2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
سلام زينب جونم خوبي عزيزم حالت بهتره خداروشكر؟ منم ساعت ١٠:٣٠انتقال دادم ٣تا جنين بعد كه پرسيدم گفت ...

سلام عزیزم خدا رو شکر، دعا کن 

گلم هر مدلی عشقت کشید بخواب، کش و قوس بیا با خاطر جمع، خودم همه این کارا رو کردم، پله رفتم، پارک رفتم و... تو اون دو هفته

نشاسته مستعد يبوست بودم دو سه بار بیشتر نخوردم 

الان رفتم جای دیگه سونوگرافی . پزشک گفت تاریخ انتقال با ساک حاملگی همخونی نداره . اندازه ساک ۵ میلی ...

الکی گفته

ببین من کی بهت گفتم ۲۷ مرداد برو سونو مطمین باش هم قلب هم همه چیزش انشالللله معلوم میشه⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم به سلامتی  ودل خوش بغل کنی نینیمونو⚘⚘⚘⚘⚘⚘مبارکه عزیزم

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نمیدونم عزیزم من ۲ساعت بعد شوهرم اورد😭 دعا کن

صد در صد

پست بالایی ریپلای نشد

دوستان برای تشکیل قلب ، تغذیه یا کار خاصی پیشنهاد میدین؟

موز و سبزی و آجیل زیاد بخور⚘⚘⚘⚘⚘

سلام خانومی شما خوبی؟؟ استرادیول و ا اس ا ، ب کمپلکس روزی دوتا و هفته ایی یکی ویتامین دی گفت اینها و ...

قربانت گلم،نه تاخیر نداشتم چون ال دی داشتم،اتفاقا ۱۰ روز بعداز پریودیم دوباره پریود شدم حالا نمیدونم به خاطر دیفرلین بود یا داروهامو قطع کردم اینطور شدم،اتفاقا منم مثه شما واریوپپتیل زدم اگه اشتباه ننوشته باشم 

اگه طبعت گرم نیست کاچی درست کن بخور شاید با اون پریودت روان شد،داخلش هم زنجبیل،دارچین،هل،زعفران،ادویه کاچی،قرص کمر بریز زیاد نریزی اندازه سره قاشق چایخوری از هرکدوم ،با آرد برنج درست کن

قربانت گلم،نه تاخیر نداشتم چون ال دی داشتم،اتفاقا ۱۰ روز بعداز پریودیم دوباره پریود شدم حالا نمیدونم ...

ممنون عزیزم از راهنماییت ، طبق گفته دکتر شربت زعفران خوردم و طناب زدم پریودم بهتر شد از عصر دیگه از پنجشنبه داروهارو شروع میکنم فقط خدا کمکمون کنه ، راستی اون امپول واریوپپتیل ملکولش از سویسه و بسته بندیش ایرانیه 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام گلم بله من ديگه دو رسيدم خونه واسه شما چند تا انتقال دادن ؟انشاالله نه ماه بچسبن به دلت 

۲ تا. شما چی؟

همچنین برای شما انشاالله.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

سلام دوستان امیدوارم که همگی خوب باشید

یه سوال داشتم دکتر گفته سوم پریودت بیا سونوت کنم تا ببینیم میتونیم سیکل ivf و شروع کنیم یا نه

میخواستم ببینم کاری هست تا اون موقع بکنم یا چیزی بخورم کلا یه راهنمایی میخواستم لطفا🌸