2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما بالاخره من امروز گونال اف رو خودم زدم 

البته کیو دیدین بره درمانگاه هزینه آمپول زدنو خودش بده خودشم آمپولشو بزنه برگرده 😅😅😅😅😅😅

اصن یه ذوقی دارم 😄😄😄😄😄😄😄

خداجونم شکرت       
راستی دوستان من متفورمینم داره تموم میشه میخوام این سری خارجیشو بگیرم  خارجیش میشه گلوکوفاژ؟؟؟ ...

آره قطعا خارجیش بهتره، بله گلوکوفاژه

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
خانما بالاخره من امروز گونال اف رو خودم زدم  البته کیو دیدین بره درمانگاه هزینه آمپول زدنو خود ...

خدا رو شکر 😊 الحمدلله که‌تو هم به سرمنزل مقصود رسیدی 😂😂😂

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
آره قطعا خارجیش بهتره، بله گلوکوفاژه

مرسی عزیزم فردا میگیرم 

بعد اینکه چرا با متفورمین لاغر نمیشم پس؟

آخه شنیدم باعث میشه اشتها کم شه ولی من اشتهام کم نمیشه

از خیلی هام شنیدم بهشون نساخته من ۴ روز که مسافرت بودیم سه تا قرص رو باهم میخوردم ولی انگار نه انگار 

به دکترمم که گفتم تعجب کرد گف معدت اذیت نشد؟؟😐😐😐😐😐😐😐

خداجونم شکرت       
سلام دوستان گلم.چند روزی نبودم.امروز هم حالم مساعد نیست اما اومدم از خودم خبری بدم .چون دوستان قبلا ...

وای عزیز دلم . خیلی ناراحت شدم . ایشالا خدا صبرت بده . خدا بيامرزتشون

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
شما مگه تازه انتقال نداده بودی؟؟

خب دیگه منظورم همونه خخخخخخخخخ به اشتباه انداختمت؟ 25 مرداد یک شب آمپول زدم،27 مرداد 2:30 ظهر پانکچر شدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خب دیگه منظورم همونه خخخخخخخخخ به اشتباه انداختمت؟ 25 مرداد یک شب آمپول زدم،27 مرداد 2:30 ظهر پانکچر ...

لی لا جون مگه نباید ساعت ۱ آمپول میزنی ساعت ۱ هم عمل شی ؟

چرا مال شما یکم دیرتره؟؟

خداجونم شکرت       
لی لا جون مگه نباید ساعت ۱ آمپول میزنی ساعت ۱ هم عمل شی ؟ چرا مال شما یکم دیرتره؟؟

همون دیگه، منم سوالم همینه. میگه نکنه یه تعداد تخمک هام زودتر از پانکچر آزاد شده بودن. اونروز که من اونجا بودم همه رو حداقل یه ساعت دیرتر  فرستادن پانکچر. گفتم اگه کارشون اشتباهه، برای اینسری مثلا اگه گفتن ساعت 9 آمپول بزن، من ساعت 10 بزنم که حداقل تخمکهام آزاد نشن تا پانکچر

همون دیگه، منم سوالم همینه. میگه نکنه یه تعداد تخمک هام زودتر از پانکچر آزاد شده بودن. اونروز که من ...

آره عزیزم منم تعجب کردم 

پارسال که من عمل شدم تا نوبت من رسید یه بنده خدایی بود خیلی درد داشت مجبور شدن اول اونو عمل کنن 

یه نیم ساعتی طول کشید فک کنم حالا کمتر یا بیشترش یادم نیس 

ولی دوسه روز بعد که رفتم ببینم چندتا جنین شده گفتن که چنتا از تخمکات زود  آزاد شده بودن 

واسه همین از شما پرسیدم

خداجونم شکرت       
آره عزیزم منم تعجب کردم  پارسال که من عمل شدم تا نوبت من رسید یه بنده خدایی بود خیلی درد داشت ...

پس احتمالا من اینسری همین کارو میکنم، یه ساعت دیرتر از چیزی که میگن آمپولمو میزنم