2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047605 بازدید | 684617 پست
بسته رو که درمیارن مثلا 3 تا باشه بخان دوتاشو انتقال بدن اگر واسه اون جنین مشکلی پیش نیاد دوباره فری ...

ميشه خودمون بگيم اينكارو كنن؟ منم ٣ تا ديگه دارم

شما كجا ميكرو كردي

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
خب همون ديگه اگه بد باشه ديگه نميري انتقال جنينات به درد نميخوره كاريوتايپ مال ژنتيكه، كروموزوم اسپ ...

ای بابا😔😔کاش قبل پانچکر اینو میدادیم این هنه هزینه کنیم بعد با این آزمایش گند بخوره بهش

هزینه کاریوتایپ چنده؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطوري عزيزم چه خبر در چه حالي

سلام ساراي مهربون خوبي؟ من منتظر پري بعد از پانكچرم،نينيات گريد چن شدن؟ البته درسته گريد و اون حرفا چرت و پرته و خدا بايد اراده كنه نطفه اي بشر بشه والسلام، برا اين ميپرسم كه گفتن اين به خاطر ضعف تخمكه كه گريد پايين بشه و منم ذهنم مشغول بود كه نكنه بايد آدم خودشو تقويت كنه و كلا ضعف بدنيش رو اصلاح كنه 

...
فرقی نداره که. اینجا دوستی تازگی زایمان کردن ،طبیعط!خیلی هم راضی بود. اگر بشه که عالیه. ولی خب بر ...

سلام مرجان جان خوب هستید؟؟ببخشید شما اولین سونو رفتید؟؟هفته ی چندم باید برم؟ب کلینیک زنگ زدم گفتن هفته ی شش الی هشت بیا الان دقیق نمیدونم ک هفته ی چند هستم ازروز انتقال جنین حساب میکنن یااولین روز اخرین پریود؟

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
اونایی که یک سال اقدام میکنن و باردار نمیشن یه عکس رنگی براشون مینویسن تا از اوضاع رحم و لوله ها خبر ...

مرسی از راهنماییت

من به خاطر مشکلی که دارم گفتن کلا طبیعی نمیشه

بازم باید بگم واسم بنویسن که عکس رنگی بگیرم؟

ای بابا😔😔کاش قبل پانچکر اینو میدادیم این هنه هزینه کنیم بعد با این آزمایش گند بخوره بهش هزینه کار ...

اره واقعا ب نظر من بايد جرو ازمايشاي اقدام به بارداري باشه

اونم ٤٠٠ و خورده اي 

كه روهم شد يه تومن

البته تو ابن سينا

نميدونم جاهاي ديگه فرق ميكنه يا نه

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سلام ساراي مهربون خوبي؟ من منتظر پري بعد از پانكچرم،نينيات گريد چن شدن؟ البته درسته گريد و اون حرفا ...

اي جان ب سلامتي

هنوز پريود نشدي يعني؟

پريود دومت ميري تو سيكل؟

مال من گريد a بود والا ٣ تا هم انتقال دادن نشد

به قول تو ب اين چيزا نيس

منم اگه ازمايشام خوب باشه اذر ميرم دوباره تو سيكل انتقال

اره واقعا ب نظر من بايد جرو ازمايشاي اقدام به بارداري باشه اونم ٤٠٠ و خورده اي  كه روهم شد يه ...

منم همون ابن سینا میرم

میگم انتقال من میوفته اولای دی 

برای این ازمایشا همون موقع برم یا زودتر باید برم؟؟؟

مرسی از پاسخت لطف کردی

فدات