2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
آهان متوجه شدم..... حواسم به ماهیتابه بود گیج زدم.....

ده مهر رئز چهاردهم انتقالمه دکتر گفته روز شانزدهم برم ولی مگه میشه طاقت اورد.....

قربون خودتو ماهیتابت

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
ولی ب 12/ب 6/ویتامین د3 و گلومت میخورم ربطی نداره که؟

ثمین جون قربونت بشم ایشا این سری مامان میشی به احترام شهید این ماه خدا همه ما رو مورد لطفش قرار بده

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بار دومم هر روز یدونه انوکسا دور ناف.طدونه امپول پروژسترون. سه عدد استرادیول دو میلی یک عدد ...

منم بار اولمه 

روزي ٢ تا شياف

٢ تا استراديول

قرص فمبيون

و هر سه روز يه امپول پروژسترون مصرف ميكنم

همه رو انتقال دادي؟ مباركهههه

ايشالا بچسبن ب دلت عزيزم

من دهم ازمايش ميدم من يه روز قبل تاسوعا بودم يعني سه شنبه

اشتباه گفتم دو روز

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
منم بار اولمه  روزي ٢ تا شياف ٢ تا استراديول قرص فمبيون و هر سه روز يه امپول پروژسترون مصرف ...

سارا جون شما قبل از پانکچر، همسرتون محدد آز دادن؟ لازمه؟ یا آزه همون یه ماه دو ماه قبل کافیه

...
سارا جون شما قبل از پانکچر، همسرتون محدد آز دادن؟ لازمه؟ یا آزه همون یه ماه دو ماه قبل کافیه

اره عزيزم همه بايد همون روز از بدن

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
حدودا 45روز

فکر کنم موردی نداشته باشه عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ولی ب 12/ب 6/ویتامین د3 و گلومت میخورم ربطی نداره که؟

نه عزیزم اینا ربطی ندارن....

من حتی بعد لاپرا سلکسان و آنتی بیوتیکم داشتم زنگ زدم ابن سینا از ایمونولوژ پرسیدم گفتن میتونی بدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم اب و پروتئین زیاد بخورم؟

بله عزیزم.....

آب....

پروتئین (گوشت و مرغ و ماهی).....

سفیده تخم مرغم که هم سرشار از پروتئینه هم آلبومین (خودش پروتئینه) داره....

ده مهر رئز چهاردهم انتقالمه دکتر گفته روز شانزدهم برم ولی مگه میشه طاقت اورد..... قربون خودتو ماهیت ...

روز چهاردهم میتونی بری ماهیتابم اجازه میده بهت.....

😱 عاخه چرا؟؟؟ تازه منتظر نتیجه ی آز میشینیم روز پانکچر؟؟؟

منظور دوستمون نمونه دادنه.....

اگه بخوایی آز اسپرم بدین قبل شروع سیکل باشه که بدونی ارزش داره سیکلو شروع کنین یا نه.....

منظور دوستمون نمونه دادنه..... اگه بخوایی آز اسپرم بدین قبل شروع سیکل باشه که بدونی ارزش داره سیکلو ...

اوف سکته کردم، مرسی که گفتی اناجون، دیگه هرچی باشه هم چاره ای نیس باید کارمو بکنم چون فک نمیکنم با گذشت زمان چیزی بهتر شه

...
ثمین جون قربونت بشم ایشا این سری مامان میشی به احترام شهید این ماه خدا همه ما رو مورد لطفش قرار بده

ممنونم خواهری الهی شما زودتر خبر خوشحالی بهمون بدی .هرکدوم از میکرویی ها مثبت میشه من از ته قلبم شاد میشم میدونم چقدر زجر داره اون 14روز استراحت از همه چی بدتره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....