2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
اره عزیزم هست

پس برم تو کارش😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😍🙈😗 خجالتم ندید😁

عزیزم میشه بگیم انتقالمون با بیهوشی باشه؟من تو ای یو ایم خیلی عذاب میکشیدم موقع تزریق.خونریزی میکردم بس که خودمو سفت میکردم از ترس 😣 پاهام میلرزید...

بدبختی اینجاست که عمق رحم رو هم اندازه نگرفته دکتر.چون رحمم هایپر شده بود.حالا یه بدبختی هم اونجا دارم.میگم حداقل بگم انتقالم با بیهوشی باشه..انقدر که ترسیدم .سری اول ای یو ای ،یه دکتر که اصلا نمیشناسمش برام انجام داد.یه ربع داشت اذیتم میکرد.دهانه رحممو نمیدید.خونریزی کردم.واسه سری دوم و سوم دیگه پاهام میلرزید موقع تزریق.سری اخر که پاهامو پرستار گرفته بود..دیگه ترس افتاده به جونم..باورکن به خاطر ترس انتقال دوس دارم بمونه واسه بعد عید 😓

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
من ابن سینا میرم ، دفعه اول یادم نیس، دفعه دوم با ظفردوست ویزیت شدم، کجای کار هستی؟

من تو مرحله انتقالم الان دیگه مثل قبل نیس هربار یه دکتر ویزتت ونه دیگه دکتر ثابت میدن به من معترف رو دادن

خدا برایم کافی است
عزیزم میشه بگیم انتقالمون با بیهوشی باشه؟من تو ای یو ایم خیلی عذاب میکشیدم موقع تزریق.خونریزی میکردم ...

عزیزم توهمین تاپیک چندنفری بودن که بابیهوشی انتقال دادن یکیشونو  یادمه که دوسال پیش مامان شد ولی یادم نیست اسم کاربریش چی بود،شما پیشنهاد بده شاید انجام دادن.هرکاری که فکرمیکنی این پروسه روبرات راحتتر وبی استرس ترمیکنه انجام بده

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عزیزم توهمین تاپیک چندنفری بودن که بابیهوشی انتقال دادن یکیشونو  یادمه که دوسال پیش مامان شد ول ...

مرسی عزیزم

خداکنه که قبول کنن

چون واقعا از این همه استرسی که تاالان کشیدم ، دارم افسردگی میگیرم..حال روحیم اصلا خوب نیست

مرسی عزیزم خداکنه که قبول کنن چون واقعا از این همه استرسی که تاالان کشیدم ، دارم افسردگی میگیرم..ح ...

انشاءالله که قبل انتقال خداسورپرایزت کنه 🙏🙏🙏

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
ممنونم آنا جون😙❤😙❤ امروز پریود شدم بهم گفت از روز سوم شروع کنم ولی نمیدونم تا کی استفاده کنم، و ای ...

عزیزم خوب بسته رو تا آخرش میخوری و تموم شد منتظر میمونی پریود بشی، بعد روز اول تا سوم دوباره میری سونو و داروهای تحریک تخمدان رو میگیری....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم میشه بگیم انتقالمون با بیهوشی باشه؟من تو ای یو ایم خیلی عذاب میکشیدم موقع تزریق.خونریزی میکردم ...

خوب عزیزم انتقالت بگو با بیهوشی باشه....

نهایت یه عمق رحم میمونه که اونو بدون بیهوشی برات اندازه میزنن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم سارا جون سورپرایز نمیخواد قراره تعیین جنسیت کنه.....

برا ارسال انرژی میگما....

مرسی عزیزم..والا مگه این دکترها میزارن اصلا اقدام داشته باشیم!از بعد عید فکر کنم شش ماه فقط ال دی خوردم.دوماهم به خاطر پانکچرو هایپری نزدیکی نداشتیم.گفتن خطرناکه 😩 فقط یه بار ای یو ای داشتم اردیبهشت ماه و یه بارم لتروزول دادن خوردم که بهم نساخت و تخمدانام درحال ترکیدن بود.از وسطای سیکلم نزدیکی ممنوع شدم.فکرکنم تادوماه اینده هم باز باید ال دی بخورم..

خوب عزیزم انتقالت بگو با بیهوشی باشه.... نهایت یه عمق رحم میمونه که اونو بدون بیهوشی برات اندازه می ...

یه بار یه خانمی میگفت نمیشه تو صارم..خداکنه که قبول کنه دکترم..