2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
عزیزم پودر اینفولیک چیه ؟همون فولیک اسیده.منم قراره دوباره چرخه میکرو رو شروع کنم.به نظرت منم بخورم ...

صنم جان پودر اینفولیک قوی تر و بهتر از فولیک اسیده که ترکیبی هست ایتالیایی هر بسته ۳۰تا پودرِ که با آب روزی یک یا دو تا پودر مخلوط میشه و میل میکنی

این رو مطمئنم خوبِ و بی ضرر هست

البته اگر متفورمین میخوری باید قطع ش کنی.

هر بسته ۱۳۵ تومان آزاد هست

شما ابووست و رویال ژل رو از کی میخوری تاثیرش رو تو تخمک ها دیدی؟

چند خربدی و اگر تهرانی از کجا

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
طول سرویکس یه مقدار کوتاهه تو سونوی واچینال چند مینوشت طول سرویکس رو؟ یه مقدار هم التهاب داره که می ...

سلام ممنون از راهنماییتون.تو سونوی واژینال عدد ننوشته فقط نوشته ظاهرا نرمال

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماری جون بعضی حرفها باید درگوشی زده بشه حالا دکترامون جوگیر نشن ۲۵۰ پند حق ویزیت بگیرن!!!!!! خخخخخخ ...

وای خدا بدور..... کسی نشنوه.......😉😁

پیش خودمون بمونه

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
یه سئوال دارم ازتون هر کی میدونه لطفا جواب بده من سری قبل پودر اینفولیک و dhea رو خوردم و یه دونه ک ...

عزیزم والا من دقیقا نمیدونم اما حالا بدون در نظر گرفتن کیستت درستش اینه از قبلش بخوری....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
داروهای خودم: اوابوست و دوهفته آخر پروکسید ژل رویال کیوتن امگا 3 ویتامین ای  ویتامین دی ...

مامان باران جان شما تخمک تون کم بود که اینارو خوردی

پروکسید هم مکملِ

بعد از کی شروع کردی به نظرت من از قبل سیکل بخورم یا بزارم سیکل شروع میشه بخورم

خودم فکر میکنم باید از قبل بخورم ولی تو سیکل رسیدم چی ادامه بدم؟ موندم...

البته من مولتی ویتامین امریکایی و امگا۳ ایرانی هم میخورم.

نظرت رو بگو ممنون دوست جان

صنم جان پودر اینفولیک قوی تر و بهتر از فولیک اسیده که ترکیبی هست ایتالیایی هست هر بسته ۳۰تا پودرِ که ...

عزیزم من اصفهانم اووابوستو یک بسته ۱۲۰ تاییشو جدیدا خریدم ۱۴۷ تومن.این رویال ژلم که بهت میگم روی اسپرم آقایون معجزه میکنه روی بستش نوشته Ryal 3 بستش زرد و سفیده تحت لیسانس هلث اید انگلستان من اینجا ۷۴ یه بسته ۳۰ تاییشو خریدم.والا سری اول که میکرو کردم بدون هیچ مکملی یدونه تخمک خوب داشتم که جنین نشد سری دوم بازم یه تخمک که جنین شد ولی رشد نکرد.من کلا دکترم گفته دیگه نباید آمپولای تحریک تخمک گذاری استفاده کنم باید روی سیکل طبیعی خودم پیش برم.

خب اونا لوله هاشون کاملا بسته بوده دیگه باز نشده که بخواد دردی داشته باشه ولی عکس گرفتن اصلا ایراد ...

جدي نميدونم والا چون باز بودشايد اينجوري بوده 

به هرحال عزيزم خداروشكر همين كه مشكلي نداشتم

خدايا من كاسه صبرم چقدرلبريزهاين كاسه..دوستان براي باردارشدنم صلوات ياايت الكرسي بخونيدفداتون
عزیزم والا من دقیقا نمیدونم اما حالا بدون در نظر گرفتن کیستت درستش اینه از قبلش بخوری....

خودم هم همین حس رو دارم چون مثل اسپرم که از قبل باید قوی بشه تخمدان هم همینطوره دیگه...

باز من میخرم یه چند تایی میخورم تا چهارشنبه از دکترم بپرسم برای کیست داستان نشه.

ممنونم

خودتون بهترید انشالله ؟

عزیزم من اصفهانم اووابوستو یک بسته ۱۲۰ تاییشو جدیدا خریدم ۱۴۷ تومن.این رویال ژلم که بهت میگم روی اسپ ...

روزی یه دونه اووبوست باید خورد؟

انشالله بهترین ها در انتظارتِ دوستم

من هم جنین م رشد نکرد فولیکل خوبه هم که واسه خودش ازاد شد

البته نمیدونم اگر آزاد نمیشد جنین خوبی میشد یا نه...

توکل به خدا اینم شده داستان ما هر چی پیش اید خوش آید

راستي كلي خريد براي بچه كردم😍😍😍 واي دعاكنيد بگيره بچه

مبارک باشه

انشالله که بسلامتی ازشون استفاده کنه

روزی یه دونه اووبوست باید خورد؟ انشالله بهترین ها در انتظارتِ دوستم من هم جنین م رشد نکرد فولیکل خ ...

ممنون دوست عزیزم به امید خدا برای شما هم بهترین اتفاقات میوفته.عزیزم روی خود بستش ۱۲۰ تا رو برای یک ماه نوشته یعنی روزی ۴ عدد ولی دکتر خودم و اکثر دکترا می گند روزی ۲ تا باید مصرف بشه و اگه میخوای تاثیر کنه باید از همین الان شروع کنی‌.یه سوال دیگه dhea هم یه نوع پودره؟به نظرت منم مصرف کنم؟

راستي كلي خريد براي بچه كردم😍😍😍 واي دعاكنيد بگيره بچه

ایشالله میگیره.....

کار خوبی کردی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من سرماخوردم و سردرد دارم میتونم استامینوفن ساده یا دارویی دیگه استفاده کنم؟

عزیزم با دکترت مشورت کن ولی در کل با کمترین دارو بهتره حلش کنی.....