2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684637 پست

آنا جون خوبی من شیر خشک ببلاک کامفورت گرفتم گفتم شاید واسه رفع یبوست دخترم خوب باشه دفعش رو بیشتر کنه ادیت نشه . قبلش نان میدادم خوب میخورد خداروشکر وزن گیریش هم خوب بود .حالا اینو خوب نمیخوره نمیدون مچکار کنم دو روز هم دارم بهش میدم فعلا که تغییری نداشته .از طرفی میترسم خوب وزن نگیره چون من خودم شیر ندارم بخوره

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
ممنونم بابت توضيحاتت  بازم الحمدالله ك ب خير و سلامتي گذشت ان شاءالله ك ناز داشته باشه & ...

خواهش ميكنم گلم، از خدا ميخوام اين اتفاقو براي هيچكي نياره چون خودم كشيدم ، من تا ٢ ماه درگير بودم چون كامل دفع نميشد وهمش خونريزي داشتم بعدش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش ميكنم گلم، از خدا ميخوام اين اتفاقو براي هيچكي نياره چون خودم كشيدم ، من تا ٢ ماه درگير بودم چ ...

ان شاءالله آمين 

خدا هيچ مشكلي رو سر راه كسي قرار نده ان شاءالله 

و اگر داد به سلامتي تموم بشه 

اول ناراحت شدم 

اما الان خيلي آرومتر شدم 

توكل بر خدا 

از خدا ميخوام هر چي هست چ بارداري چ خارج از رحمي به سلامتي و خوشي به پايان برسه 

ممنون ك هستين 🌹🌹

انشالله بهترین برات رقم بخوره.ولی کاریوتایپ رو بده.من قرار بود اینسری جنیناpgs بشن ولی چون تحریم بود ...

جنسينگ چيه عزيزم؟براى هر طبعى خوبه؟كجا مى تونم پيدا كنم؟

مى شه لطفا در مورد بيشتر توضيح بدى🙏🏼🌸

انا جون من ناراحتم میگم کاشکی دکترم مینوشت برام اونهمه زحمت کشیدم شاید مشکل ایمنی دارم و دکتر الکی ل ...

عزیزم من تو انتقال اولم سرم آی وی آی جی تزریق کردم اونم با قیمت آزاد!!! اما منفی شد

این سری فقط پردنیزولون خوردم و مثبت شد!! 

محض اطمینان آزمایش مربوطه رو بده اما فکر نکن اگه بزنی حتما مثبت میشه

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

سلام به همگى 

من برام يه سوالى پيش اومده كه خواستم با شما در ميون بذارم

خيلى خانمها هستن كه طبيعى و بدون مشكل باردار مى شن و هيچوقت هم اين آزمايشهاى تكميلى انعقادى و ايمنى رو انجام ندادن مثل همه ماهايى كه تا قبل انتقال منفى و با وجود منظم بودن پريودها و رحم سالم دنبالش نبوديم

و بچه شونو هم سالم به دنيا مى يارن در صورتى كه ممكنه مشكل انعقادى يا ايمنى داشته باشن

مى خوام بدونم براى ماها كه ميكرو انجام مى ديم و با لقاح مصنوعى مى خوايم باردار بشيم به اين صورته كه بدنمون جنين رو ريجكت مى كنه و يا نه ربطى به ميكرو نداره؟

عزیزم من تو انتقال اولم سرم آی وی آی جی تزریق کردم اونم با قیمت آزاد!!! اما منفی شد این سری ف ...

گلم میشه درخواست دوستیمو قبول کنید

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
 عزیزم من تو انتقال اولم سرم آی وی آی جی تزریق کردم اونم با قیمت آزاد!!! اما منفی شد این سری ف ...

قرصش اذيتت نمى كرد؟

نمى دونم چرا اينقدر نگران خوردن اين قرص ام اگه برام تجويز كنن

مخصوصا به خاطر ورم كردن و چاق شدنش؟

مى گن اينجور قرصها قند رو بالا مى برن درسته؟

قرصش اذيتت نمى كرد؟ نمى دونم چرا اينقدر نگران خوردن اين قرص ام اگه برام تجويز كنن مخصوصا به خاطر و ...

نه والا اذیت خاصی نداره، فقط گفتن با معده پر بخورم و اینجا هم دوستان گفتن مواظب نمک باشم که کلا چند وقته از ترس فشار خون نمک رو کم کردم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
انا جون من ناراحتم میگم کاشکی دکترم مینوشت برام اونهمه زحمت کشیدم شاید مشکل ایمنی دارم و دکتر الکی ل ...

عزیزم الان حق نداری به این چیزا فکر کنی!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون خوبی من شیر خشک ببلاک کامفورت گرفتم گفتم شاید واسه رفع یبوست دخترم خوب باشه دفعش رو بیشتر کن ...

عزیزم والا دختر من با معمولیش یبوست نداشت و طعم معمولیشم دوست داشت.....

میخوایی یه دونه معمولیشم بگیر ببین چطوره اگه نخورد باید ببینی دکترش چی تجویز میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگى  من برام يه سوالى پيش اومده كه خواستم با شما در ميون بذارم خيلى خانمها هستن كه ط ...

عزیزم ببین مشکل ایمنی قضیش فرق داره نهایتش اینه که یا باردار میشی یا نمیشی یا سقط میشه یا نمیشه یعنی انقدری خطر تهدیدت نمیکنه.....

نمیخوام بترسونمت اما بحث انعقادی شوخی بردار نیست.....

ببین عزیزم اگه مشکل انعقادی داشته باشی و باردار بشی و دارو نگیری و کنترل نشه حتی ممکنه دور از جونت، جونتو از دست بدی......

اخیرا چند مورد دیدیم و شنیدیم.....

مثلا یکی از بستگان دوستامون به خاطر کنترل نشدن مشکل انعقادی تو بارداریش بعد از تولد دوقلوهاش به خاطر آمبولی ریه فوت کرد.....

یا یکی از بستگان دوستان به خاطر مشکل انعقادی و عدم تشخیص و کنترلش با مصرف چند دوره ال دی دچار آمبولی ریه شد و فوت کرد.....

پس این قضیه اصلا شوخی بردار نیست.....

جنسينگ چيه عزيزم؟براى هر طبعى خوبه؟كجا مى تونم پيدا كنم؟ مى شه لطفا در مورد بيشتر توضيح بدى🙏🏼🌸

از عطاری بگیر دارویی گیاهیه.اره مشکلی نیس

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
عزيزم شما روز چند رفتي سونو و جنينت چند روزه بود ؟  منظورم اينه در هفته ي چند سونو داشتي ؟ من ...

منو شما باهمیم منم ۴هفته و۵روزم من یکشنبه سونو رفتم.اماسریا قبل بهم میگفتن یک هفته بعد برو .البته من بتام روز شنبه۱۱۰۰۰بود حتمایکشنبه که سونو رفته بودم تا۱۵۰۰۰هم اومده بود.

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید