2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047635 بازدید | 684621 پست
سلام دوستای گلم اگه مامان داریم تبریک میگم اگه مامان جدید میخواید بشید بیاید از حاجت رواییم بگم ق ...

عزیزم انشالله ک خیلی زود باردار میشی.خداروشکر ک مشکلت رو شده و درمان میشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها متفورمین خیلی ذهنمو‌درگیر کرده.سرچ کردم دیدم اکثرا به اونایی تجویز شده که پلی کیستیک هستن و ت ...

من قبلا تو یه گروه عضو بود که همین سوال از دکتر پرسیده شد و دکتر در جوابش گفت متفورمین برا کسایی که اقدام به بارداری هستن تجویز میشه تا رحم رو برای بارداری آماده و فقط به پلی کیستیک ها نمیدن به بقیه هم میدن

بچه ها سلام  من قند ناشتام ٩٥ هست اما بعد از صبحونه ٩٣ هست به نظرتون دكتر نبايد براى ناشتا&nbs ...

دوستم متفورمین تخمک رو تقویت میکنه من قبل جریانات ای وی اف  دکترم بهم داد در حال که قندم روی80بودوفولیکولای خبی رو داشتم ولی بسته به شرایط افراد دکتر تجویز میکنه 

خواهرم قند داشت استفاده میکرد ناخواسته حامله شد الانپسرش یه ماهه شده

دوستم متفورمین تخمک رو تقویت میکنه من قبل جریانات ای وی اف  دکترم بهم داد وفولیکولای خبی رو داش ...

ممنون عزيزم🌸

پس بيشتر متفورمين روى كيفيت تخمك اثر مى زاره 

براى انتقال جنين تاثيرى نداره

نه عزيزم ندادن از طرفى ذخيره تخمدانم هم ٢/٩ هست و پريودهام هم كاملا منظمه و وزنم هم كاملا مناسبه&nbs ...

هاناجون منم قندم هميشه ناشتا ٩٢،، ولي خييلي لاغرم و فك كنم پلي كيستيك، اينور اونور شنيدم متفورمين ميدن منم ب دكترها اصرار كردم ولي ندادن بهم، يكي دوتاشونم گفتن خيلي لاغري و ندادن، ولي ناراحتم بعد از پانكچر گفتن تخمك ضعيف بوده، منم اعصابم خورد شد از بابتش و تصميم گرفتم از دكتر با اصرار بپرسم بده يه ماه بخورم طبيعي هم اقدام كنم ببينم چ ميشه،،

...
هاناجون منم قندم هميشه ناشتا ٩٢،، ولي خييلي لاغرم و فك كنم پلي كيستيك، اينور اونور شنيدم متفورم ...

معمولا به پلى كيستيك ها مى دن

حتما شرايطتو در نظر گرفتن كه بهت ندادن ديگه فكرتو درگير نكن و به انتقالت فكر كن 

مخصوصا الان كه جنين دارى ايشالا به زودى زود جنينهات مى يان تو دلت و برات تا هميشه مى مونن

منم سه تا جنين دارم كه هر بار يكى انتقال مى دن و ايشالا همه چى خوب باشه شنبه بايد برم براى انتقال

سيكلم هم نچراله اما خداروشكر اين بار پروژسترون هم دارم كه سرى قبل نداشتم

اميدم به خداست ايشالا خدا دل همه ما منتظرهارو شاد كنه🙏🏼🌸

بچه ها آمپول منوتروپین ک باید عضلانی تزریق شه رو باید تو بازو تزریق کرد یا تو با سن؟

عزیزم معمولا به با سن تزریق میشه مگر اینکه دکتر عضله دیگه ای رو توصیه کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام  بچه ها شماها همتون شاغلید ؟!با وجود کار سخت نیس این پروسه براتون؟!

عزیزم خوب مامان شاغل کم نداشتیم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

باردار نیستم فعلا

مشکلم یه چیز تخصصی توی خون هست که هرچی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم

Adp۵ و Arachidonic acid پایین بودن.پلاکتم هم ۲۱ هزار بود که ظاهرا برای بارداری پایین هست

حالا دکتر گفت با دارو حل میشه انا نمیدونم روند درمانش چیه

فقط میدونم از امام حسین بخواید

به من رو سیاه عنایت کرد

عنایتشون شامل حال امثال من روسیاه هم میشه

شما بندگان خوب خدا که جای خود دارید...

🌹

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

خیلی نا امید بودم

حتی چند روز پیش میخواستم دیگه ختمم رو ادامه ندم...

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812