2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046693 بازدید | 684536 پست
صنم جان سلام نميدوني چ قدددر خوشحال شدم نميدوني چ قدر،، خيلييييي مبارك ت باشه از خوشحالي اشكم در اوم ...

مهیا جان ممنونم ازت عزیزم.من ماجرای تورو کامل میدونم.

امیدتو از دست نده من هم سن خودتم ۳۲ سالمه متاسفانه ذخیره تخمکم خیلی پایینه و خدارو شکر ذخیره تخمک تو خیلی خوبه.

باورت نمیشه جنین منو ممکن بود به خاطر کیفیتش انتقال ندند

تو هنوز کلی جنین داری پس امیدتو از دست نده.مهمترین حرفی که میتونم بهت بزنم اینکه افکار منفی رو بریز دور فقط به اتفاقات مثبت فکر کن.دفعه ی بعد که انشاالله به سلامتی اننقال دادی فقط به مثبت شدن فکر کن.با جنینت کلی حرف بزن بهش بگو که میدونم توی وجود منی و همونجا قراره که بمونی.تو حتما مامان میشی عزیزم.

موادی که استفاده کردم برای بچه ها نوشتم چیا بوده ولی باور کن داشتن آرامش و بیخیالی از همه چیز مهمتره.الهی که به زودی زود به آرزوی قلبیت برسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان منشی دکترم گفت پریود بعدی بیا واسه گرفتن دارو تا اونوقت چی کار کنم رحمم آماده بشه واسه انتقال ...

فقط مثبت فكر كن همين

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزیزان امپول ستروتاید روش نوشته زیر جلدی  کجا باید زده بشه ؟؟؟؟

معمولا تو شكم ميزنن

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
فداتون دوستای گلم.... ممنون که هستین..... خدا شما رو برا عزیزاتون و اونارم برا شماها حفظ کنه.... ...

روحشون شاد جاشون هميشه سبز باشه

دوستای گلم دیدم امروز خبرای خوب بود دلم نیومد ازتون این درخواستو بکنم.... منتظر شدم ساعت ۱۲ رو رد ک ...

خدا رحمتشون کنه و به شما و خانوادشون صبر بده ان شاالله  

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلاااااام لاله جون خوووووبی  قند عسل خوبه ؟؟؟ خداروشکر عزیزم خیلی خوشحالم  قدم نی نی ناز ...

سلام به روی ماهت
ممنون عزیز دلم ان شاء ا... به زودی زود قسمت همه ی دوستان منتظرم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مبارک باشه لاله جون  گل پسرت به دنیا اومد 😘😘 زیر سایه پدرو مادر باشه انشالا💞😘😘😘

ممنون عزیزم
خدا همه ی فرشته ها رو زیر سایه مهر مادر و پدر نگه داره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام لاله جون  من یه سوال فوری فوتی دارم  میشه روی جنین بلاست آزمایش ژنتیک انجام بشه به ...

شرمنده عزیزم از اینکه اون روز ندیدم سوالت رو
امیدوارم جواب درست رو دوستان داده باشن و کار درست رو کرده باشی

بازم شرمنده

قدم پسر گلت مبارك باشه لاله جون🎉🎊ايشالا بهترينها در انتظارش باشه خداروشكر كه خوبى خيلى دلمون برات ...

ممنون هانا جان
ان شاء ا... نی نی خوشکل تو راهی شما هم به سلامت به دنیا بیاد

وای لاله جون سلام بخدا پیامتو دیدم تمام تنم مور مور شد از خوشحالی.خدا رو شکر خدارو شکر که گل پسرمون ...

ممنون نیوا جان
قطعا ماهایی که مدتها کنار هم بودیم حال و هوای سختی ها و خوشیهامون روی هم تاثیر زیادی میذاره
من سزارینی بودم عزیزم ، اما چون کیسه ابم پاره شد یه دو ساعت و نیم درد کشیدم

خدا رو هزار مرتبه شکر ...قدمش خیر باشه براتون ..زیر سایه پدر و مادرش بزرگ بشه و عاقبت بخیر بشه ..انش ...

وای عزیز دلم مبارکت باشه
خیلی خیلی خوشحال شدم
مگه میشه یادم نباشه
اتفاقا یادت بودم همیشه ، اما خب واقعا وقت نمیشد سر بزنم
خیلی خوشحالم
امیدوارم در ادامه پست هایی که میخونم خبر بارداری بقیه دوستان هم ببینم

سلاممممم عزیزم بسیار خوشحالم حالتون جفتون خوبه خداروشکر 🤲قدم نو رسیده تبریک میگم خدا براتون حفظش کن ...

ممنون عزیزم
خدا دل همه دوستان اینجا رو با یه فرشته شاد کنه