2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046934 بازدید | 684566 پست
عزیزم میخای یه سر برو دکتر..دیگه خودسر کاری نکن..ولی به نظرم چون درد و سوزش و خارش نداری مهم نباشه.. ...

چهار شنبه پیش دکترم بود بهش گفتم که اینکارو کردم فقط پرسید سوزش ودرد نداری گفتم نه ،،ای کاش میدادم معاینه کنه شاید یه پمادی داروی چیزی میداد،،، بنظر شما اون پوستای دیواره اندومترم نیست که سوخته ؟؟؟هر چی امپول زدم وقرص خوردم فکر کنم اثرشون از بین رفته اخه من اندومترم نازک بود واسه ضخامت میرفتم😢😢

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانماوانا جون،،،تورو خداااااا کمکم کنید این چکاری بود کردم😭😭😭تو پستای قبلیم گفتم از زاج وروغ ...

عزیزم واقعا دست نزن بهش...چرا اینطوری میکنی...بذار به حال خودش باشه تا التهابش اروم بشه...با دست زدن و کندن پوستا داری بیشتر صدمه میزنی...برو دکتر و سر خود شسشتو و اینا نده...ببین یه زخم رو که هی ادم باهاش ور نمیزه...شاید نیاز به انتی بیوتیک داشته باشی ...بعد سوختگی اون مثله سوختگی غذا نیست که...بدن بافت خودشو ترمیم میکنه...حتما استراحت کن...دستکاری نکن و برو پیش دکتر...چیزیم سرخود استفاده نکن...بذار التهابش بخوابه

بچه ها دکتر به من گفت اووابوست بگیر بخور.مگه فقط واسه تقویت تخمک و تخمدان نیست؟!چه ربطی به انتقال دا ...

به منم دکتر بعد پانکچرم گفت رویال ژلی بخور بعد پری اول که معلوم شد کلی فولی ریز دارم هنوز خودم بهش گفتم با اووبوست قبلا باعث شده من کیست داشته باشم گفت دیگه رویال رو نخور تو سیکل انتقالت شروع می کنیم دوباره. الان واسه انتقال بهم دارو داد اما نگفت اینو بخورم خودمم یادم رفت بپرسم الان شما گفتی یادم افتاد

[QUOTE= 78822840 ]سلام خانماوانا جون،،،تورو خداااااا کمکم کنید این چکاری بود کردم😭😭😭تو پستای قبلی ...

دوشنبه نوبت سونو دارم عیب نداره بذارم اون موقع برم اخه من شهرستانم ودکترم همدان هستش،،،یا اینکه برم یه دکتر زنان تو شهر خودمون نشون بدم ببینم چی میگه؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ممنون عزیزم...چشم حتما....خیلی استرس دارم...پزشکهای شیرازم که ماشالله خیلی بی خیالن

بروبگرددکتری پیداکن که از آزمایش های ایمنی وانعقادی سردربیاره وقبول داشته باشه.تادارو بگیری وخیالت راحت باشه بچه برات میمونه.

من طبیعی باردارشدم پیش دکتر ناباروری رفتم ولی بهم دارونداد وبچه سقط شد...الآن همش میگم کاش به یه دکتر بسنده نمی کردم کاش پیش دکتر دیگه ای هم میرفتم....شاید اون آمپول آنوکسان میدادو بچه م میموند برام.آخه من انعقادی ام.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
چهار شنبه پیش دکترم بود بهش گفتم که اینکارو کردم فقط پرسید سوزش ودرد نداری گفتم نه ،،ای کاش میدادم م ...

نه بابا.بعید میدونم..دیگه توی رحمت که تزریق نکردی!! نترس.اگه مشکلی بود دکترت خودش بهت دارو میداد..

واسه ضخامت میگن لوبیا سبز خیلی خوبه..پیاده روی هم داشته باش 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم یعنی بیشتر از ۸ تا بچه میخای؟؟😯😯🙄 تیم فوتبال میخای تشکیل بدی مگه؟! 

😂😂😂

نه جهت دور اندیشی گفتم بابا. تازه ۸ تاش که خوب نیست. الان پرسیدم دوباره گفتن بسته چهارتایی رو از فریز خارج کنن دوتاشو انتقال میدن فقط بقیشم می ریزن دور بی تربیتا! انگار نه انگار برای درست شدن اون جنین های بی زبون من کلی له شدم

عزیزم واقعا دست نزن بهش...چرا اینطوری میکنی...بذار به حال خودش باشه تا التهابش اروم بشه...با دست زدن ...

مرسی عزیزم،،،مممنون از جواب دوستان،،،،وای من خنگول اینقد این چند روز دستکاریش کردم که نگو میگفتم تا این پوستا بیاد بیرون

به منم دکتر بعد پانکچرم گفت رویال ژلی بخور بعد پری اول که معلوم شد کلی فولی ریز دارم هنوز خودم بهش گ ...

به من گفت هرچی تقویتی داده بودم شروع کن دوباره به علاوه اووابوست..اگه داری بخور به نظرم.من زورم میاد ۴۰۰ تومن بدم به این قرصه 😁 خسیس شدم😋

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نه بابا.بعید میدونم..دیگه توی رحمت که تزریق نکردی!! نترس.اگه مشکلی بود دکترت خودش بهت دارو میداد.. ...

نه همون دو روز بوده فقط بعد اون گفتم خشک نشه از روغن حیوانی چربش کردم 

نه بابا.بعید میدونم..دیگه توی رحمت که تزریق نکردی!! نترس.اگه مشکلی بود دکترت خودش بهت دارو میداد.. ...

اره لوبیا سبز میخورم با نشاسته ،،دعا کنید واسم که مشکلی پیش نیاد ،،،بخدا همش از ترس اینکه باز انتقالم کنسل بشه اینکارو کردم

چهار شنبه پیش دکترم بود بهش گفتم که اینکارو کردم فقط پرسید سوزش ودرد نداری گفتم نه ،،ای کاش میدادم م ...

بنظر من اینقدر نگران نباش.اتفاقاخوش بین باش که آن شاالله میومت بااین کارازبین رفته وعفونت وموانع بارداریته که برطرف شده و داره میادبیرون.بذاربیادبیرون و خوشحالم باش که دارن میان بیرون....

بعدشم وقتی داروی میکرو وانتقال میگیری خیلی ها بنابه تاثیر هورمون ها ترشحات مختلفی دارن.

واکثرکسانی که از طب سنتی برای مداوای رحمشون کمک میگیرن باداروهاشون ترشحات اینچنینی دارن....

پس ناراحت نباش وبگوان شاالله برات خیر واقع شده

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.