2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
اول خدا انشالا شماهم به امید خدا نتیجه بگیری هموطن

مرررررسي گلم انشاالله همه منتظرا 🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زینب جون چشم راستی زینب جون من ۱۶ روزه سقط کردم هنوز لکه بینی و گاهی لخته های کوچیک دارم که که ...

عفونت که نداری ولی نمیدونم تا چه مدت خون ریزی طبیعی هست

دختر خاله ام سقط داشت تا 40 روز بعدش خون و لک داشت

ممنونم عزیزم ، اخه این مراکز ناباروری حتی اگه بهشونم یادآوری کنی هم بازم کار خودشونو انجام میدن چه ب ...

عزيزم دركت ميكنم براي بيشتر ما ها اين اتفاق افتاده انشاالله خدا دلت رو شاد كنه و صاحب دوقلو بشي توكل به خدا كن از دوستان بپرس چه دكتري بهتره يه ويزيت برو حتما انشاالله زود زود مامان شدنت رو جنش بگيريم 🤲🏻🌹🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دفعه ی اول اندازه ی ساکم از 10هفته کوچیکتر بود ولی باز اندازه ی 12سانتی میشد ولی اصلا درد نداشتم موق ...

😲😲😲😲آخه بعد 16 تا انتقال یعنی چی نمیدن

چرا این قدر دق میدن آدمو اخه، از پرد که خیلی بهتره

پیش طرازی چی رفتی؟ 

چند روز پیش داشتم فکر می کردم انگار واقعا ظهیری دستش خوب بوده

آدم انگار باید یه دکتر پیدا کنه خودش ناباروری کشیده باشه تا درکش کنن😔😔😔

کاش میشد آدم بی نسخه آزادش رو بخره اصلا

عزيزم دركت ميكنم براي بيشتر ما ها اين اتفاق افتاده انشاالله خدا دلت رو شاد كنه و صاحب دوقلو بشي توكل ...

ممنونم عزیزم ان شالله شما هم به حاجات دلتون برسید و همه خانمهایی که آرزوی مادر شدن دارن زود زود مادر بشن ، آمین

ممنونم عزیزم ان شالله شما هم به حاجات دلتون برسید و همه خانمهایی که آرزوی مادر شدن دارن زود زود مادر ...

الهي آمين 🌹

سلام عزیزم بله

من رویان سه روز پیش آی یو ای شدم ، شما از مرکزش راضی هستید منظورم از پروسه درمانی که پیش میگیرن ؟؟؟ با کسی اونجا برخورد داشتید که با آی یو آی باردار شده باشه؟؟؟ شما آی وی اف انجام دادید؟؟؟ من یکی از لوله هام بسته ست نمیدونم چرا برام درمان آی یو ای انتخاب کردن اونم با ضخامت کم آندومتر 

من رویان سه روز پیش آی یو ای شدم ، شما از مرکزش راضی هستید منظورم از پروسه درمانی که پیش میگیرن ؟؟؟ ...

گلم من راضی بودم با این که سه سال رفتم و اومدم ولی در کل خوب بود، این که هر بار یه دکتر میبینه آدمو یه کم رو اعصابه ولی در کل خوبه

منم دو بار آی یو آی کردم ولی نشد اما خیلیا رو اونجا دیدم با آی یو آی و حتی تلقیح تخمدان به تنهایی باردار شدن

خط اول درمان معمولا آی یو آی هست مگر اینکه اوضاع خیلی خراب باشه، چون خیلی عوارضش کمتر هست

ضخامت چند بود گلم؟ 

گلم من راضی بودم با این که سه سال رفتم و اومدم ولی در کل خوب بود، این که هر بار یه دکتر میبینه آدمو ...

روز سوم سیکل سونوشدم و حرفی از ضخامت نزدن فقط لتروزل دادن روز 10 پری سونو شدم ضخامت 5 بود خودشون گفتن خیلی کمه و از همون روز استردادیول روزی دو عدد دادن و روز 12 هم ای یو ای انجام دادن الان سه روزه که آی یو ای انجام دادم و استرادیول روزی دو تا هم میخورم ولی خب بنظر خودم بهم دیر استرادیول دادن