2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
 نه عزیزم نداشتم

ممنوون گلم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستای عزیزم.بالاخره جواب سل فری اومد.نی نی سالم و پسر.خدایا شکرت.مرسی از همه و بخصوص زینب جون ...

دیدی گفتم مطمینم صد در صد سالمه دیدی 

هیچ وقت شک نکن به قدرت خدا🤗😊و توکل کن😘😘😘😘تا اخرشم بسپر به خودش

خیلی خوشحالم عزیزم منتظر خبرت بودم💜💜💜💜💜💜😙😙😙😙😙😙😙😙

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم کم کم همه رو میپرسم😃😃

خواهش ميكنم فدات 🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستای عزیزم.بالاخره جواب سل فری اومد.نی نی سالم و پسر.خدایا شکرت.مرسی از همه و بخصوص زینب جون ...

سلام عزيزم خدارو شكر خيلي خوشحال شدم 🥰🥰🥰

تو اين حال خوبت واسم دعا كن روز ٣انتقالم خيلي استرس دارم 🙏🏼

@زینبی_بابا     زینب جون من اینجا خوندم دوستان میگن اگه لوله هارهیدرو باشه میکرو جواب نم ...

گلم شما چسبندگی داری ولی ننوشته هیدروسالپنکس، 

پس به صحبت دکترت گوش کن

منم فکر می کردم هر کی آندومتریوز و چسبندگی داره باید عمل بشه ولی نظر دکترم متفاوت بود، می گفت امکان طبیعی هم هست

نه عزیزم.تاثیری نداره تو غربال .نگران نباش.اون نی نی خوشگل، داره کار خودشو میکنه.با مامانش و داروهاش ...

یا خدااااااااااااااا حاضرم نذری بزرگ بدم ولی این ویار طولانی نشه 

الهی بگردم چی کشیدی دختر، دمت گرم باز دنبال بچه ایی خیلی اجر داره، من دارم سر همین جون میدم دیگه

خیلی دعا کن زودتر سبک بشه، خیلی دارم تلاش می کنم خودمو سرگرم کنم، بهش فکر نکنم تا یه ذره بهتر میشم سریع بگو بخند می کنم تو خونه ولی خوب کوتاهه 

خیالم تقریبا از بابت نی نی راحته نگران ان تی ام، ميگم نکنه زیادی فاکتورهای خونیم تغییر کنه و آز خون هفته دیگه بی ارزش بشه

شانس منم دکترم رفته مکه، بهش دسترسی ندارم، باید از دکترهای دیگه بپرسم که جوابشون دلچسبم نیست چون انگار زورشون میاد مسئولیت منو قبول کنن

چه عالی خدا برات نگهشون داره زینب جان چندتا انتقال دادی؟ و ذخیره ات چند بود؟

گلم دو تا انتقال دادم، ذخیره ام بالا بود، هایپر شدم

6 و خورده ایی بود

تخمک ها هم از دو تا تخمدان بود، هم اون که سالم بود هم اون که کیست آندومتریوما داشت

این قرص گیاهی رو بابام گرفت برام اوارد خوردم مزه و بوی زنجبیلم میده.برای شما اثر داشت؟⚘⚘⚘

خخخخخخخخخ فقط دیروز

خواهر فعلا هر روز قوی تر میشه این ویار، آره تنده روی زبون میذاری و بوی زنجبیل میده

والا من سرم و دمیترون تزریقی می زنم، جدیدا اونم اثرش داره کم میشه، یه دونه صبح از این قرصا می خورم یه دونه شب

ادرار هم اگر رنگش تیره هست یا حجمش کمه مثلا فقط یک بار در روز خوب نیست به کلیه فشار میاد

من خون تو ادرارم بود توی 4 تا آزمایش، کتون و پروتئین هم بود

همین و داشت گرفتم خوردم به نظرت من از خواب بیدار میشم تهوع دارم کی بخورم دقیقا موقع خواب بخورم که ص ...

روش نوشته، 

نه قبل خواب اثر نداره

ببخشید واضح میگم امروز می خواستم سعی کنم سرم نزنم، بیدار شدم سریع یکی خوردم ولی دو دقیقه بعد حالم بهم خورد خیلی شدید مثل روز های قبل