2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046906 بازدید | 684563 پست
الهی نه نه یکی نه چند تا بچه بشی🤲🤲🤲🤲🤲

الهی امین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.ثمین جون..عزیزم از خدا میخام ک ایندفعه انتظارت ب پایان برسه دیگه و مامان فرشته های نازنین بشی ب ...

نفسی جون من تاحالاای یوای نکردم،نمیدونم ستش چطوره،یعنی مثل امپول میمونه؟سرسرنگ داره ک تزریق میشه؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
گویا مشکل بدی براشون پیش اومده😔😔😔واسش دعا کن پسرش هم بزرگ شده خیلی شیطنت میکنه  گفته یه کم ...

ای بابا خدا به خیر بگذرونه.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
زینب جون خداروشکر قلبش تشکیل شده بود..❤به گفته سونو ۶ هفته و شش روزم

الهی شکر خواهر الهی 120سال قلبش برات بتپه

ثمین جان راجع به سن حرف نزن خواهر  اقلا تا وقتی من از رو نرفتم و ادامه میدم ۷ عدد مقدسیه این ب ...

الهی آمین.والا من خیلی دیگه دارم میترسم همش میگم ببین چه گناه کبیره ای مرتکب شدم خدا اینجوری مجازاتم میکنه

آره گلم بی ضرر و گیاهی هست، واسه تقویت تخمکه فکر کنم روزی 4 تا باید بخوری

ممنون عزیزم‌برای من‌که ذخیره تخمدانم‌ پایین هست هم خوبه؟ دکتر دیشب  پرگناکرکانسپشن نوشته برام روزی ۲ تا که از دیشب دارم میخورم گفتم اگر اینم موثره تو موفقیت ای وی اف و کیفیت تخمگ بخورم

سلام.ثمین جون..عزیزم از خدا میخام ک ایندفعه انتظارت ب پایان برسه دیگه و مامان فرشته های نازنین بشی ب ...

مرسی خواهری محبت کردی برام توضیح دادی فقط درد که نداره نه؟باز باید دهانه رحم مثل انتقال باز شه؟وای خداااااا از اون قسمت ماجرا همیشه وحشت دارم

نفسی جون من تاحالاای یوای نکردم،نمیدونم ستش چطوره،یعنی مثل امپول میمونه؟سرسرنگ داره ک تزریق میشه؟؟

نه عزیزم.امپول نیس..مثل همون وسیله انتقاله..یه چیز خیلی باریک هست..مواد رو از سرسرنگ میریزن داخل ی چیزه دیگه بعد تزریق میکنن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مرسی خواهری محبت کردی برام توضیح دادی فقط درد که نداره نه؟باز باید دهانه رحم مثل انتقال باز شه؟وای خ ...

عزیزم.نگران نباش بستگی ب بدن داره..اره مثل انتقاله 

من کلا دهانه رحمم مشکل داشت انگار ؛همه چی برام دردناک بود..ای یو ای ؛پی ار پی؛ انتقال😬وگرنه خانمی ک با من پی ارپی کرد عین خیالشم.نبود هیچی نفهمید

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خوب اخه خون بعد سرازیر نمیشه؟بعدش پد لازمه یا نه.اصولا چند روز قبل انتقال میکنن این کار رو؟به من گفت ...

نه عزیزم داخل رحم میفرستن دقیقا مثل انتقال چیزی بیرون نمیاد شاید یه خونابه خیلی خیلی کم. برای من دو روز قبل از انتقال بود. 

عزیزم.اون.خانمی ک.گفتی 5ماهگی زایمان کرده چی شد؟..خودش و بچه هاش خوبن؟من تو فکرشونم

سلام عزیزم  اینجانب یک بی علامت قبل انتقال بودم که علائمم از اواخر هفته 6 شروع شد و الان جوری ...

یعنی هیچ علائمی نداشتی گلم بعد انتقال تغذیه ات چجوری بود؟استراحت مطلق بودی؟من خیلی استرس دارم