2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046613 بازدید | 684532 پست
عزيزم پريود شدي ؟

دوفاستون داده تا بخورم پریود شم قاعدتا باید تا یکشنبه بشم ولی گفت اگه زودتر شدی زنگ بزن بگم کی بیای برای سونو 

منم که قربونش برم انگار نه انگار  اصلا هیج حالت پریودی ندارم😁😁😁😁

سلام لطفا جواب منو بدید خیلی نگرانم خدا خیرتون بده.من ازمایش غربالگریم تروزومی 18 ریسک 1 ب 13 و 10 ر ...

عزیزم اصصصصلا نگران نباش.برو کامنتای منو بخون.نمیدونی دو هفته چی کشیدم.منم های ریسک بودم اما دکترم گفت آمینو نده برو سل فری اگه مشکل داشت بعد برو آمینو.خداروشکر جوابش دیروز اومد و سالم بود.مطمین باش بچه سالمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نع😭😭😭😭

مگه آمپول نزدي فكر كنم ١٨روزه الان 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوفاستون داده تا بخورم پریود شم قاعدتا باید تا یکشنبه بشم ولی گفت اگه زودتر شدی زنگ بزن بگم کی بیای ...

🤣🤣🤣

انشاالله ميشي  نگران نباش بيخيال باش 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام خانوماي گل من يكهو ظهر ازم خون صورتي امد رفتم دسشويي دوتكه ازم لخته خون بود كه اندازشون يكيش مث ...

سلام عزیزم مگه سقط تو هفته 7 الکیه کلی درد داره

فردا هم بلند نشو برو دکتر، زنگ بزن یا همسرت رو بفرست راهنماییت می کنن 

آسپرين اگر داری قطع می کنن و دوز پروژسترون رو شاید بیشتر کنن

اینا که گفتی شبیه هماتوم هست بیشتر

سلام عزیزم مگه سقط تو هفته 7 الکیه کلی درد داره فردا هم بلند نشو برو دکتر، زنگ بزن یا همسرت رو بفرس ...

ممنونم عزيزم از راهنماييت اخه بابد برم واسه قبب ني ني ....بهم گفتن ٣٥روز بعد از انتقال بيا

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
سلام عزیزم مگه سقط تو هفته 7 الکیه کلی درد داره فردا هم بلند نشو برو دکتر، زنگ بزن یا همسرت رو بفرس ...

اره خودم هم شك كردم كه شايد هماتوم دارم خداكند زود جذب بشه....نمزارد اصلا از دوران بارداريم لذت ببرم

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
زینب جون اگه قلقی چیزی دستت اومد برا تهوع خوب شه به منم بگو اعصاب برام نمونده😥😥😥😥😥

چشم عزیزم 

گلم چند روزه که قرص زنجبیل مصرف می کنم امروز خیلی بهتر بودم، خداکنه  فردا تلافی نکنه😬😬😬🤲🤲🤲

ببین آب اصلا نخور حتی یه قلوپ، یا همون هم داغون میشی، قرص هات رو با آبمیوه حجم خیلی کم بخور

اگر حالت خیلی خرابه و معده ات هیچی قبول نمی کنه سرم بزن، اگر قرص دمیترون می تونی بخوری عالیه، اگر نه بگو برات داخل سرم بزنن، بعد وقتی تو دستت هست هر نیم ساعت غذا  بخور ولی کم

سرعت سرم هم زیاد نباشه، ترجیحا اول صبح بزن

مایعات هم آب انگور و سیب قاطی کن طبیعی یه ذره یه ذره بخور

گلم من طب سنتی رفتم واسه همین بالاآوردن زیاد یه سری سوال پرسید و بهم گفت سودای شدید به من غلبه کرده و معده ام شدیدا سرد شده

بهم باد کش کتف یک روز در میون داد

ترکیب عرق نعنا و گلاب و عسل و بارهنگ که یک لیوان درست کنم و در طول روز کم کم بخورم

گفت غذاهام خشک باشه، مثلا سوپی فاجعه است

حبوبات واسه تهوع خیلی بده، اینو متخصص زنان هم بهم گفت

سردیجات فعلا مثل خیار گوجه گوشت گوساله لبنیات نخورم، اگر هم خوردم خیلی کم باید باشه و شب هم نباشه

فعلا مصرف ماهی ممنوع

کاش شما هم بری ببینی طبعت چیه و غلبه چه چیزی پیدا کردی

البته بگم یک روزه اثر نداره مداومت مهم هست و امتحان کردن هر چی حس می کنی خوبه

آها گلم بستنی هم خیلی دوست دارم ولی فعلا گویا خوب نیست واسه سردی معده 

اره خودم هم شك كردم كه شايد هماتوم دارم خداكند زود جذب بشه....نمزارد اصلا از دوران بارداريم لذت ...

آره گلم خیالت راحت، حال نی نی خوبه

منم تجربه لکه بینی دارم، خیلی ترسیدم اون موقع کاملا درکت می کنم 

واسه نی نی دعا بخون صدقه بده، ان شاء الله همه چی عالیه

آره گلم خیالت راحت، حال نی نی خوبه منم تجربه لکه بینی دارم، خیلی ترسیدم اون موقع کاملا درکت می کنم& ...

ممنونم از دلگرميت مهربونم😘😘😘توكل ب خدا تا ببينيم چي ميشه....بازم خوشحالم و خداروشك مكنم كه اين لحظاتو ميبينم نزديك دوسال منتظر اين روزا بودم

ان شااالله همین که میگید باشه بخدا شب و روز ندارم.آمینو گفتم مهمترین و بهترین ازمایش برای شماس براهم ...

عزیزم می فهمم تو برزخی الان ولی ان شاء الله حالش عاایه

آره امنیوسنتز بهترین کار برای ریسک های خیلی خیلی بالا هست شک نکن

فقط دکتر خوب باید باشه و استراحت می خواد بعدش

ان شاالله میایی و خبر سالم بودن نی نی رو میدی گلم

سلام خانوماي گل من يكهو ظهر ازم خون صورتي امد رفتم دسشويي دوتكه ازم لخته خون بود كه اندازشون يكيش مث ...

عزیزم سونوی ساک رفتی هماتوم نداشتی؟

شیاف و آمپول چند تا داری در روز؟

برای قلب کی میری ان شاالله.؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام دوستان من 10 مرداد پانکچر شدم و برای بررسی رحمم 2تا جنین فریز شدن الان مشکلی نبوده و باید شروع ...

سلام عزیزم به سلامتی 

گلم بهترین کار رفتم پیش طب سنتی معتبر هست

وگرنه زندگی عادی خودتو بکن به علاوه آب زیاد و پیاده روی 

بعدش هم اصلا اصلا استراحت مطلق نباش همون زندگی عادی خودت فقط چیز سنگین بلند نکن و مثلا کارهای شدیدا هسته کننده مثل رفتن به بازار بزرگ تهران مثلا انجام نده(من هر وقت میرم له میشم) 😉😉😉

راحت غذا بپز، ظرف بشور و... 

بعد + شدن یه کم بیشتر مراعات کن همین عزیزم