2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048238 بازدید | 684647 پست
عزیزم هزینه اش چقد شد؟بیمه داشتی؟ منم باید این هفته برم .. چیز خاصی رو باید رعایت کنم؟ و اینکه چقد ...

عزیزم بیمه من رو قبول نکردن..بدون بیمه شد یک ملیون و هفتصد و هشتاد....من 22 مرداد آزمایش دادم گفته بودن 6  شهریور آماده میشه.چون شیراز بودم 8000تومن هزینه دادم که برام پست کنن...دیروز که میشد 10 شهریور بدستم رسید...

راستش شرایط قبل آزمایش رو نمیدونم ولی من روز قبلش گوشت نخوردم،شام سبک خوردم...ناشتا هم بودم...

بازم اگه سوال داشتی درخدمتم گلم

د 

سلام دوستان خوب و همیشگی ام امیدوارم حال همگی خوب باشه چند روز نبودم و چند صفحه آخر را خوندم مام ...

عزیزم مبارکه....

ایشالله به سلامتی بغلش کنی.....

عزیزم انوکسان برا رقیق شدن خونته.....

اگه میتونی شبها بزن.....

من قبل خواب میزنم.....

اتفاقا خوبه عدم تخرک موقع خوابم جبران میکنه....

با پروژسترونم همزمان نزن لااقل دو ساعت فاصله بده.....

تزریقش راحته خودت یا همسرت میتونین بزنین.....

صفحه ۶ رو نگاه کن تزریق هپارین و سلکسان رو چک کن شبیه همونه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان...امیدوارم حالتون خوب باشه...با تمام وجودم برای ثمین جون ناراحت شدم...ای کاش خدا هرچی زو ...

بار جون عزیزم خوب هممشکل ایمنی دارز هم انعقادی.....

ژن غلظت خونو که داری هم mthfr هم pai1 جهش نشون میده.....

سی دی مارکر دو تاییتم که خیلی بالاست.....

ایشالله دیگه با در نظر گرفتن اینا مامانی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها بنظرتون من ک برا آی یو آی خیلی درد داشتم برا انتقال میکرو هم همون دردو خواهم داشت؟دکتر گفتش ش ...

عزیرم احتمالش هست.....

کاری نداره بگو انتقالت با بیهوشی باشه.....

فرتیل و روزی 3 تا اوابووست روزی 4 تا 1 ماه و نیم هم نشد خوردم عزیزم

عزیزم مکملات کم تاثیر نداشتن اما من شخصا اغتقاد دارم بیخیالیت رمز موفقیتته.....

چون برا بارداری برنامه نداشتی و ریلکس بودی.....

عزیرم احتمالش هست..... کاری نداره بگو انتقالت با بیهوشی باشه.....

چشم حتما میگم.ولی بعید میدونم قبول کنن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
قربونت بشم من. چرا دلت گرفته. تو که دل همه رو شاد میکنی. خدا ایشالا دل تو و ثمین جون هم شاد کنه. توی ...

توان شکست مجددشو نداشتم هر چند میدونستم بازم براش سنگ تموم نذاشتن.....

اما دیگه میخواستم تا آخرش خوب پیش بره چون واقعا تحمل دیدن ناراحتیش اونم بعد ۱۴ بار سخت بود.....

یه بارشم سخته چه برسه به......

اما با دیدن عزمش واقعا از کم آوردن خودم شرمنده شدم.....

چشم حتما میگم.ولی بعید میدونم قبول کنن

چرا نکننن.....

برا کسایی که انتقال دردناک دارن اینکارو میکنن.....

سلام دوستان خوب و همیشگی ام امیدوارم حال همگی خوب باشه چند روز نبودم و چند صفحه آخر را خوندم مام ...

عزیزم‌تبریک‌میگم بهت خدا رو شکر که از نگرانی درومدی ، ان شالله قلب قشنگش ۱۲۰ سال در سلامت بتپه 😍❤

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
بار جون عزیزم خوب هممشکل ایمنی دارز هم انعقادی..... ژن غلظت خونو که داری هم mthfr هم pai1 جهش نشون ...

ممنون آنا جونم...من شیرازم اینجا باید نشون چه متخصصی بدم جوابهارو؟متخصصهای زنان هم میتونن تفسیرش کنن؟

برای درمانشون باید چکار کنم؟برای مارکرم باید چکار کنم؟

بالا بودن سی دی مارکر تو کیفیت تخمکهام هم اثر داره؟

د 

[QUOTE= 67976883 ]بانو جون دکتر حیدر دارو بعد انتقال چی بهت داده ؟ به من گفته شهریور برم مطب میخام ب ...

بانو جون من آی وی افم با دکترربوده و انتقالم بیمارستان بهمن و آزمایش فقط روتین برام نوشت عفونیا و تیرویید و ....یبار خاستم آزهای ایمنی رو بنویسه گفت نیاز نیست ولی به مکمل خیلی اهمیت میده  

شما آز ایمنی رو انجام دادی؟

خواهش می کنم عزیزم. فکر کنم با مهر خودش اجازه نوشتن این آزمایشها رئ نداره. بیمه فقط وقتی هزینه های ...

ممنونم عزیزم لطف کردید پاسخ دادید

خداروشکر که جواب زحماتتون رو. بخوبی گرفتید

امیدوارم منم مشکل ایمنی نداشته باشم ولی صبر میکنم جواب بیاد بعد میرم تو سیکل من که اینهمه صبر کردم  یکماه هم روش

خدا کمکمون کنه خیلی راه سختیه

برای من که همش اتفاقات عجیب و سخت بود فقط شکر خدا و. توکل به خودش آرومم میکنه

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس