2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها میشه برای من دعا کنین .دکتر یه هفته فرصت داد گفت اگر جنین دیده شد که ادامه در غیر اینصورت باید سقط انجام شه . انقدر گریه کردم از دیروز که کور شدم . واقعا تو این یک هفته رشد میکنه ؟ مگر اینکه خدا معجزه کنه برام.کسی تجربه مثل من رو داشته ؟؟؟ خیلی ناراحت و افسرده ام . نمیدونم چطور این یک هفته رو بگذونم

علتش چی میتونه باشه ؟ من و همسرم تمام آزمایش هارو دادیم . ژنتیک هم مشکلی نداشتیم.دیگه هم جنین ندارم .توان دوباره شروع کردن رو هم ندارم . واقعا درمونده شدم . خدایا خودت کمکم کن

علتش چی میتونه باشه ؟ من و همسرم تمام آزمایش هارو دادیم . ژنتیک هم مشکلی نداشتیم.دیگه هم جنین ندارم ...

😔😔😔😔

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
زینب جان شما اطرافتون کسی رو نمشناسی که معروفن به اینکه نفسشون حقه؟؟ ما تو شهرمون یه اقای مسنی هست ...

ممنونم عزیزم، نه نمیشناسم ولی فعلا با دعای شماها بهترم

به خدا خیلی هم لوس نیستم ولی الان 10 هفته و 5 روزه، هر روز دارم بدتر میشم، یه لحظه نا امیدی محض اومد سراغم، خیلی سخت بود اون لحظه گفتم اگه با سرم هم دیگه جواب نده چی کار کنم، حالا مثلا بستری هم بشم مگه جز این داروها چی هست آخه

ممنونم عزیزم، نه نمیشناسم ولی فعلا با دعای شماها بهترم به خدا خیلی هم لوس نیستم ولی الان 10 هفته و ...

اخی عزیزم

یه حاج اقا. یه عارف یه نفر که خاص باشه هم سراغ ندارید؟؟😕😕

شما دارین عذاب میکشین. این چه مدلشه اخه😢😢

ادم میترسه😕

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام بچه هاکسی بوده تو مدت انتظاربراجواب ازمایش گوشاش کیپ میشدن و سرگیجه داشت بعدجواب ازمایشش مثبت ش ...

گلم احتمالا از عوارض داروهاست، شنیدم روی بعضی افراد این جوری عوارض داره، ان شاء الله چیز خاصی نیست ولی حتما خبر بده به دکتر یا مرکزت

فدات شم برو خدا رو شکر کن مثل من خوبه آخه  اگر سونو رفتی که اصلا نگران هیچی نباش، آنا، مامان س ...

ممنونم عزيزم اره سونو رفتم ساك ديده شده ولي هنوز برا قلبش نرفتم هفته دكر انشالله....انشالله عزيزم بهتر شي😊😊

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
میدونی که متاسفانه دکتر چوبساز سه روز در هفته مطبه و ماها هم مجبوریم خودمو تنظیم کنیم با دکتر ، اتفا ...

گلم یه نکته تو مصرف استرادیول هست، مثلا اگر دو تا در روز داری هر. 12 ساعت با آب زیاد بخور

اگر سه تا داری هر 8 ساعت با آب زیاد

اگر 4 تا داری هر 6 ساعت... 

کلا مصرف آب معجزه می کنه واسه ضخامت، گوجه فرنگی و لوبیا سبز هم عالیه

فقط لوبیا سبز از دو سه روز قبل انتقال نخور به خاطر نفخش

پیاده روی هم عالیه

بچه ها میشه برای من دعا کنین .دکتر یه هفته فرصت داد گفت اگر جنین دیده شد که ادامه در غیر اینصورت بای ...

عزیزم چند تا از بچه ها بودن اول جنین ندیدن بعد اصلا دو قلو شده

واقعا نمی دونم چی بگم، فقط از ته قلبم برات دعا می کنم که رشد خوبی داشته باشه

از دیروز خیلی برات ناراحتم و غصه می خورم، بیشتر برای ناراحتی خودت 

ان شاالله جنین هم رشد می کنه عالی 

ممنونم عزیزم، نه نمیشناسم ولی فعلا با دعای شماها بهترم به خدا خیلی هم لوس نیستم ولی الان 10 هفته و ...

به خدا من که همش به یادت هستم امروز به همسرم میگفتم من با این مقدار تهوع دیگه کلافه شدم عین ادم های مریض همش بی حوصله ام خدا به داد زینبی برسه که همش زیر سرمه انشالله که بلات دوره اما در عوض یه بچه تپل مپل برامون میاری من هرکس رو دیدم مثل شما اینقدر بد ویار بوده به بچه حسابی تپلی اورده😊