2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست
دوستان پرولاکتین میتونه رو اسپرم اثر بزاره؟ fsh و  lh نرماله.  پرولاکتین زده 19.74 که نرما ...

فکر کنم موثره.....

اگه اشتباه نکنم یکی از دوستان همسرش پرولاکتینش بالا بود حل کرد بهتر شد اما مطمین نیستم دقیقا پرولاکتین بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آها یعنی فریز انتقال بدن نیازی به استرادیول نداره رحم

عزیزم اتفاقا برای جنین فریز باید استرادیول بخوری منم دارم میخورم واسه انتقال جنین فریز

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلفری رو انجام بده خیالت راحتتره.... نگران نباش چیزی نیست....

دکترم احتمالا بگه آمینو . به نظرشما سل فری بدم؟

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
ماساژ بد نیست ولی سعی کنین نخورین.....

عزیزم امکان داره کسی یک تخمدانش سالم باشه و یک تخمدانش پی سی او باشه؟؟؟

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 

بچه ها هر کس که جواب میدونه بگه

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
بچه ها من آز دادم زير ٢ شد

متاسفم عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستان برا سلفري آزمايشگاه دنا بهتره يا نور ؟؟   الان ميخوام مطمعن بشم كدوم بهتره ك انجام بدم ...

عزیزم من تو تاپیکا دیدم دوستان دنا رفتن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آنا جون كدوم دوستمون براش مشكل پيش اومده  من نتونستم پستش رو ببينم

محدثه جون بودن

دکترم احتمالا بگه آمینو . به نظرشما سل فری بدم؟

ببین عزیزم.طبق تجربیات دوستان سلفری بهتره..چون امینو درصد کمی احتمال سقط جنین داره..با دکترت مشورت کن کلا ببین کدوم کم.خطرترهست

سلام گلم.ممنون.خداروشکر فعلا همه چی خوبه.نی نی شما چطوره؟جنسیتش مشخص شده؟

گلم.جنسیت دوقلوهای خودت مشخص شده؟اخه من عاشق دونستن.جنسیتم  

از الان استرس دارم.نمیدونم باید چیکار کنم

عزیزم دیدم.ک تازه واردی گفتم راهنماییت کنم همه ما این راهو رفتیم.خواهش میکنم استرس رو از خودت دورکن ک سمه و بدترین چیز هست .اصلا نترس و با انرژی ودید مثبت جلو برو واصلا فکر منفی نکن.ب هدفت فکر کن ک مادر شدن هست و به همه سختیا می ارزه..و ی مرکز ناباروری یا مطب دکتر انتخاب کن و برو دیگه خودشون کارات رو پیش میبرن .انشالله ک موفق میشی