2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
اره خیلیا بنده خداها از راه خیلی دور میان و واقعا سخته عه چ خوب شد گفتی مرسی دوستم😍😍

فدات شم😚😍😍

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره گلم انعقادی نوشته یه ایتم مهمشو همون کافیه برا من خیلی زیاد نوشتن کلی هزینه...

اره دمش گرم الكي ننوشت خرج بتراشه

طرازي از دكتراي برتره

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
دوستای گلم ببخشین پستارو واقعا فرصت نمیکنم بخونم..... از تک تکتون یه دنیا ممنونم و به خاطر عدم حضور ...

سلام آنا گلی، ما درکت می کنیم و ازت توقعی نداریم با دو تا بچه بیایی، خودمون به هم کمک می کنیم گلم، الان دخترت رو حسابی دریاب ان شاء الله این مرحله رو هم طی کنه

[QUOTE=72963714]دكتر خوبيه نگران نباش عزيزم ميخواي بري تو سيكل ميكرو؟[/QU خدا رو شکر بله اگه خدا بخ ...

به اميد خدا عزيزم موفق باشي

سوم پريودتم ميتونستي بريا اگه دكترت واست مهمه

سلام آرزوجان بعد پانکچر چند بار پریود شدین؟؟؟ من پریود دومم باید ۳ این ماه میشد که نشدم فردا از دکت ...

منم دوم مهر پریود شدم باید دوم میشدم که نشدم😒 

ماههایی ک میخاستیم  نیاد سریع میومد... حالا برعکس😁😁😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم هفته ۶تا۸. همون هفت بری خوبه. شما دقیقا کی انتقال دادین؟  از همون اولین رو پری قبلی حسا ...

مامای کلینیک انقد خودشونو میگیرنا ک دکتر خودشو اون همه نمیگیره والا ی جواب درست حسابی نداد بهم.من روز 18مهر انتقال دادم جنینامم فریز بودولی نمیدونم چن روزه بودن ک ولی تو کاغذ نوشته بود بلاست

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
سلام دوستان🌺🌺🌺  جديدا، تشخيص دادن كه من پلي كيستيك هستم و كمكاري تيروئيد دارم. با ا ...

گلم از چند نظر باید بررسی شده باشی اگر نه پیگیری کن

1.آزمایش های ایمنی 

2. آزمایش های انعقادی

3. آندومتریوزیس 

4.کاریوتایپ خودت و همسرت

5. دی اف آی اسپرم

6،همسرت از نظر هورمونی بررسی شده

7. عکس رنگی تا حالا انداختی رحمت بررسی بشه؟ 

8. آزمایش اسپرم همسرت تو مراکز ناباروری باید بوده باشه حتما و حتی آزمایشگاه معتبر هم ملاک نیست

ماهیتابه آنا جون رو می خوای😊😊😊

🤣🤣🤣🤣

من این ماه باید برم برا انتقال جنین .دکترم افلاطونیان هستن.برام قزص استرادیول دادن ک از روز دوم پ روزی ۳ تا باید مصرف کنم بچه ها این قرصاروباید ساعتی مصرف کرد؟ چه تغذیه برا قبل انتقال داشته باشم بهتره .میشه به منم کمک کنید لطفا

والا دكتره بدش نميومد انتقال بده ديد من حالم بده گفت ميخواي كنسل كنيم به شوهرمم گفته يه بيمار داشتم ...

خب وقتی مشکل نداشته چرا سه ماه دیگه؟؟یعنی نمیتونی زودتر لمتقال بدی؟؟

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...