2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
دوستان مخصوصا اونایی که لکه بینی و خونریزی داشتن ، یه سوال دارم. وقتی با شیاف و آمپول لکتون قطع شد ...

من لک و خونریزی نداشتم اما یه وقتایی ترشحات زیاد و‌ گرم ازم خارج میشه فک میکنم خونه. لباس زیرم خیس میشه اما ترشحات کرم رنگه

هنوز تصمیم نگرفتم. چون شاید برم مشهد ،بخاطر همین زیاد بررسی نکردم تهران رو .چون حالا حالا ها وقت هست ...

بهش میگن اتاق درد خصوصی؟ چه جالب 

میدونستم جدیدا شوهر موقع زایمان میتونه باشه اما نمیدونستم اسمش چیه

منم خیلی دلم میخواد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ، آنای عزیز  خواستم بگم ،من زایمان کردم و دخترمو بدنیا آورمم وخداروشکر مشکلی نداره ...

ای جووووونم💛💚💛🍃🍀

مبارکت باشه عزیزم...

بخدا خبر از این بهتر نبود..‌ گوارای وجودت مادرشدن🍃🍃🍀🍀🤗

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
همین دکتر زنان سونو سینه میکنه یا دکتر مخصوصی داره؟؟

دکتر زنان براتون مینویسه باید برید سونوگرافی ولی دکتر مخصوصش دکتر جراح عمومیه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
اوکی.شاینا جون یه سوال خنده دار.. فامیل دکتره جراح یا تخصصش جراح بودنه😁😁😁  طرازی کجا فرستاد ...

خخخ متخصص جراح عمومی بهش میگن ...طرازی دکتر خاصی مد نظرش نبود یه متخصص تو شهرمون رفتم ...

یکی از بهترین جراحای عمومی  تهران دکتر اکبری هستن که نوبت دهیشون طولانیه 

بهش میگن اتاق درد خصوصی؟ چه جالب  میدونستم جدیدا شوهر موقع زایمان میتونه باشه اما نمیدونستم اس ...

نه اسمش این نیست.

من این اسم رو روش گذاشتم.خخخخخ

من سر اولیم داشتم راضی بودم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اره انا جون.هی میگفتم کم داده دارو.اولین روز یه ذره بیشتر زدم .🙈بعد گفتی میترکی ترسیدم تکرار نکردم. ...

امان از دستت....

خوبه لو داده بودی خودتو و نذاشتم ادامه بدی وگرنه دور از جون ترکیده بودی.....

خخخخخخخخ.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها میشه یه همفکری به من بدین

از ابن سینا تا خونم 3 ساعتی راه هست البته اگه اروم بریم

شماها میگین بلافاصله بعد انتقال بیام خونه ..یا چن روزی تهران بمونم ...اگه بهتره بمونم چن روز بهتره؟

هتلهای نزدیک ابن سینا رو نگاه کردم همشون گرون بود ..ارزونترینش 130 تومن بود فک کنم

کمکم می کنید*😔

خب مگه این امپولا برای تخمک گذاری نیست...ببخشید انقد میپرسم ولی واقعا برام سواله از دکتره هم پرسیدم ...

عزیزم چرا با سینافکت مهار میکنن که بتونن با داروهای تحریک تخمدان تحریک کنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امان از دستت.... خوبه لو داده بودی خودتو و نذاشتم ادامه بدی وگرنه دور از جون ترکیده بودی..... خخخخ ...

سلام آنا جون من امروز پری شدم فردا نمیتونم برم دکتر یکشنبه هم تعطیله نمیشه دوشنبه برم؟

خدا جونم شکرت...
عزیزم عضلانی تزریق کردم الان باز اومدم بیمارستان.ازمایش گرفتن ازم.احتمالا بستری شم

دختر بی خبر نذار انشالله بخیر خوشی بیایی خونه و حالت خوب بشه 🤲🤲🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
****** سلام انا جون صفحه ۶۵۶۱ لطف میکنی عزیزم

وای شرمنده برم نگاه بندازم.....

نه هنوز  فردا انتقال میدم نزدیک اذونه   التماس دعا دارم😢💜💜

ای بابااا ننه ژون لب لوچه اوزون نکن 😆خوشحال باش فردا قراره فرشته کوچولوهاتو بذارن و به ننه ی قوی نیاز دارن 🥰❤️

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸