2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046775 بازدید | 684548 پست
بله عزیزم من شنبه پیش تزریق داشتم. عزیزم شما دکترم باشه بیشتر دستیار تخصصی هاش کارتو میکنن و   ...

ميدونم عزيزم يك سال و نيمه كه تحت نظرش هستم و سه با ر تخمك كشي انجام دادم و بعد از اون عمل شدم 

فقط ميخواستم ببينم مطب بازه كه بيام داروهام رو بنويسن و اينكه دكتر هستن براي انتقال؟

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
هوف‌چقد دیر میگذره.کلی لحظه شماری کردم برای پانکچر و انتقال.الانم باز افتاد بعد!

سلام گلم

حتما خیریتی داشته.......

😫😫😫😫😫منم مثل تو یه کوچولو خورد تو پرم از این جریان.....اما حتما خیری توشه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ميدونم عزيزم يك سال و نيمه كه تحت نظرش هستم و سه با ر تخمك كشي انجام دادم و بعد از اون عمل شدم  ...

زنگ بزن یه ریز پشت سر هم تا گوشی بردارن

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بچه ها برا من انتقال ندادن!قبلش سونو کرد گفت یکم مایع ازاد میبینم.انتقال ندم بهتره.گفت این پریود نه ...

مبااارکه عزیزم ۵ تا جنین که عااالیه 

اینم که انتقالت افتاده عقب حتما حکمتی داره 😍😍😍😍😍😍انشالله بهترین روزا در انتظارته 

خداجونم شکرت       
بچه ها برا من انتقال ندادن!قبلش سونو کرد گفت یکم مایع ازاد میبینم.انتقال ندم بهتره.گفت این پریود نه ...

عزیزم.حتما صلاحت اینجوری هست..پس ناراحت نباش.هرچه بگذره بدنت هم از هورمونها پاکتر میشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

عزيزم ناراحت نباش حتما حكمتي بوده منم گفتم كه رفتم انتقال اما درد داشتم و كيست درست شده بود از در اونجا برگشتم كنسل شد حالا خوبه براي تو گفت ماه بعد به منكه گفت سومين پريودي كه شدي بيا كه  ماه بعد البته اگه دكتري كه ميرم نكه اندومتريوز دارم اگه باشه كه بايد برم اول اونو عمل كنم پس حتما مصلحتي بوده به فال نيك بگير

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

عزیزم فدای سرتون....

عزیزم حتما یه کم صبر کنی نتیجه بهتری منتظرته....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان برای حالت تهوع چکار کنم؟

والا سیرابی عالیه....

من یه کوچولو میخوردم تا یه هفته خبری نمیشد دیگه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانومها خوبید؟ منو یادتونه؟ پی سی او خفیف بودم.بتام بالا نمیرفت و ... من یکماه هست که متفورم ...

عزیزم چرا باردار نشی؟

فکر نکنم مانع بشه.....

انا جون انقد گریه کردما خدا خیرتون بده خیالم راحت شد فکر کردم غیر طبیعیه یا هایپر شدم انا جون حالا ...

عزیزم بهتر نیست بعد پانکچر یه فرصتی به بدنت بدی؟

خوب اگه میخواستی انقدر زود انتقال بدی فرش انتقال میدادی دیگه....

حالا که قراره فریز انتقال بدی بذار بدنت از هورمونهای اضافی پاک بشه خوب....

سلام خانومها خوبید؟ منو یادتونه؟ پی سی او خفیف بودم.بتام بالا نمیرفت و ... من یکماه هست که متفورم ...

ایشالله که بارداری نیکی جون...یکمی دیگه برو دکتر....تا اون موقع کارای سنگین نکن...استرس نداشته باش و استراحت کن

عزیزم بهتر نیست بعد پانکچر یه فرصتی به بدنت بدی؟ خوب اگه میخواستی انقدر زود انتقال بدی فرش انتقال م ...

نمیدونم خودشون گفتن پریود شدی بیا نمیدونم میخوان چیکار کنن 

خدایا شکرت خدای مهربونم هزاران سپاس برای داشتن دختر زیبایی که بهمون هدیه دادی