2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
شمام بخاطر پرولاکتین بالا بهتون این قرصو دادن دیگه؟ چون ربطی به هایپری نداره

نه عزیزم پرولاکتین بالا نبود. یکی از کاربرد هاش برای هایپری هم هست که واقعا تاثیر گذار بود زود خوب شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاا........پیش به سوی موفقیت آنا جون وااای چقدر این خبر دلنشین بود عالی بود سوپرایز سال بود یه کل ...

ایشالله قسمت خودتم یه دو قلوی دوست داشتنی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واقعا؟؟!!!😍 یعنی فردا بیبی بذارم نشون میده؟ فردا روز ۳۵ پریودمه

بی بی نمیدونم چون میونه خوبی باهاش ندارم اما آز شاید جواب بده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بعد اون دفعه که افت بتا داشتم. معلوم شد مشکل انعقادی دارم. نزدیک دوماهه دارم ب۱۲ و ب۶ استفاد ...

مرسی از راهنماییت😘

میشه بگی تست انعقادیت چی بود؟

واسم مینویسی اینجا ک اگر انجام ندادم برم انجام بدم 

مرسی از لطفت

دوستانی که همسرشون مورفولوژی پایین داشتند کدوم یک از این قرصها رو دکترشون تجویز کرد وبراشون تاثیرمثبت داشت

فرتیل اید

فرتیل پلاس

پروفرتیل

ولمن کانسپشن

با داروی دیگه ای

ممنون میشم کمکم کنید

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
مرسی از راهنماییت😘 میشه بگی تست انعقادیت چی بود؟ واسم مینویسی اینجا ک اگر انجام ندادم برم انجام ب ...

دوتا ژن غلظت خون.

MTHFR

PAI_1

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام دوستان ، منو هم به این تاپیک راه میدین ؟ من هم قبل پانکچر هستم ، اسپرم شوهرم فریز هستش، تو مرکز ...

عزیزم اینجا خونه خودته اجازه نمیخواد.....

عزیزم بستگی به نوع سیکلت داره...

فقط ال دی این ماه داری یا آخراش داروی دیگه ای هم داری؟

شمام بخاطر پرولاکتین بالا بهتون این قرصو دادن دیگه؟ چون ربطی به هایپری نداره

برا هایپریم میدن چون فکر کنم از عوارض هایپریه بالا رفتن پرولاکتین....

دوستان لطفا زودی جواب بدید آمپول ستروتایدو ۹۰ درجه تزریق کنم یا ۴۵ درجه؟

فرق نمیکنه بستگی به تپلی محل تزریق داره اگه تپله نود نه که کمتر....

خب دوستان خوبم میخوام با اجازه تون روش تهیه به و سیب خشک رو برای تهیه چای میوه ای بگم😍😍....(البته ...

سلام عزیزم،امیدوارم همه چی برات عالی پیش بره.

دیدم روش خشک کردن به رو یاد دادید،خواستم بگم اتفاقا پزشک من بهم گفت ازهمین الان تا زمان انتقال وان شاء الله بارداری ،سیب وبه زیاد بخورم،گفت برای رحم ولانه گزینی عالیه، دوستان هرنوعی که تونستید سیب وبه روبخورید حالا به صورت مربا ،خورشت،دمنوش یاتازه .

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
تو چه حافظه ای داری دختر😉

ماشاءالله....

مرسی آنا جون. البته پریشب هم خیلیاشون دفع شدن. بعد از اون کمتر شده. دکترم سونو برام ننوشت دیگه. ...

عزیزم دیگه سونو نمیخوایی چکاپ ماهیانت بری نیاز باشه سونوت میکنه....

من گفتم ۸ یا ۹ دیماه انتقال دارم ... نیکی جون گفتن ببینم حماسه ۹ دی رو زنده میکنی... گفتم ۹ دی حماسه ...

بیشتر توضیح نده....

سوتی میدی....

چون انقدری دور نیست به تاریخ بپیونده.....

وقتی خودمو میشورم متوجه میشم چون جرم دارن.اما به هیچ وجه رنگ ندارن و مثل آبن

عزیزم شما طبعتون تره،رطوبت بدنتون زیاده،منم قبلاهمینطوربودم ،چیزایی که طبع خشک دارن بخورید وطبعتونو اصلاح کنیدتارطوبت بدنتون متعادل بشه

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....