2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
مرسی  برای من هم دو تا جنین چهار روزه انتقال دادن یعنی از مرحله ۸ سلولی بیشتر رشد کرده بود شم ...

آخر شب گذاشتم چون درد شدیدی داشتم و فکر کردم دارم پریود میشم وگرنه قصد گذاشتن بی بی نداشتم واقعا.این یه دونه رو هم از سال قبل داشتم.

ولی واقعا بی بی اصلا قابل اعتماد نیست کاش شما هم نمیذاشتی تا استرس نگیری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخر شب گذاشتم چون درد شدیدی داشتم و فکر کردم دارم پریود میشم وگرنه قصد گذاشتن بی بی نداشتم واقعا.این ...

یه دونه هم پس فردا صبح میذارم این جنینهایی که برام انتقال دادن کیفیتش خیلی خوب بود حالا یه بسته که دارم کیفیت a و ab هستش اینها نگیرن دیگه اونها هم نمیگیرن

دارم فکر میکنم به دکتر بگم یه بار دیگه پانکچر کنه بعد فرش انتقال بده

بله اونم بارسوم مثبت شد

عزیزم شما سه بار میکرو کردید منفی شده.

اخه منم سه تا سقط طبیعی تو پنج هفته داشتم و سه میکرو ناموفق.

که اخریش همین 24خرداد منفی شد باز.

دیگه نمیدونم چیکار کنم 

من مشکل از همسرمه اسپرمش ضعیفه.خودم مشکلی گفتن ندارم ...

ممنونم عزیزم.انشاالله قسمت همه منتظرا بشه

عزیزم خدا رو هزاران هزار مرتبه شکر.گوارای وجودت.

انشاالله نه ماه بارداری بی خطری داشته باشی سالم بغل کنی نی نیت رو.

واسه ما منتظرا هم دعا کن گلم 

عزیزم شما سه بار میکرو کردید منفی شده. اخه منم سه تا سقط طبیعی تو پنج هفته داشتم و سه میکرو ناموفق. ...

انشالله که خدا کمکمون کنه من ازوقتی زایمان زودرس کردم افسرده شدم تا شهریورهم دکتراجازه نمیده دوباره مراحل ای وی اف و شروع کنم امیدوارم معجزه ی خدا شامله حالمون بشه 

عزیزم شما سه بار میکرو کردید منفی شده. اخه منم سه تا سقط طبیعی تو پنج هفته داشتم و سه میکرو ناموفق. ...

عزیزم دکترشما کی هستش به من پاکروش رو پیشنهاد دادن ولی من چون طرازی رودوست دارم بازم با طرازی ادامه میدم

عزیزم خدارو شکر..... ایشالله موفیتها و شادیاشو ببینی..... ایشالله مامان شدنشو ببینی...... عزیزم م ...

ممنونم آناي عزيز، براي فيفول هم ميشه جواب بدي؟ بايد يدوفوليك رو قطع كنم و فيفول بخورم؟ يا همزمان؟ فراموش كردم از دكتر بپرسم

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
سلام به همه آنا جون می خواستم نظرت راجعبه prpبدونم؟ بچه ها کسی اگ انجام داده بگ تو مثبت شدنش تاثیر ...

سلام گلم .

من prpکردم .7خرداد یه روز قبل انتقال.بیمارستان نامه داد.برای ازمایشگاه.صبح خون گرفت شد 210هزار با انجامش که مثل عمل انتقال یا عمق رحم اگه انجام داده باشی بود.هزینه عملش هم حدود 35هزار شد البته من شهرستانم.تهران رو خبر ندارم.

مال من متاسفانه منفی شد .سه جنین گرید آ بودن.این سومین بارم بود.

نمیدونم مشکلم چیه میگن مشکلی ندارم دکترای اینجا.اسپرم شوهرم ضعیفه تحرک و مورفولوژیش.تعدادش خوبه.

هفت نفر همزمان با من انجام دادن انتقال .همه مثبت برای اولین بار.ولی من سومین منفی شدم ...

نمیدونم مشکل کجاست میخوام برم تهران ببینم مشکلم چیه.اخه نمیشه بدون مشکل سه بار منفی بشه..حتمان یه مشکلی هست.

حالا توکل بخدا...من که تلاشم رو میکنم .

انشاالله هیچ خانمی مثل من تجربه نکنه.

همه جواب بگیرین برای بار اول .. انشاالله.