2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047682 بازدید | 684621 پست
آره عزیزم. تازه تا بندرعباس با ماشین رفتیم. من جز بلند کردن وسایل ، تازه اونم چیزهای سنگین ، همه ک ...

مرجان جون ببخشید من روز سوم انتقالم.. زیر دلم هنوز درد میکنه... خیلی نگرانم.. بعدم من امشب یا فردا شب اگه سه طبقه پله بالا برم بده ؟ ضررنداره ؟ از تو رویان پرسیدم گفتن نه.. ولی نگرانم... زیر دلم دقیقا خط بالای اون قسمت زیره زیر دل درد میکنه.. علامت بدی نیست؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 

دوستاي عزيزم خيلي خيلي ممنونم از تبريكاتون، هر روززز واستون دعا ميكنم ، شما هم واسه ما دعا كنين😍 ببخشيد تك تك جواب ندادم كه پيغاما زياد نشه، ان شاءالله هر روز خبراي خوب باشه اينجا دور هم ذوق كنيم❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام  .من از دوم پریودی قرص استرادیول میخورم برای انتقال جنین وسط سیکل.این مدت همیشه سر درد وحا ...

شاید بدن شما اینجوری واکنش نشون میده وگرنه من از روز اول پری دارم میخورم. از روزی دو‌تا شروع شد تا الان که روزی چهارتا میخورم. ولی مشکلی نداشتم

مرجان جون ببخشید من روز سوم انتقالم.. زیر دلم هنوز درد میکنه... خیلی نگرانم.. بعدم من امشب یا فردا ش ...

عزیزم درد رو نمیدونم.

ان شاالله که مال لانه گزینیه.

منم هفته اول کم و بیش دردهایی داشتم.اما هیچ‌کدوم مداوم نبود.گاهی دل بود گاهی معدم و گاهی کشاله ران.

اما پله مشکلی نداره.فقط آروم برو.توی پاگردها بیاست.وسیله دستت نگیر و ...

ملاحظه کن.خسته نشی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم میگو بد نیست ولی سعی کن به خاطر جیوه کمی که داره هفته ای یه بار بیشتر نخوری بیشتر ماهی قزل بخو ...

آره همون گاهی منظورم بود.

اما عسل اولین باره میشنوگ.

هویج و جیگر و چیزایی که آ زیاد دارن نباید خورد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
آره همون گاهی منظورم بود. اما عسل اولین باره میشنوگ. هویج و جیگر و چیزایی که آ زیاد دارن نباید خور ...

آب هويج رو قبل از پانكچر هم نبايد خورد؟ آخه مايعات بايد زياد بخورم آب ديگه حالمو بد ميكنه از بس خوردم، اب هويج بهتر ميتونم بخورم، اگر الانم خوب نيس نخورم؟!!

...
مرسی گلم روزه سیزده سیکلم که فردا میشه سونو بعدیه.اره خودم خواستم انتقالم با دکتر نصر باشه والا امار ...

عزیرم شما دکترتون دکتر رضا نصره؟چند تا چند تا میفرسته تو مطب،راضی هستید؟همسر هم میتونه بیاد تو مطب؟هزینتون چقدر میشه برای میکرو،،،

ببخشید انقدر سوال پرسیدم،دو هفته دیگه وقت دارم با نصر

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
دوستای گلم دومین فرشته من زمینی شد و من ۲۲ مهر دوباره مامان شدم. التماس دعا دارم و لایق باشم دعاگوت ...

الهی سلامت باشی عزیزم،مبارک باشه،،،خدا دو تا فرشته نازتو صحیح و سلامت نگه داره برات

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم می دونی دلیل پوچ بودن تخمکات چی بود؟

مرمر جان دلیلش پلی کیستیک بودن خودم بود ....

تنبلی تخمدان دارم و سالی چندبار کیست میزنم 

با اینکه طی دوره کلی تقویتی استفاده میکردم ولی بازهم پوچ زیاد داشتم

اوابوست و فرتیل اید میخوردم .

مولتی ویتامین و E و B6 و D 

فولیک اسید ۵...برا تنظیم پریود هم دوفاستون 

ولی متفورمین بهم نمیساخت