2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048251 بازدید | 684648 پست
دقیقا انا جون شما منظور منو خوب متوجه شدی چون ممکنه بعدا یکی از بچه ها دکا بزنه انتقال هم داشته باش ...

لاله جون دقیقا یکی از دوستان قراره انتقال بده.....

کنسل کردن تکلیفش مشخصتره اما کسی که انتقال میده بهش استرس وارد میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ایشالا که زودتر خوب بشی گلم.با اب لیموی تازه شربت درست کن بخور

مرسی عزیزم فقط همین لیمو رو میتونم دارم میخورم

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
سلام دوستان من امروز پانکچر شدم  تو سونو ها بهم گفته بودن ۱۰ تا فولیکول دارم و هایپر نیستم&nbs ...

عزیزم ایشالله بهترینا برات اتفاق میفته.....

خدارو شکر انتقالت کنسل شد نگرانت بودم با این قضیه دکا بهت استرس وارد بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ای وای اینم همینطوره.تحرکش صفره مورفو هم یک درصده.ای خدا😔

امید داشته باش شما تازه اول راه هستید به خدا توکل کن.خدا نخواست من نتیجه بگیرم ولی ببین انا جون با مورفوی صفر طبیعی باردار شده.

[QUOTE= 69378318 ]عزیزم هیچ ناراحت نباش و همه چیز را بسپار به خدا من برای آی یو ای با چند تا دونه قر ...

سلام بانوجان

باید سه شنبه هفته اینده برم که قل دوم هفت هفته شده باشه امروز شش هفته و دو روزشه

شما خوبی؟ رو به راهی

آمپول پروژسترون امانمو بریده.حساب کردم تا حالا حدود صد و بیست تا زدم

[QUOTE=69378697]سلام بانوجان باید سه شنبه هفته اینده برم که قل دوم هفت هفته شده باشه امروز شش هفته و دو روزشه شما ...[/QUOTE]

الهى عزيزم رفتى حتما خبر بده عزيزم 

انشالله كه هردوشون 

كنار هم به سلامتى باشند

و به خوشى دوران شيرين باردارى را طى كنى 🙏😘🍼 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
میتونن درخواست فریز اسپرم بدن برا احتیاط..... اما معمولا همون روز پانکچر تسه انجام میشه که اسپرم فر ...

پس فرش و تازه تازه بهتره اخر؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
سلام آنای عزیز اگه قرار باشه جنین بمونه تو همون یکی دو روز اول میگیره درسته؟؟اگه قرار بر دفعش هم باش ...

عزیزم بستگی به اراده خدام داره.....

میتونه زودتر لانه گزینی کنه میتونه دیرترم باشه....

ممنونم فداتشم.فقط اینکه‌چقد باید یخ بمونه روی بیضه؟از روی شلوار باید باشه دیگه؟ببخشید

یه ربع.....

مستقیم نباشه فقط حالا از رو لباس زیر باشه یا داخل پارچه بپیچه و مستقیم بذاره.....

چشم عشقم.ممنونم از راهنماییات.خدا‌تورو برای ما و‌ خونوادت حفظ کنه که خیلی ماهی 😍💚

فدات عزیزم.....

انا جون‌توی‌دفترچه ی راهنمایی که به منم دادن‌درمورد میکرو‌ و ای وی اف توضیح داده بود نوشته بود شانس ...

عزیزم ببین اصلا نمیشه نظر داد.....

ببین خوب جنین فرش و فریز یا تو یه سطحن یا فرش بهتره.....

یعنی ممکنه بعد فریز کیفیت یا حفظ بشه یا پایبن بیاد مطمئنا بهتر که نمیشه.....

اما یه فرقیم تو بدن مادر هست.....

یعنی مادری که بدنش تحت هورمونتراپی بوده میتونه تو پذیرش جنین نسبت به بدنی که استراحت کرده بدتر باشه.....

پس میبینی یه جا جنین سره به جا بدن.....

معدل این دو مورد میشه گفت تقریبا یکی میشه....

عزیزم هیچ ناراحت نباش و همه چیز را بسپار به خدا من برای آی یو ای با چند تا دونه قرص لتروزول نزدیک پ ...

عزيزم منم وقتي اومدم خونه كلي توبه كردم بخاطر ناسپاسي كه كردم

الهي شكر كه باز هم اميدي هست

الهي شكر كه تخمك داشتمو مجبور نبودم اهدايي بگيرم

الهي شكر كه همسرم اسپرم داشت مجبور نشد اهدايي بگيره

الهي شكر جنين تشكيل شد مجبور به گرفتن جنين اهدايي نشدم

الهي شكر كه رحم دارم نميخوام رحم أجاره كنم

خدايا ببخش منو كه اين همه نعمت رو ناديده گرفتم و از لطف و كرمت نااميد شدم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم ببین اصلا نمیشه نظر داد..... ببین خوب جنین فرش و فریز یا تو یه سطحن یا فرش بهتره..... یعنی م ...

الان‌متوجه شدم مهربونم.درسته

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
میتونن درخواست فریز اسپرم بدن برا احتیاط..... اما معمولا همون روز پانکچر تسه انجام میشه که اسپرم فر ...

پس فرش و تازه تازه بهتره اخر؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه..