2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
سهیلا جون من هفته قبل رفتم غیر سی دی مارکرا بقیه موارد واسم نوشتن هزینه آزهام یک میلیون و پانصد شد � ...

هفته پیش رفتی پیش دکتر ع ا ر ف ی؟؟؟

آزمایشهاشون قدیمی بود؟؟؟ کدوم آزمایشگاه داده بودین؟؟یعنی آزمایشگاهی که آزمایش داده بودین ر قبول نداشت؟؟؟!!!!! شماپیش دکتر ایرانمنش رفتین یامستقیم پیش خودش؟؟؟

من امروز(یکشنبه ) رفتم و مستقیم هم رفتم پیش خودش.

وای چقدر هول هولی همه چیز ر نگاه میکنه! آزمایشdfi همسرم ر دیده ،باز میگه آزمایش شوهرت کوش؟؟؟؟

نامه دکتر امیرجنتی ر دیده،یه ثانیه بعد میگه باید شوهرت بره پیش ارولوژ!!!!! گفتم نامه ارولوژ ر که دیدین،شوهرم رفته پیش !!!!!

اصلا نتونستم بهش اعتماد کنم!!!!!مرددشدم از ادامه باهاش😭😭

شماچطور؟ رفتین پیشش راضی بودین ازش؟؟؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها برا من انتقال ندادن!قبلش سونو کرد گفت یکم مایع ازاد میبینم.انتقال ندم بهتره.گفت این پریود نه ...

عزیزم به این فکرکن که صلاحت این بوده شاید اگرالان انتقال میدادی منفی میشدی وتحمل اون برات سخت ترازکنسل شدن سیکلت بود ،خداهمیشه برات بهترینارو میخوادمطمئن باش

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

سلام دوستان

کسانی ک هایپر شدن بعد از پریودی بر طرف شد؟

دردهای بعد از پانکچر تا چند وقت بعد برطرف میشه.من هنوز کمر درد دارم.تخمدانام درد میکنه.تقریبا ۳ هفته گذشته از عملم و ی پریودی سخت داشتم

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
احتمالا تو این مدت نشده یه شب شوهرت رو‌ کاناپه بخوابه تو توی اتاق خواب؟🤔 تو فیلما که اینجوری حامله ...

خخخخ دقیقا از طریق گردافشانی حامله شدم😁😁😁😁

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
آنا جون بچه ها سوال؟؟؟؟ آمپول گونال با اچ ام جی غروبها بزنم؟؟؟؟؟ فاصله بندازم بینشون؟؟؟؟ راستی به ...

گلم استرادیول رو بعداز انتقال میدن باید دید جنین شما فرش تزریق میشه یا فریز ، الهی که زود زود مامان شی

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سی دی ها و ایمنی رو متخصص ایمنولوژی نوشته جواب بردم دکتر عارفی دید و یکسری آزهای ژنتیک و اتعقادی و ا ...

بعد متخصص ایمنی نظرش به سرم بود؟کاشکی جواب آزتو پیش توکلی میبردی نشون میدادی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
هفته پیش رفتی پیش دکتر ع ا ر ف ی؟؟؟ آزمایشهاشون قدیمی بود؟؟؟ کدوم آزمایشگاه داده بودین؟؟یعنی آزمایش ...

منم یکبار رفتم پیش دکتر عارفی

خودش که اصلا مطب نبود و مریض ها همینجور ویزیت میشدن و میرفتن

یک خانمی هم که قبلا باهاش میکرو شده بود میگفت حتما داروهاتو خودت چک کن دکتر زیاد دقت نمیکنه ، یکبار به من دارو اشتباهی داده بود تو داروخانه متوجه شدم دوباره برگشتم

راستش منم یکم دلچرکین شدم و به شک افتادم چون دلم می خواست خود دکتر عارفی ویزیتم کنه ولی فقط ماما منو دید

با اینکه میدونم کارش خیلی خوبه و واقعا بهش اعتقاد دارم ولی رفتم پیش یک دکتر دیگه

خدایا شکرت
سهیلا جون من هفته قبل رفتم غیر سی دی مارکرا بقیه موارد واسم نوشتن هزینه آزهام یک میلیون و پانصد شد � ...

ارمغان

من سه ماهه دارم ویتامین۶ وب۱۲میخورم وآاس آ،برغلظت خونم.حالا باید چه مدت اینا ر مصرف نکنم بعد برم این دوفاکتوری ر آزمایش بدم؟؟؟؟انقدردکتربی دقتی بود کلافه شدم.

ماماهاش هم راهنمایی نکردن،یه. کلام از دهنشون چیزی درنیومد

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم حتما خارجی پیدا کن خیلی فرق داره من بار اول بابت ایرانیش منفی شدم ضخامتم با مصیبت بالا رفت

گلم مصیبتش برا شما چجور بودش ؟ من خارجی استفاده میکنم ولی بازم روز ده پری پنج بودش و گفته بازم هجده پری بیا ک میشا فردا خدا کنه ک رشد کرده باشه . برا شما روز چند رفتین سونو و بعدش ک رفتین سونو خوب شدا بودش ؟ یعنی برا من فردا ک ۱۸ پری هستش بالا میره  ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
منم یکبار رفتم پیش دکتر عارفی خودش که اصلا مطب نبود و مریض ها همینجور ویزیت میشدن و میرفتن یک خانم ...

نرگس  جان

😥😥😥😥😥😥😥

میدونی چقدرصبرکردم تانوبتم برسه.!!!!😭😭هنوزنوبتم ۲۳ بهمن بود.بایه ترفندی رفتم پیشش۲۵آذر😄😂😁😀

اما راضی نبودم!!!!!!

شماپیش کدوم دکتررفتین؟ راضی بودین ازش؟؟؟

قربونت برم حتما طمع مادرشدن رو میچشی و رحمتش شامل حالت میشه 🤲🌹

خوبی عزیزم ؟؟ ساعت چن وقت سونو داری ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود