدا خیر نده دکتری که کوتاهی میکنه در حق بیمار

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

سلام دوستانی ک رویان میرین  ی سوال ؟چرا دکتر با اینکه  غربالگری اول من خوب بود نوشته دومی رو الان ک ۱۵ هفته هستم  باید انجام بدم اونم غربالگری چهارگانه ب خدا مردم از استرس اصلا جوابم نمیده دکتر ک چرا نوشته😔

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
ممنون عزیزم، منم ان شاالله فردا سونو دارم تا ببینم چی میگن، شما باردارید با نفس پاکتون برام دعا کنید

بسلامتی عزیزم.موفق باشی..من هرروز برای تمامی دوستان دعا میکنم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عکس ان تی رو بذار ببینم اگر دم دستته شاید بتونم بهت بگم .

تشکر عزیزم😘 عکس دارم گلم منکه چیزی نفهمیدم خیلی پیچیدست  

میذارم ببینی ننه جان 😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
میخورم اتفاقا.نمیدونم چرا روی من اثر نداره زیاد. کاهو و روغن زیتون بهتره که با توجه به تهوعم زیاد ن ...

برای منم همینطوره این یبوست لعنتی هیچی تاثیر نداره. دیروز همسرم دیروز  اومد خونه گفت انجیرهایی که صبح خریدم رو تنهایی خوردی!!!؟😂😂گفتم اره گفت خدا به بچم رحم کنه😂😂اما دریغ از یه تاثیر کوچیک