2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
یه سوال اگه کسی  روز نهم انتقال بی بی چک بزنه .هاله بیاد در حدی که فقط یه خط معلوم باشه.نه صورت ...

عزیزم مبارکت باشه.....

ایشالله بتای تپلت خیالتو راحت میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها برای حساب کردن اینکه روز چندم انتقالم همون روز انتقال رو هم حساب میکنید یا از فرداش رو حساب م ...

عزیزم تو هر ۲۴ ساعت یه روز حساب کن اینطوری دقیق میشه....

مثلا اگه دوشنبه نه صبح انتقال دادی تا سه شنبه نه صبح یه روز کامله و از نه صبح سه شنبه تا نه صبح چهارشنبه روز دوم و.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه صورتی نشده.فقط همون لحظه یه خط انداخت که زیر نور خیلی واضحه ... نمیدونم ...الان پاهام خیلی درد ...

عزیزم ایشالله این دفعه جشن مامان شدنتو میگیریم.....

دوستای خوبم می تونید کمکم کنید من ان شاالله قراره این سیکل انتقال بدم دیروز که مطب رفتم همونجا پری ...

عزیزم ببین من سر دخترم سیکل آخر میکروم دقیقا روز اول سونو شدم فکر کنم دقیق ۱۲ ظهرم بود پریود شدم.....

حتی شک داشتم روز اولمه یا نه، خونریزی بود ولی با حجم کم. دکتر که سونو کرد گفت آره روز اولته.....

بعدش مثل تو دیگه تقریبا لک بود و عملا همون یه نصف روز پریود شدم...

از فرداشم فقط لک بود و تموم....

داروهامو شروع کردم از فرداش و شکر خدا مامانم شدم و اون سیکل بهترین پانکچرم داشتم.....

اناجون الان نی نی من دارن رشد میکنن تا ابنکه اول لانه گزینی اتفاق میوفته؟ لانه گزینی چقدر بعداز انت ...

مراحل رشد جنین بعد از انتقال:

روزهاي بعد از انتقال جنين سه روزه :

1.جنين به رشد ادامه مي دهد و از مرحله 6-8 سلولي به مرحله 16 سلولي به نام مورولا مي رسد
2.تقسيم سلولي ادامه دارد و جنين از مرحله مورولا به مرحله ي بلاستوسيست (حدودا100) سلولي مي رسد.
3.بلاستوسيست شروع به خروج از پوسته ي خود مي كند كه به اين كار هچينگ مي گويند.
4.مرحله ي هچينگ ادامه دارد و جنين شروع به چسبيدن به ديواره رحم مي كند.
5.چسبندگي بلاستوسيست به ديواره رحم عميق تر مي شود و لانه گزيني شروع مي شود.
6.لانه گزيني در ديواره رحم ادامه مي يابد.
7.لانه گزيني كامل مي شود، تمايز جفت و جنين شروع مي شود.
8.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون مي كند.
9.تداوم رشد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
10.تداوم ر شد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
11. مقدار BHCG در خون به حدي ميرسد كه با آزمايش خون قابل شناسايي باشد.

روزهاي بعد از انتقال جنين پنج روزه :

1. بلاستوسيست شروع به خروج از پوسته ي خود مي كند كه به اين كار هچينگ مي گويند.
2. مرحله ي هچينگ ادامه دارد و جنين شروع به چسبيدن به ديواره رحم مي كند.
3.چسبندگي بلاستوسيست به ديواره رحم عميق تر مي شود و لانه گزيني شروع مي شود.
4.لانه گزيني در ديواره رحم ادامه مي يابد.
5.لانه گزيني كامل مي شود، تمايز جفت و جنين شروع مي شود.
6.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون مي كند.
7.تداوم رشد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
8.تداوم ر شد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
9. مقدار BHCG در خون به حدي ميرسد كه با آزمايش خون قابل شناسايي باشد.

@microinjection

به خدا رفتم پیش مریم توکلی  جوری آرامش داد و تک تک ازمایش هامو نگاه کرد با دقت همه چیز رو کامل ...

عزیز دلم بهت حق میدم که ناراحت باشی..

اما خواستم اضافه کنم،من خودمم بیمار دکتر طرازیم.از آذر ۹۶میرم پیشش تا همین الان.شاید پنجاه بار کمتر بیشتر باهاش ویزیت شدم.هر بارهم به بهترین حالت بوده‌..

اما اینم بدون اونم ممکنه روز بدی داشته باشه ..مث ماها ک گاهی ناراحتیم و بی حال.

ولی همین روزی که شما نوبت داشتی من دقیقا نفرآخر بودم.. ولی انقد خوب حرف زدیم باهم..همه سوالامم جواب داد..

ببین بارهام شده مثلا یچیزی گفته بمنم ولی مطمعن باش از رو منظور نبوده.. یسری هی سوال میپرسیدم گفت کو حرف نزن تا نسخه ات کامل بنویسم.. سر نسخه آزهای ایمنی انعقادی😆😅لحنشم جدی بودا ولی من یه لبخند زدمو تمام..گاهی آزمایش های منم سریع نگاه کرده مطمعن باش اون چیزی رو که بخواد بفهمه میفهمه.🍀 عزیرم ازمایشاتم دستت بگیر هر کدومو خواست ازت بهش بده.. لازمم نیست کامل بلند شی.. نیم خیزم بشی دستت میرسه.بی احترامیم نیست ..میخوای کار سریعتر پیش بره.

اینو بدون دکتر طرازی باردارشدن تو از همه چی مهمتره براش.. چون مطنعنا شهرت کاری خودشم بیشتر میشه ..

ویزیت دومت بهترین اتفافا میفته برات عزیزم.🍀😗😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
مرسی عزیز بنظرت اول لاپرا کنم یا یراست برم سراغ ای وی اف من لوله چپم بسته اون یکی چسبنده

عزیزم بستگی به شرایطت داره.....

من قبل میکروی سوم لاپراهیستروسکوپی انجام دادم و بعد وارد سیکل شدم.....

اما خوب بعضیام هستن صلاحه مثلا اول پانکچر بشن و جنین داشته باشن بعد لاپرا کنن.....

باید ببینی کدوم برات تو صلاحه.....

لاپرا رو ول كن ديگه اون براي طبيعي باردار شدنه يراست برو سر اي وي اف هزينه الكي نكن بازم خودت ميدوني ...

عزیزم بستگی به مشکل داره....

من قبل لاپرا دو بار میکرو کردم ولی قبل سومی اول لاپرا کردم و مشکل آندومتریوزم حل شد و بعد وارد سیکل شدم هم کیفیت تخمکام بهتر شد هم انتقالم + شد.....

پس بستگی داره به فردش، تازه من لوله هام و تخمدانام و کلا داخل رحمم کوچکترین مشکلی نداشت و آندومتریوزم لگنمو درگیر کرده بود.

سلام من دیروز اسپرین یادم رفته😭

عیبی نداره....

من متولد 73 هیچی جز انسداد مشکل نداریم عزیز پس منم میرم ای وی اف چ میشه کرد میترسم از امپولهاش روزی ...

چه قدر کوچولویی.....

وقتی من رفتم دانشگاه تو ۴-۵ سالت بوده......

رفقا من کمردرد شدم.به نظرتون بخاطر خوابیدن و استراحت زیاده؟ در ضمن خونریزی ام قطع نشده و دو روزی یه ...

عزیزم برا خوابیدنته....

موقع خواب بالش لای پاهات میذاری؟

منم سیاتیکم میگیره دیگه تعطیل میشم....

ایشالله به سلامتی بغلشون کنی راحت میشی.....

اناجون سلام، حالتون خوبه؟ نينيا خوبن؟ اناجون در رابطه با اين پُست يه سوال خوصوصي خدمتتون فرستادم، م ...

چشم این چند تا پستم بخونم میرم نگاه میکنم....

دوستان  دکتر روماتولوژ برام یه سری ازمایشات نوشته  یکی از اونا پروتئئین سی هست وesrنظرتون ...

عزیزم خوب ای اس آر که خدارو شکر نرماله....

مال من که همیشه بالای بیست بود.....

پروتئین سی هم طبق آزمایشگاه زده زیر پنج باشه مینیمم نزده که میگی پایینه.....

به نظرم ظاهرا نرمالن.....