2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
خوب چطور میتونی وقتی حسشو داری کش ندی..... والا بعضیا میگن نشونه مشکلیه دقیق نمیدونم اما فکر کنم یه ...

منم بارداری قبلم که قلب جنین ايستاد خیلی دوست داشتم بدنمو بکشم . حدس میزنم به مشکل انعقادي مربوط باشه 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
خوب چطور میتونی وقتی حسشو داری کش ندی..... والا بعضیا میگن نشونه مشکلیه دقیق نمیدونم اما فکر کنم یه ...

کش دادن چیه باز؟؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سلام منم دوست دارم تو جمعتون باشم اگه اجازه بدین.لطفا درخواست دوستیمو قبول کن.سپاس

عزیزم اینجا خونه خودته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا من با آب گرم میشستم قبلا همچنان مشکل داشتم..... از وقتی قطع کردم بهتر شدم..... چاییم سعی کن ک ...

با اینکه معتادم ب چایی ولی تمام سعیمو میکنم.. کمرنگشم میکنم.. قهوه ام ده روز یبار😁😁😁😄

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
کش دادن چیه باز؟؟؟

عزیزم دیدی آدم خسته هست بدنشو کش و قوس میده؟

بعضیا همینطوری بدنشونو مش و قوس میدن.....

یادمه یه بار یکی میگفت دکترش گفته ممکنه به بحث انعقادی ربط داشته باشه دقیق نمیدونم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم عزیزم خوشحالم تو جمعتونم ممنون میشم درخواست دوستیمم قبول کنی.

عزیزم قبول کردم.....

سلام بچه ها. ممنونم که همیشه کمکم می کنید. امروز رفتم سونوی روز سوم دادم. دکتر برای تخمک کشی برام 28 تا آمپول  menopure (یعنی روزی 4 تا برام)تجویز کرده. بچه ها می دونید کجای بدن تزریق می شه ؟ و کسی می دونه اطراف جردن . جایی هست که بتونه برام تزریق کنه؟ 

نه نزدم،این ماه باشگاه رفتم و بیشتر گرمیجات خوردم و با 6تا استرادیول شروع کردم و امروز سونو دارم،توک ...

ان شاالله امروز سونوت خوبه نگران نباش عزیزم

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
سلام بچه ها. ممنونم که همیشه کمکم می کنید. امروز رفتم سونوی روز سوم دادم. دکتر برای تخمک کشی برام 28 ...

عزیزم معمولا عضلانیه و به باسنت میزنی.....

تزریقش کاری نداره یه تزریق عضلانیه فقط برا آماده کردنش چند پودر و چند آب که گفته وقتی آب رو داخل پودرا میریزه اگه خود تزریقاتیه نمیدونست بگو تکونش نده بذاره رو میز یا یه سطح صاف و آروم رو سطح صاف حرکت دورانی بده سریع حل میشه یعنی تکونش نده.....

چیز خاص دیگه ای نداره.....

هر تعداد آب مقطره همه رو داخل سرنگ بکشه، بعد یه مقدار از مایع رو داخل یکی از پودرا خالی کنه به اون روش که گفتم حلش کنه بعد اونو بکشه داخل سرنگ بعد دومین پودر و بعد سومی و چهارمی و در نهایت هواگیری کنه و اما آخرش بگو سر سوزنشو عوض کنه چون کند شده و بهتره سرسوزن تازه بزنه که موقع تزریق دردت نیاد.....

نه برا فریز انجام ندین.....

ممنون گلم 

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
خوب اینطوری اگه جوابش بد باشه دیگه دلش نمیاد جنیناشو انتقال بده..... شاید تو همین جنینا جنین سالم ب ...

جنینام که تشکیل شدن نمیدونم چه ازمایشی بود که روشون انجام دادن و جنینای سالم رو فریز کردن که گفتن از همه لحاظ مطمئن هستند این جنینا هزینه جداگونه از پانکچر به خاطر این ازمایشا ازمون گرفتن

جنینام که تشکیل شدن نمیدونم چه ازمایشی بود که روشون انجام دادن و جنینای سالم رو فریز کردن که گفتن از ...

یعنی پی جی اس انجام دادین؟

میتونم بپرسم هزینش چقد بوده؟

چون هزینه پی جی اس خیلی بالاست.....