2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048323 بازدید | 684650 پست
سلام ب همگی  دوستان کسی هست مشکل منو.داشته باشه ؟ من فیبروکیست هستم با خوردن استروژن سینه درد ...

عزیزم والا نمیدونم چون شرایطت خاص بوده خانوم دکتر به متخصص ارجاع داده....

اونم که اوکی داده.....

نگران نباش به هر حال داروها عوارض دارن اما خوب حتما در حدی نیست مشکل ساز باشه.....

میبینی داروهای تحریک تخمدانم باعث درد تخمدان میشن اما مشکل ماندگاری ایجاد نمیکنن.....

و گذرا هستن درداشون....

ایشالله برا تو هم این قرصها دردهای گذرا دارن فقط.....

بازم ببین نظر دکترت چیه در مورد دردت.....

منظورم نظر جراح.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

ثمین جون زودی بیا خبرای خوب بهمون بده...

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كسي از رويان تهران باردارشده

بله عزیزم مامان از رویانم زیاد داشتیم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ازمایش LH و پروژسترون برام نوشتن برای چیه؟؟؟من فردا تخمک کشی دارم

عزیزم میخوان شرایط هورمونیتو بدونن برا بعدش که بخوان انتقال بدن یا ندن....

دارم ميرم فرودگاه بليط براي تهران بگيرم خودم شيرازهستم  برام دعاكنيدمنم باردارشم

ایشالله که به زودی خبر مامان شدنتو میدی.....

خیلی که نگران نیستم... آخه دردم مداوم نیست و با استراحت خوب میشم... آنا😐😐😐😐😐😐😐😐😐 دوستت ندا ...

خخخخخخخخخخ.....

نگو تولو خداااااااا.....

آقااااااا     من رفتم آز اینقدر انوکسا و اسپرین خوردم خونم مثل آب شده

ایشالله مامانی جیگررررررر.....

متخصص بی بی چککککککک.....

سفیده تخم مرغ و آب پز کنم؟ دیگ چیا بخورم بعد تخمک کشی؟ من سر کارم الان 

آره آب پز بکن و سفیده رو بخور.....

جارو هم نکشیا.....

کلا دولا راست نشو و به عضلات شکمت اصلا فشار نیار.....

عزیز من ذخیره تخمدانم پایینه....شش تا تخمک داشتم.با سایزای نوزده و هجده و هفده و شونزده...که دکترگفت خیلی خوبه با این ذخیره  این تعداد تخمک

دیشب هم آمپول هاچ سی جی زدم..فردام تخمک کشی دارم...

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
آنا جون منم فردا تخمک کشی دارم.به بقیه میگی سفیده تخم مرغ بخورن برا چیه؟؟

عزیزم سفیده برا ریسک هایپری خوبه.....

آلبومین داره و سرشار از پروتئینه.....

من خودمم میخوردم با اینکه میدونستم هایپر نمیشم چون سرشار از پروتئینه.....

روزی دو تا معمولا میخوردم.....

اما هایپرا باید زیاد بخورن روزی ۴-۵ تا بهتره بخورن.....

بدن سازا هم سفیده تخم مرغ میخورن.....