2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047723 بازدید | 684621 پست
عزیزم اگه علت عقب اقتادن انتقالتون ، هایپری بوده ، و شما پلی کیستیک هستین ، خیلی ها بعد از پانکچر تا ...

سلام لاله جون ...میشه ازمایشات منو نگاه کنی ببینی چه داروهایی نیاز دارم ..

یا اگه کسی میدونه دریغ نکنه و بگه ..قراره انتقال بود برای بار چهارم..

دارو هام هم دکترم آنوکسا 400.سرم یه روز قبل انتقال و آس آ .فولیک .واریوپپتیل....داده..

بازم شما نظر بدید ممنون میشم

ثمین جان دکتررزاقی ب منم متفورمین داده بودروزی ۳تادوشنبه رفتم پیشش پرسیدم واسه چی دادی گف مقاومت ب ا ...

منم متفورمین داشتم فکر کنم.قبل پانکچر.

مطمینی به انسولین و اینا ربط داره؟

البته یادم نیست کی و چند تا بود.فقط اسمش یادمه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سها ستاره عزیز والا به یادت بودم یه مدت دیدم نیستی میخاستم حالت رو بپرسم ببخش وقت نشد ایشالا شما هم ...

عزیز دلم مرسی گلم منم همیشه جویای حالت هستم و دنبال پیام هات می گیرم .متوجه شدم نی نی شیر خودت نمی خوره .کاش چیز های شیر ساز بخوری و بری دارو گیاهی بگیری که مخصوص شیر دهی میشه خرما بخور.کنجد بخور شیرتو بهش بده .حداقل بدوش تو بطری شیر بهش بده ‌.دیدم گفتی نون خشک ...اخه این کارها چیه....این ها استرس نیستن شیرینی زندگی ان .خدارو شکر سختی ها تمام شدن .من چی بگم هنوز درگیر اندمتر هستم .بازم این ماه وارد سیکل شدم خدا کنه دیگه کنسل نشه.اتی عزیزم سعی کن شیر خودت بدی میدونم دختر خیلی قوی هستی و از پس این هم بر میای .مواظب خودت و گلمون باشه .😙😙

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
سها ستاره عزیز والا به یادت بودم یه مدت دیدم نیستی میخاستم حالت رو بپرسم ببخش وقت نشد ایشالا شما هم ...

این دلهوره هات و استرس هات روی همسرت هم تاثیر داره .بیچاره وقتی تورو می بینه اون هم اینطور میشه یکم ریلکس باش .لذت ببر از بچه داری بهرحال سختی داره معمولا سه چهار ماهه که بشه دیگ بهتر میشه .توی شیر دادن بهش و دعا کردنت اسم همه ما رو بیار .منو یادت نره .مر مر.ماهی کوچولو .ثمین .لیلا ....انشالله دیگدشیر خودت رو میدی و دخترت اوکی اوکی میشه

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
منم متفورمین داشتم فکر کنم.قبل پانکچر. مطمینی به انسولین و اینا ربط داره؟ البته یادم نیست کی و چند ...

اره عزیزم متفورمینوب دیابتیامیدن وادمهاییکه پلی کستیکن وتنبلی تخمدان دارن میدن مین توناباروری تاثییرداره

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
منم متفورمین داشتم فکر کنم.قبل پانکچر. مطمینی به انسولین و اینا ربط داره؟ البته یادم نیست کی و چند ...

دوست عزیزم خیلی خیلی بهت تبریک می گم.خیلی خوشحال شدم انشاالله دوران بارداریت به خوبی و موفقیت می گذره  

سلام بچه ها کسی سرم ای وی جی اگه اسمش درست گفته باشم جدیدن گرفته من دوهفته قبله انتقال باید تزریق کن ...

سلام

اگه آزاد میخواهید تهیه کنید داروخانه بیمارستان بهمن داره

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz