2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
عزیزم خوب فکر کنم برا آی یو آی یا طبیعی بهتره جمع تند و کند بالای پنجاه باشه..... منظورم اینه شاید ...

انا جون قرص پردنیزولون برا چی میدن؟

همون کار امپول انوکسار رو میکنه؟

ضمنا اگه انوکسا بزنیم دیگه قرص ا س ا لازم نمیشه؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
نمیدونم اصلا دکترا اینجوری همکاری میکنن یا نه اگه بشه و خودتم مست خوب باشه چرا که نه.....

آنا جان داداشم مشكلي نداره 

پودر پروكسيد از براي شوهرم زياد شده 

ميگفت اگه خوبه بخورم 

والا بهش گفتم برا تقويت ا س هست نميدونم بخوري يا ن گفتم برات ميپرسم  

حالا بخوره يا نخوره ؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جان داداشم مشكلي نداره  پودر پروكسيد از براي شوهرم زياد شده  ميگفت اگه خوبه بخورم&nb ...

مامانى طاها شما بايد امروز آزمايش مى دادين؟؟شما بودين كه سينه هاتون هم گزگز داشت؟

سلام دوستان خدارو شکر جواب انتقال من مثبت شد، تیتر بتام شد۲۹۷

مبارك باشه عزيزم🌸🌸🌸چه قدر تاپيكمون به اين انرژى نياز داشت

بهترينها در انتظارتون باشه🙏🏼👼🏻💕

ايشالا با خبر خوبت تاپيكون همش پشت سر هم خبر مثبتى رو داشته باشه🙏🏼

انا جون قرص پردنیزولون برا چی میدن؟ همون کار امپول انوکسار رو میکنه؟ ضمنا اگه انوکسا بزنیم دیگه قر ...

عزیزم پردنیزولون کورتونه و برا سرکوب ایمنیه.....

انوکسوپارین داروی ضد انعقاده و رقیق کننده خونه.....

عزیزم من هم برام آسپرین تجویز شده بود هم انوکسان ولی بدنم به آسپرین سازگار نبود برام حذف شد.....

یعنی بسته به شرایطت داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام 

خيلي خيلي خوشحال شدم😍 

مباركت باشه 

ان شاءالله خدا برات حفظش كنه و بزاره ب سلامتي تو بغلت 

يا الله شكرت ك يكي از دوستاي منتظرمون مادر شد الحمدالله 

خيليييييي حس خوبي دارم خدايا شكر 

ان شاءالله هفته ي ديگه من هم ميشم دومي آمين 

التماس دعا 

آنا جان داداشم مشكلي نداره  پودر پروكسيد از براي شوهرم زياد شده  ميگفت اگه خوبه بخورم&nb ...

والا من کلا با سر خود خوردن دارو مخالفم.....

نسبت به این مکملم اطلاعاتی ندارم به نظرم لاله جون بهتر بتونه اطلاعات بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

خدایا شکرتتتتتتتتت.....

عزیزم گوارای وجودت......

ایشالله صحیح و سالم بغلش کنی.....

عزیزم پردنیزولون کورتونه و برا سرکوب ایمنیه..... انوکسوپارین داروی ضد انعقاده و رقیق کننده خونه.... ...

سلام گلم من مدتیه با تاپیک شما آشنا شدم ، مشکل واریکوسل شوهرمه که دوبار عمل کرده ولی بی نتیجه ، مورفولوژی چهار درصد و تحرک آ و ب دوازده درصد .تحت نظر دکتر چوبساز هستم گفت ای وی اف کن .. الان من از اون همه امپول میترسم .. خودم هیچ مشکلی ندارم ..میشه بگی حدود چ مدت و چند تا امپول باید زده بشه؟؟ من هیچ اطلاعی از مراحل دارویی ای وی اف ندارم ..ممنونم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزم پردنیزولون کورتونه و برا سرکوب ایمنیه..... انوکسوپارین داروی ضد انعقاده و رقیق کننده خونه.... ...

مموون خانمی فقط من کیخوتم به دکتر بگم پردنیزولون بنویسه میشه از روز انتقال خورد یا باید از قبل انتقال شروع میشد؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
سلام گلم من مدتیه با تاپیک شما آشنا شدم ، مشکل واریکوسل شوهرمه که دوبار عمل کرده ولی بی نتیجه ، مورف ...

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی.....

ببین عزیزم در مورد داروها و دزشون واقعا نمیشه نظر داد.....

باید بری ویزیت و سونو بشی و مناسب شرایطت پروتکل مناسب برات تجویز بشه و حین سونوهای پی در پی که میشی دز دارو میتونه کمتر یا بیشتر بشه....

مموون خانمی فقط من کیخوتم به دکتر بگم پردنیزولون بنویسه میشه از روز انتقال خورد یا باید از قبل انتقا ...

عزیزم آخه مگه مشکل ایمنی داری؟

والا روالش برا من که مشکل داشتم این بود که از یه ماه قبل شروع شد.....

یه هفته قبل انتقال قطع شد.....

از هفته دوم انتقال مجدد شروع شد و تا هفته ۱۷ بارداریم داشتم.....

البته من سرم آی وی آی جی هم تا ماه شش بارداریم داشتم.....