2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046942 بازدید | 684566 پست
آمپول سینال اف.کپسول فرتیل اید.نوکارد ۶۰.کپسول هلث اید .اولا هم ویتامین ای .کیوتن و ال کارنتین و...م ...

سلام عزیزم.تحرک اسپرم همسرتون چند بود که دارو داد بهش؟

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان.امروز روز هفتم پریودم بود...رفتم سونو گفت ۸ تا تخمک ۱۳ این حدودا داری.۷ تا هم ۱۰ اینا.بع ...

مرسي عزيزم.ممنونم كه پرسيدي.ازمايش خودت ازمايش سطح  استراديول هستش.ايشالله كه بهترين ها برات اتفاق ميفته😘😘😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
سلام دوستان.امروز روز هفتم پریودم بود...رفتم سونو گفت ۸ تا تخمک ۱۳ این حدودا داری.۷ تا هم ۱۰ اینا.بع ...

خدارو شکر. تعداد و سایز تخمکات برای روز ۷ خیلی خوبه

انشاالله نتیجه می گیری

باز میگن برو شنبه دیگه بیا.... هیچ‌تضمینی هم نیست که هفته دیگه باشه یا نه خیلی درمونده و‌کلافه ام😭 ...

خدا هدايتشون كنه.چيزي كه براي اونا پيش پا افتاده و روتينه براي ما همه زندگيمونه😔شايد عزيزم خيري توشه.نگران نباش.ايشاله به زودي صداي قلب دوقلو هارو ميشنوي😘😘😘

فکر کنم آزمایش ایدز وهپاتیت باشه، قبل پانکچر، 

چقدر خوب دوستم 15 تا جنین خواهی داشت😍

فکر‌کنم اسم آمپولی که‌بهم داده که سه شب باید بزنم اورالگوتان هست همچین چیزی :/

گفت زیرجلدی بزن.همون دور ناف بزنم بچه‌ها؟

داشته‌کسی این آمپولو؟

oralgutan

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مامان ملورین منم خیلی دوس دارم به دیدن فامیل و آشناها برم و رفت و آمد کنم ولی بعضیا زبونشون خیلی تیز ...

وقتی با قانون جذب آشنا بشی میفهمی چجوری باید با بقیه رفتار کنی عزیزم که همیشه شاد باشی

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
فکر کنم آزمایش ایدز وهپاتیت باشه، قبل پانکچر،  چقدر خوب دوستم 15 تا جنین خواهی داشت😍

اره عزیزم احتمالا همینه.ان شاالله جنین خوب داشته باشم هرچندتا باشه راضی ام.اخه شوهرم اسپرمش ضعیفه.امیدوارم هممون نتیجه بگیریم😍😚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
فکر‌کنم اسم آمپولی که‌بهم داده که سه شب باید بزنم اورالگوتان هست همچین چیزی :/ گفت زیرجلدی بزن.همون ...

يادم نيست عزيزم اسمش رو.ولي يادمه من روز هفت كه رفتم بهم شش تا hmg كارما داد، و يك امپول كه دور نافم زدم كه خانوم پرستار گفت اين زير جلديه براي كيفيت تخمكه،و بهتره دور ناف زده بشه.

مرسي عزيزم.ممنونم كه پرسيدي.ازمايش خودت ازمايش سطح  استراديول هستش.ايشالله كه بهترين ها برات ات ...

ممنونم فداتشم.خواهش میکنم.کار خاصی نکردم.سوالی چیزی داشتی تا اینجا هستم بگو برات بپرسم اگه تلفنی جوابگو نیستن😘دعا کن همه‌چی خوب پیش بره.تا اینجا که خوب بوده خداروشکر

فکر‌کنم اسم آمپولی که‌بهم داده که سه شب باید بزنم اورالگوتان هست همچین چیزی :/ گفت زیرجلدی بزن.همون ...

من سری قبل این امپولو داشتم.باعث میشه تخمک گذاری زودتر از موعد اتفاق نیفته و همین فولیکولایی که داری رشد کنند

خانومايي ك هماتوم داشتين جواب سوالمو بدين ممنون ميشم،من لخته خيلي كوچيك قهوه اي كشدار دارم توش رگه هاي سفيده شماهم اينجوري بودين؟توروخداكمكم كنين خيلي نگرانم