2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
عزیزم روز 10ک بری اگه ضخامت خوب باشه روز انتقال تعیین میشه وگرنه اگه کم.باشه  ی سونو دیگه توروز ...

ممنون عزیزم، شما همون روز براتون مشخص شد انتقال؟ پروژسترون و آنوکسا قبل از انتقال هم باید استفاده کنیم؟ 

ممنون عزیزم، شما همون روز براتون مشخص شد انتقال؟ پروژسترون و آنوکسا قبل از انتقال هم باید استفاده کن ...

نه من روز 15 اخرین سونو شدم ک مشخص شدانتقال..

انوکسا برا بعد انتقال بود  ولی پروژسترون اره از 5روز قبل انتقال شروع شد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچها آی وی اف چندمین بارتون مثبت شده؟

من ماه قبل آی وی اف کردم منفی شد

باز میخوام ماه بعد شروع کنم

این ماهو تقویتی داده دکتر بهم

یا امام رضا تو که دردمو دوا می کنی....چرا امروزو فردا میکنی؟ یا امام رضا دامن همه منتظرارو سبز کن....یا امام رضا ممنونتم..... بقیه راهم به خودت میسپارمش
گلم مال شما فرق داشت، دفعه اول به تخمک پوچ شک کردن دفعه دوم هم یادم نیست ساک چی شد یه مبحثی هم هست ...

زینب جون مگه ممکنه تو میکرو هم تخمک پوچ باشه؟!

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام دوستان کسی شماره تلفن داروخانه های مرکز ناباروری ابن سینا یا رویان رو داره بهم بده ممنون میشم

02123562419 داروخونه رویانه

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

دوستان من امروز به شدت دندونام درد گرفت غیرقابل تحمل بود...قطره دنتول زدم بهشون..الان پشیمونم خیلی نگرانم ...برای جنین ضرر داره؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
نمیدونم از بخت بد من این آندومتر انکار یه لکه ننگ شده واسم دکترم از اول هم میگفت رحم ...‌ بگیر ولی م ...

عزیززززززم ، قربون دل شکستت هممون همین هستیم منم هرشب میگم بهترین روزهای زندگیم تو مطب دکترها و امپول زدن و انتظار بچه که حق هر زنیه تلف شد 😢😢 منم چهارساله بالای چهل میلیون خرج کردم الان واسه انتقال برای اولین بار قرض کردیم هفته ایی دوبار سونو میشه دویست هزار و مابقی ماجرا بماند ،،،، واقعا از جووون مایه گذاشتیم تقدیر ماهم اینه گلم چکار میشه کرد

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزم خوب می کنی اینجا درد دل می کنی،  اون همه لتروزول ضخامت رو خراب کرده  به من کلومیفن ...

ذخیرم 2/9 هست،  خب من از روز اول تشکیل پرونده تورویان بهشون گفتم که هشت ماه لتروزول خوردم و جواب نگرفتم روز سوم هم بعد از سونو که داشتن برام دارو لتروزول مینوشتن بازم بهشون گفتم ولی فقط سکوت کردن و سریع تو دفترچه دارو نوشتن دادن دستم،،،  یه خانمی هم اونجا بود که اونم تو سيكل ای یو آی بود برای اون کلومفین نوشتن،، نمیدونم چرا الان دو ساله همه دکترا اصرار دارن به من لتروزول بدن خب اخه وقتی من با لتروزول این همه مدت نتیجه نگرفتم خب منطقیه کلومفین یا یه دارو دیگه بدن،،، خستم کردن بخدا،،  میترسم این ماه نشه بگن حالا چندبار بیا ای یو آی بعد هربار بی نتیجه چون به قول شما آی یو آی درمان خاصی نیست و مثل نزدیکی معمولیه،،،  اصلا اونجا به حرف آدم گوش نمیدن انگار یه پروتکل دارن پ طبق اون فقط عمل میکنن، واقعا تعجبم از اینه که چرا منی که فقط یه لوله م بازه بازم باید آی یو آی بشم هرچند ضررش کمتره ولی نتیجه ای هم نداره اخرشم بعد از کلی هدر رفتن زمان و هزینه و بروبیا میخوان بگن ای وی اف

سلام عزیزم  خدا نکنه این حرفا چیه میزنی؟ من صخامتم ۴.۵ بود روز ۲ سیکل بعد از ۸ روز استرادیول ...

سلام تاراجان ، شما روز چندم سیکلت انتقال داشتی؟؟ 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
ای بابا اگه خورده بودی یه ماه جلوتر میفتادی، حالا هم یه مصلحتی بوده که تاخیر افتاده، تو این یک ماه ه ...

فداتم مررررسی♥️♥️♥️

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋