2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047627 بازدید | 684620 پست
 من دقیقا اینجوری بودم استراحت کن و داروهات رو ادامه بده انشالله که شما هم مثبت میشی به من ا ...

میشه بدونم خونریزیتون چه روزی بود و چه جوری بود؟ 

خدا رو شکر که حل شد براتون.

من از دیروز که اینجوری شدم دیگه وقت آسپرینم خوردنم نبود.

همینجوری هم دو تا شیاف ۱۲ ساعته داشتم.که امروز یکی اضافه میکنم.

دلم یک‌کم آروم شد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام وقت بخیر. دوستان من 10 روز دیگه نوبت گرفتم بیام تهران برای درمان . شمال دوبار میکرو کمنفی داشتم ...

عزیزم انشالله ک موفق باشی دکتر طرازی رو خیلی تعریف میکنن بچه ها

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش نميدونم سلامت رو، بهتره تماس بگيري از جايي سوال كني حتما پيگير بيمه باش، چون خب درحد نصف تأثير ...

ممنون گلم ببخشید ک اینقد سوال میپرسم😆😆😆

بله تا مین هم دارم.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آرل جون ببین عزیزم خیلی شرایطت سخته درسته کاملا حق داری اما به جنبه ی مثبت قضیه هم نگاه کن جنبه ی ...

سلام عزیزم ممنون..اون پولیم و چسبندگی و ..مطمئنم نیس..

ولی آز ایمنی رو حتما میدم .امیدوارم از همون باشه

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
عزیزم انشالله ک موفق باشی دکتر طرازی رو خیلی تعریف میکنن بچه ها

ممنون از جوابت عزیزم. میخوام بدونم ابن سینا خوب هست اصلا؟ از رویان بهتره؟ ادم میتونه دکترش رو خودش انتخاب کنه؟

ممنون از جوابت عزیزم. میخوام بدونم ابن سینا خوب هست اصلا؟ از رویان بهتره؟ ادم میتونه دکترش رو خودش ا ...

عزیزم ابن سینا فک کنم بهتر از رویانه.بله دوستان گفتن میتونین خودتون دکتر انتخاب کنین

ممنون از جوابت عزیزم. میخوام بدونم ابن سینا خوب هست اصلا؟ از رویان بهتره؟ ادم میتونه دکترش رو خودش ا ...

اگر بشه و زمانت با دکتر بخونه ، میدن.اما خیلی وقتا میشه اون روزی که میری طرازی نیست مثلا.

یا اون ساعت نیست و صبح بوده و رفته.

نباید زیاد سخت بگیری.

عزیزم من آزهای تکمیلی رو تهران انجام دادم.آزمایشگاه نیلو. ایمنی ها با دفترچه تامین ۸۰۰ وخورده ای این ...

عزیزم این ازمایشات کمکی بهتون کردن تو درمان

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
میشه بدونم خونریزیتون چه روزی بود و چه جوری بود؟  خدا رو شکر که حل شد براتون. من از دیروز که ...

واسه منم دقیقا روز ۱۰ انتقالم بود

روز اول با شیاف اضافه برطرف شد اما من اشتباه کردم و از فرداش که دیدم قطع شده دوباره شیاف رو یکدونه کردم، که منجر شد به دیدن خون تازه و سکته ناقص زدن من!!! دوباره شیاف رو اضافه کردم که خون تازه تبدیل شد به قهوه ای و کم کم همون هم قطع شد تا روز آزمایش که با ترس و لرز رفتم آزمایشگاه!!! و خدا رو صدهزار بار شکر جواب مثبت بود!! چیزی که اصلا انتظارش رو نداشتم!

یعنی من با خودم میگفتم یا جواب کلا منفیه و یا اگه چیزی هم بوده با دسته گل من، به باد رفته!!!

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
منم مادر هستم پیش دکتر افلاطونیان آذر باید برم برای پانکچر...

سلام دوست عزيز 

شما با خود دكتر افلاطونيان ويزيت شديد؟ 

و خودشون تمام روند كار رو بهتون ميگم 

و انتقال هم با خودشون هست ؟؟ 

و اينكه عكس رنگي از چ روز تا چ روز انجام ميدن 

حقيقتش خودم روز ٨ و ٩ دادم 

تماس گرفتيم بيمارستان مادر گفتش روز بعد از پاكي 

ممنون ميشم راهنمايي كني 🌹

جدا؟ آخه در حد لکه نبود.معذرت میخوام ، خون قهوه ایه کثیف زیادی بود.اما از نماز صبح تا حالا دیگه نیمد ...

عزیزم من همین بودم اومدم اینجا گفتم پریود شدم تموم.روز۱۵ انتقال یعنی یک روز قبل موعد پریود.رفتم ازمایش دادم بانامیدی که اگه منفیه دارو الکی نزنم اخه تعطیلات تاسوا عاشورا بود همه جابسته بود.که دیدم مثبت شد اونم دوقلو.دیروزم خونریزی شدید رفتم سونو معلوم شد هماتومه.خدای نکرده سقط باشه من تجربه دارم تواون لخته ها قشنگ تیکه های از بافت زرد رنگه مشخص میشه میگن جنین کوچیکه اما همون یه ذره خودش کلی دردسر داره.انشالله خیره استراحت کن عزیزم

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
عزیزم من همین بودم اومدم اینجا گفتم پریود شدم تموم.روز۱۵ انتقال یعنی یک روز قبل موعد پریود.رفتم ازما ...

از دیروز الکی الکی خودم خودمو استراحت مطلق تجویز کردم.

فقط یه سوال ، من روز دهمم ، یعنی میخام بگم هنوز مثبت نشده که سقط بشه.

لخته و اینام ندارم، 

حس میکنم قبل از اینکه مثبت بشه ، قراره ختم بشه، 

شما قبل از روز چهاردهم هیچ درد و لکی نداشتین؟

از دیروز الکی الکی خودم خودمو استراحت مطلق تجویز کردم. فقط یه سوال ، من روز دهمم ، یعنی میخام بگم ه ...

عزیزم به اینافک نکن.هرچی هم علائم داشته باشی جواب ازمایش مهمه.استراحت کن

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
اگر بشه و زمانت با دکتر بخونه ، میدن.اما خیلی وقتا میشه اون روزی که میری طرازی نیست مثلا. یا اون سا ...

ممنون میشم یه اطلاعاتی درمورد روال درمانی بهم بدین. برو بیا زیاد داره ؟