2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
فکر‌کنم اسم آمپولی که‌بهم داده که سه شب باید بزنم اورالگوتان هست همچین چیزی :/ گفت زیرجلدی بزن.همون ...

عزیزم من داشتم دورناف می زدم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اناجون.من از روز۳ یا ۴ انتقال درد پریودی دارم تا الان ک روز یازدهم انتقالمه..روز بروز هم بیشتر میشه

حس می کنم نشونه ی خوبی باشه ان شاالله که مامانی

ماهور جان ترشحات واژن یا درد وسنگینی توی سینه ها چی؟دیگه چه علایمی داری؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
شاید کیست بوده....نگران نباش 

نه کیست نبوده. دکتر گفت فولیکوله بعدم با تعجب گفت چقد امروز بزرگ شده!! گفت تعادل تخمدان بهم ریخته دو ماه پیش ای یو ای کردم خب. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
به شدت روزای اول نیست اما قطع هم نشده. امروز هم که بعد مدت ها خوشحال بودم میتونم دکتر رو ببینم سه سا ...

رویا جان شاید یه خیری توش است ان شاالله که همه چی روبه راهه💖

بچه ها حرف از کیست شد  .. من که انتقالم فرش بوده ..امکان داره موقع تخمک کشی چن تا از فولیکولا ...

عزیزم نگران نباش دکتر سونو می کنه 

ان شاالله کی آزمایش میدی ؟حسم میگه مامانی

نه کیست نبوده. دکتر گفت فولیکوله بعدم با تعجب گفت چقد امروز بزرگ شده!! گفت تعادل تخمدان بهم ریخته دو ...

وا.....

یعنی بعد از ای یو ای اینقدر بهم میریزه بدن؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بچه ها حرف از کیست شد  .. من که انتقالم فرش بوده ..امکان داره موقع تخمک کشی چن تا از فولیکولا ...

دختر فکرتو درگیر چی میکنی😑

مثلا امروز یه خانم به یکی دیگه میگفت شما که جنین زیاد فریز میکنید و بعد بچه دار میشید و دیگه تمدید نمیکنید فکر کردید بچه هاتون که از شماست از خونتون چه بلایی سرش میاد...فکر اینده رو کردید!!!!!!تو دلم گفتم ای بابا چرابه این چیزا فکر میکنه و اعصاب بقیه رو هم بهم میریزه تو این شرایط....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
گلم تیروئید کمی کم کاره، ویتامین دی خیلی کمه هنوز، ولی حتما با دکترت مشورت کن

ویتامین دی که قرصش رو میخورم.این آز هفته شش هست.

اما تیروئید رو نگرانم. آخه قرص میخورم. 

توی رنج آزمایشگاه هم  هست .

اما برای میکرو  میگن باید زیر ۲ باشه.

من موقع انتقال زیر دو بود.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار