2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046819 بازدید | 684554 پست
عزیزم یعنی نقص ایمنی داری.....  بدنت به عنوان جسم خارجی با جنین برخورد میکنه....  خوب دک ...

انای مهربونم میدونم سرت شلوغه ولی میشه منو ازین سردرگمی دربیاری؟

من الان باید چکار کنم؟

مرکز بهمون گفته مثبت نشدنتون کار خداست دیگه.

اخه من 3تا جنین بیشتر ندارم میخوام ببینم چوارا کنم که باخیال راحت برم انتقال بدم ریسک نمیخوام بکنم.

اون سری هم گفتن 3تا بوده یکیش خوب نبوده 2تارو کاشتن.

موقع کاشت خیلی درد داشتم زیاااد دکتر گفت ادنومترت زیاد واضح نیست منم جیغ میزدم گفت جیغ نزن جنینات فرار میکنن گفت یه سرفه محکم بکن بعد که کردم گفت خوبه دیگه میتونی بری جنینات سرجاشونن.

خیلی نگرانم نکنه همون درد و سرفه و اینا باعث شده.

اخه بقیه خانوما نه درد داشتن نه هیچی..

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

دوستان اگه کسی اطلاع داره میشه درمورد آزمایش ایمنی وانعقادی یه توضیح مختصربده؟ آخه من بعداز منفی شدن میکرو به دکترم گفتم که آزمایشی لازمه که من بدم گفت نه هرچیم اصرار کردم قبول نکرد گفت جنینات ضعیف بوده  ونیاز به آزمایش نداری...کسی بوده که شرایط منو داشته باشه و بررسی نشده باشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انای مهربونم میدونم سرت شلوغه ولی میشه منو ازین سردرگمی دربیاری؟ من الان باید چکار کنم؟ مرکز بهمون ...

عزیزم منم درد داشتم ولی نه زیاد ولی ربطی به درد و سرفه نداره درد بخاطر مقاومت دیواره واژن هست که پیش میاد سرفه باعث میشه دیواره کمی باز بشه تا دستگاهی که وارد میکنن راحتتر وارد بشه و شما درد نداشته باشی ..الکی فکرتو درگیر این چیزا نکن شرایط برای همه یه شکل نیست 

همون خانواده منوتروپین و گونال و..... 

آناجون دکتر برام آزمایش ایمنی لنعقادی نوشته اگه بخوام رحم اجاره کنم بازم باید خودم این آزمایشو انجام بدم؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
انای مهربونم میدونم سرت شلوغه ولی میشه منو ازین سردرگمی دربیاری؟ من الان باید چکار کنم؟ مرکز بهمون ...

عزیزم موقع انتقال درد داری؟ میتونی انتقالتو با بیهوشی بگیری ..من انتقالم با بیهوشی بود ی بیهوشی ۵ دقیقه ای سبک و عالی و در آرامش کامل...من مشکل بلندی طول واژن داشتم ک ی کم اذیت میشدم

ببخشید از آنای عزیز پرسیده بودید ولی من جواب دادم حالا نمیدونم کمکی کردم یانه ولی تجربه خودم بوده..

خانما دکتر طرازی بهم گفت خونت غلیظه، گفت باید ا اس ا بخوری، بعد قرص جلوگيري هم بهم داد، الان لکه دار ...

عزیزم من با ال دی به لک میفتادم برا من کلا آسپرینو حذف کرد زنگ بزنی تلفنی بگو.....

شایدم بهت استروژن اضافه کنه بستگی به شرایطت داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها بتام ۲/۸ بود. منفی شد جوابم  باورم نمی شه بعد اینهمه سختی و تلاش  دوباااااره شکست ...

عزیز دلم...تنت سلامت...ایشالله به زودی یه نی نی عروسک میاد تو دلت...تو مهمی اول و سلامتیت...خیلی خیلی سخته ولی قوی باش خواهر جون😘🌸❤🌸

بچه ها بتام ۲/۸ بود. منفی شد جوابم  باورم نمی شه بعد اینهمه سختی و تلاش  دوباااااره شکست ...

متاسفم عزیزم ناراحت نباش خواهر 

خداخودش بزرگه کاری میکنه یه روزی این روزها برات تو روزهای خوبت خاطره بشه

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا