2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047217 بازدید | 684581 پست
به سلامتی عزیزم، ان شاالله با نی نیها مهمون نه ماهه دلت بشن و به سلامتی بغلشون بگیری، عزیزم روز چندم ...

سلام گلم مرررررسي انشاالله 

من١٥سيكلم هست انتقال دادم 

انشاالله انتقال شما هم با موفقيت انجام بشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام لیانا جون خوبی عزیزم به سلامتی انتقال دادی ایشالا که مثبت میشی دوستم دلم روشنه برات  بالا ...

سلام عزيزم خوبي 

فدات شم مررررررررسي از دعات حتما اين كارو ميكنم 

هيچي بهش گفتم اصلا نميتونم من واژينيسموس هم داشتم ميدونم موقع انتقال خودمو سفت ميكنم قبول كرد بعد اونجا ماما ميگفت چرا بدون بيهوشي باشه گفتم نه 

خيلي راحت بود فقط ٥مين بيهوش بودم يك ساعت خوابيدم بعدم بلند شدم 

خودت پريود شدي ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم انتقالتون انجام شد به سلامتی؟ منم امروز انتقال داشتم.

سلام گلم بله من ديگه دو رسيدم خونه واسه شما چند تا انتقال دادن ؟انشاالله نه ماه بچسبن به دلت 

سلام دوستای خوبم حالتون خوبه؟

من دوهفته است که غافلگیر شدم و در عین ناباوری بعد دوسال دکتر رفتن طبیعی باردار شدم

همش منتظر بودم قلب جنین بزنه بیام خبرشو بهتون بگم

ولی امروز رفتم سونو گفت شیش هفته و شیش روزمه ولی ساک هست اما فتال پل و قلب جنین دیده نشد😢😢

دنیا رو سرم خراب شد همه شادیم یهو به غم تبدیل شد

گفت احتمالأ بارداری‌های پوچه

ولی هفته بعد تکرار کنم 😢😢😢

محتاجم به دعاتون خیلی🙏🙏🙏

لیانا گلی بیا از خودت خبر بده

سلام زينب جونم خوبي عزيزم حالت بهتره خداروشكر؟

منم ساعت ١٠:٣٠انتقال دادم ٣تا جنين بعد كه پرسيدم گفتن بلاست بودن حالا نميدونم ٣تاش بودن يا يكي 

زينب جون من هر مدلي ميخوام ميتونم بخوابم همش طاق وازم آخه؟ بعد اينكه شما نشاسته هم خوردي ؟

نه عزیزم ولی دوم شهریور خیلی دیره، حتما زودتر برو آزها رو نشون بده زنگ بزن بگو تو آزمایش کم خونی زد ...

اهان باشه عزیزم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
سلام دوستای خوبم حالتون خوبه؟ من دوهفته است که غافلگیر شدم و در عین ناباوری بعد دوسال دکتر رفتن طبی ...

اريانا جون انشاالله قلبش تشكيل ميشه به حق ٥تن 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

برات صلوات ميفرستم 

سلام دوستای خوبم حالتون خوبه؟ من دوهفته است که غافلگیر شدم و در عین ناباوری بعد دوسال دکتر رفتن طبی ...

عزیزم تو همین تاپیک های نی نی سایت سرچ کن ببین چندنفر بودن که همین شرایط رو داشتن و تو هفته هشت و نه دیدن قلب تشکیل شده. اصلا ناامید نباش انشالله که بهترین ها در انتظارته

زینب جون کی باید میرفتم ؟ اولین ازمایشم ۲ مرداد بود و من ۱۰ روز بعدش رفتم سونو

عزيزم حداقل باید دو هفته بعد از اولین آزمایش بری، تو بعضی ها دیرتر هم تشکیل میشه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏