2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
سلام عزیزم.... خوبی؟ همه چی روبراهه؟

سلام عزیزم خداروشکر فعلا که همه چی خوبه😊 ان شاالله تو مدت باقی مونده هم خدا کمک کنه و نی نی سالم به دنیا بیاد. ..التماس دعا دارم از همتون

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
سلام گلم اره دقیقا همینطوره بدنم جواب نمیده به منوپور برای ای یو ای هم فقط یدونه رشد میکرد 😒فردا به ...

آره گلم به نظرم بگو سری بعد آمپولاتو عوض کنن برات 

راستی کدوم مرکز میری شما؟؟؟

برای من فقط یه فولیکول بزرگ شده بود بقیه ریز بودن بازم برام منوپور مینوشت که فرداش بیام سونو 

گفتم خانم دکتر یعنی فولیکول ۶ . ۷ سایزش میرسه به اونیکه ۱۷ ؟؟؟ گفت نه گفتم پس من آمپول نمیزنم سیکلمو الان کنسل کنین بهتر نیست؟؟؟

که در نهایت سیکلمو کنسل کردن 

اصلا به این فکر نمیکنن علاوه بر هزینه زیاد آمپولا روح و روان و جسممون هم این وسط اذیت میشه 

خداجونم شکرت       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خواهرای خوبم ، ممنون از دعاهاتون ، من امروز دو تا نی نی انتقال دادم ، الهی که به حق صاحب امروز ...

مبارک باشه عزیزم انشالله سفت و محکم میچسبن به دل مامانیشون 😍

خداجونم شکرت       
سلام خوبین .من امروز رفتم سونو دادم فولیمولام ۱۷و ۱۵شده بود باز برام هاش ام جی .سینال اف و بوسرلین گ ...

وا واسه چي اميدتو از دست دادي سايز فولي كه خوبهبراي روز هشتم 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
آره گلم به نظرم بگو سری بعد آمپولاتو عوض کنن برات  راستی کدوم مرکز میری شما؟؟؟ برای من فقط یه ...

فردا حتما بهشون میگم  یا عوض میکنن یا دیگه اصلا ادامه نمیدم بدنم رو از اب نیوردم هربار با منوپور ازمایش کنن درحالی که میبینن سری قبل هم بخاطر  همین نشد بازم ادامه میدن به تجویز کردن !حالا از یه طرف هزینه ها و راه دور خدا بهشون شعور و درک بده 😒گلم ایران نیستم ایتالیا هستم با یه مشت ادم نژاد پرست درگیرم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
آره گلم به نظرم بگو سری بعد آمپولاتو عوض کنن برات  راستی کدوم مرکز میری شما؟؟؟ برای من فقط یه ...

خیلی خوبکاری بهشون گفتی گاهی نیاز به تذکر دارن !

سلام من امروز سونوشدم همش ۹تا فولی دارم😩

سمت راست ۱۳.۵، ۱۳، ۱۲، ۱۱، ۱۰ 

سمت چپ : ۱۳، ۱۴، ۱۱، ۱۰ 

دوباره برام گونال نوشت روزی ۲۲۵واحد برای چهار روز 

و سه تا منوپور و سه تا ارگالوترون 

یه دونه از اینا رو گفت حتما به بازو بزن یادم رفته کدوم😭😭😭😭😭

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

سلام من امروز سونوشدم همش ۹تا فولی دارم😩 سمت راست ۱۳.۵، ۱۳، ۱۲، ۱۱، ۱۰  سمت چپ : ۱۳، ۱۴، ۱۱، ...

گلم زنگ  بزن بپرس اگر امکان داره

سلام من امروز سونوشدم همش ۹تا فولی دارم😩 سمت راست ۱۳.۵، ۱۳، ۱۲، ۱۱، ۱۰  سمت چپ : ۱۳، ۱۴، ۱۱، ...

٩ تا كه عاليه چرا ناراحتي من فقط ٥ تا داشتم كه از اونم سه تاش خوب شد تو كه بايد خوشحال باشي روز چند پري هستي

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
فردا حتما بهشون میگم  یا عوض میکنن یا دیگه اصلا ادامه نمیدم بدنم رو از اب نیوردم هربار با منوپو ...

انشالله هرچی خیره همون برات پیش بیاد عزیزم 

تعجب کردم وقتی منوپور قبلا بهت جواب نداده به نظرم نباید تکرار میشد 

بازم شاید اونا روند درمانشون با ایران فرق میکنه 

این روزا هم میگذره یه روز به صورت فرشته نازت نگاه میکنی این روزا یادت میره 😗😗😗

خداجونم شکرت       
گلم زنگ  بزن بپرس اگر امکان داره

دویست بار ازشون پرسیدم اخرش بازم یادم رفت😞

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

خیلی خوبکاری بهشون گفتی گاهی نیاز به تذکر دارن !

من معمولا اینطوری نیستم اون روز وقتی دیدم خیلی بیخیالن و براشون مهم نیس اول رفتم تو حیاط یه جای خلوت پیدا کردم گریه کردم به خودم اومدم رفتم گفتم کنسل کنین 😂😂😂😂😁😁😁😁

خداجونم شکرت       
انشالله هرچی خیره همون برات پیش بیاد عزیزم  تعجب کردم وقتی منوپور قبلا بهت جواب نداده به نظرم ...

هی هی چی بگم خواهر کله ام گاهی دود میکنه از دستشون فردا برم یه گرد و خاک راه بندازم بیام