2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

بچه ها دیروز شوهرم رفته برام قرص کلسیم بگیره،گفتم اگه خارجیش هست خارجی بگیر برام.دیگه‌ نگاهش نکردم،الان اومدم عکسشو بفرستم براتون ببینم کی از این داشته،دیدم اصلا قرص نیست.پودره😐😐😐لیمویی هم هست...ویتامین دی هم داره تازه!(دکترمم ویتامین دی برام نوشته دز ۱۰۰۰ دو روز در هفته گفته بخورم) نمیدونم چیکار کنم!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام قرص آناهیل که حاوی برمولین هست از عصاره آناناسخوبه بخورم  برای لانه گزینی جنین برای انتقال

نمیدونم کپسولش هم خوبه یا نه.... بعد سزارین برای ترمیم زخم دکتر بهم داد.... اما میدونی که آناناس برای لانه گزینی خطرناک هم هست.... به هر کی گفتن بخوره به صورت میوه تازه بوده و اینکه به پنج قسمت تقسیم بشه و طی پنج روز خورده بشه.... حالا شما که میخوای کپسول بخوری از کجا در مورد دوزش مطمئنی.... بالاخره به صورت کپسول حتما دوز بالایی داره نسبت به میوه تازه

سلام من مشكلمو ميگم اگه كسي مثه من بوده بگه تا منم روحيه بگيرم خيلي حالم بده روزگارم شده گريه و غصه

من تخمك كشي شدم شش تا تخمك بيشتر نداشتم ذخيرم هفت دهمه دكترمم گفته لوله ت هيدروئه بايد برش داري آندو و چسبندگي داري كه احتمالا رودتو هم درگير كرده بايد لاپارا بشي بد انتقال بدي من تا خالا سه بار اي يو اي شدم يه بار لاپارا شدم خيلي خسته شدم به معناي واقعي كم اوردم حالا دوباره بايد لاپارا بشم هر چي فكر ميكنم اميدي به بچه دار شدنم ندارم كسي بوده مثه من ولي بچه دار شده باشه؟؟؟!!!!!

خدا كمكم كن بعد از هفت سال نازايي د و تا جوجه انتقال دادم خداايا كمك كن بمونن واسم🙏🏻🙏🏻😍
آزی جون..من دوروزه حرکتای نی نیم کم شده و ضعیفتر..ی خرده نگران شدم..نمدونم طبیعیه یانه😬

هفته چندی خانوم خانما؟

منم یه وقتایی حرکتش کم میشد. چند روز اینجوری بود دوباره خوب میشد... اصلا مدل پسر من اینطور بود. چند روز فعال چند روز استند بای

یه وقتایی هم که غذا اذیتم میکرد و رو دل میکردم حرکتاش کم میشد

همینکه در طول روز یه حرکت کوچیک هم ازش حس کنی درسته... اینکه میگن طی فلان ساعت حرکاتش فلان تعداد باشه فقط استرس بیخود ایجاد میکنه

عزیزم دکتر زرنانی به من گفته بود ۲ هفته قبل از انتقال تا ۲ هفته بعدش مصرف چای، قهوه، شکلات و فلفل رو ...

چقدر خوب خداشکر ، من فقط روزی به فنجان چایی میخورم که اونم دیگه نمیخورم ولی فلفل زیاد میخورم فکرمیکردم گرمیه و خوبه ، ممنون ازت خانومی

لوبیا سبز و اینا هم خوردید؟؟ داروتون فقط استرادیول بود؟؟ ممنون میشم بگی واسه ضخامت چیکارا کردی💗💗

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
هفته چندی خانوم خانما؟ منم یه وقتایی حرکتش کم میشد. چند روز اینجوری بود دوباره خوب میشد... اصلا مدل ...

افرین منم موافقم.مامانم هروقت میپرسه درمورد حرکتش واسه اینکه نگران نشه میگم خوبه.ولی بعضی وقتا واقعا خیلی کم میشه حرکاتش.ولی تصمیم گرفتم کلا نشمارم.چون فهمیدم دخترم خیلی آرومه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خیلی ممنون عزیزم،ان شاء الله شما هم مامان بشی ولی بارداری راحتی داشته باشی  دیگه واقعا گریه ام ...

زينب جون الان بهتري ؟ ناراحتم واست چيزي نميتوني بخوري 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
فدات عزیزم من الان تو هفته 24هستم..تا هفته 28ک بخاد سونو رشد بنویسه یکماه میشه..فک.نکنم طاقت بیارم . ...

عزیزم هفته ی ۲۴ اصلا قرار نیست بشماری حرکاتو یا حتی مقایسه کنی.متوجهم چی میگی‌من خودم از همه بدترم توی این زمینه

ان شاالله گل پسرت صحیح و سالمه.فکرای خوب کن...آب هم زیاد بخور

هفته ی چندی عزیزم؟

تو.24هفته

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
افرین منم موافقم.مامانم هروقت میپرسه درمورد حرکتش واسه اینکه نگران نشه میگم خوبه.ولی بعضی وقتا واقعا ...

پسر من که اصلا حرکت نمیکرد .... میخزید😁

من یادم نمیاد لگد زده باشه بیشتر فشار میداد.... یعنی گاهی با پاش گاهی با سرش به رحم فشار میاورد

واسه همین اصلا نمیتونستم درست و حسابی بشمارم لذا بیخیالش شدم😜

همین که سرسره بازیش رو‌ میکرد دیگه برام کافی بود 

هفته چندی خانوم خانما؟ منم یه وقتایی حرکتش کم میشد. چند روز اینجوری بود دوباره خوب میشد... اصلا مدل ...

تو.هفته24هستم عزیزم..حرکت داره ولی ب نسبت خودش کم شده و یواش...من کلا نمیشمرم هیچوقت..ولی خب حرکتاش خوب بوده ..این تیر کشیدنه هم رفته رو.مخم.حالا تا فردا اگه دیدم بهتر نشد میرم سونو حداقل خیالم راحت شه .

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستان  درگیر بی خوابی شبانه هستم 😢😢 راه حلی دارید کل سبستم بدنیم بهم ریخته

عزيز دلم بارداري همينه ، من هم همينطور بودم شبها تا ٥ صبح بيدار بودم ولي خوب توي رختخواب هم نميرفتم چون كلافه ميشدم ، بيشتر ميومدم ني ني سايت چون توي روز وقت نميكردم بيام ، تازه حالا فكر كن من تازه ٥ صبح ميخوابيدم دخترم ٩ نهايت ١٠ بيدار ميشد بعضي وقتها همسرم نگهش ميداشت من يه كم بيشتر ميخوابيدم ولي بعضي وقتها هم مجبور ميشدم بيدار بشم . اين روزها ميگذره بعد شبها دوست داري بخوابي ني ني ات تازه اگر مثل پسر من آروم و خوب باشه هر دو ساعت يك بار بيدار ميشه بعد تا كارهاش رو انجام بدي حداقل يك ساعت طول ميكشه تا بخوابه .

تازه دخترم كه خيلي بدخواب بود .