2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
پس چرا دکتر گفت باید عمل بشه قبل میکرو بخاطر واریکوسل دوطرفه ولی شما میگید آزمایشش خوبه

ببین گلم احتمالا دی اف آی شما بالا باشه و دکتر هم چون دیده تا حالا بارداری موفق نداشتی تصمیم گرفته 

و به نظر میاد اگر همسرتون به عمل جواب بده احتمال طبیعی باردار شدنت هست چون واریکوسل خیلی روی دی ان ای اسپرم تاثیر منفی داره که با حذفش کیفیت اسپرم ها میره بالا

چه قدر بهار داریم..... من اطلاعاتتون رو قاطی کردم..... الان اصلا نمیدونم آزات چی بودن.... عزیزم ه ...

آره گلم فریز بود 

من کاریوتایپ دادم با انعقادی ها که مشکل داشتم با تی پی او که مشکل داشتم و فوسفولیپید که مشکلی نبود 

برای ایمنی هم سی دی های 4- 5-8 -16 -56-19 - و 4+8 و 16+56 و 5+ 19 دادم نوشت به اضافه آنتی آنا - اچ ال ا و تیرو گلوبلین

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دکتر بعد هیسترو ب من فقط آزیترومایسین داد

نگنه دکتر شما هم صالحپوره ؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
سلام کسی میدونه dfi=25% یعنی چی؟ بخوام برم تو سیکل میکرو خوبه یا بد؟

عزیزم کدوم آیتمش ۲۵ بوده؟

یه آیتمه که باید زیر ۱۵ باشه یکی زیر ۳۰.....

به هر حال هر مدوم باشه بد نیست.....

برا همسر من اونی که باید زیر ۱۵ میشد ۳۲ بود و دکترش گفت تا این حد قابل قبوله چون بین ۱۵ تا ۳۰ هم مرز بحرانی بود و عملا مرز بحرانیو دو تا رد کرده بود......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
این هم دومیشه ک دوماه پیش انجام دادم

عزیزم دومی مشخص نیست!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببخشید دوستان امروز نه روز میشه که انتقال جنین فریز داشتم از دیروز دندون عقلم درد گرفته اما از نصف ...

ببین گلم احتمالا لثه روی اون ورم داره و باید با سرم نمکی ولرم شستشو و ماساژ بدی اون ناحیه رو و از همه مهم تر حتما برو دکتر شاید عصب اون دندون یا یکی دیگه از دندونات مشکل پیدا کرده حالا لازم نیست فقط دکتر خودت باشه 

سلام دوستان عزیزم..میدونید این آزمایش مربوط به چی میشه... ☆ تست DHEA-SO4 نمیدونم چی هست DHEA: 0 ...

عزیزم خوب قند ناشتات یه کم بالاست.....

درسته نرماله اما به نظرم پایینتر باشه بهتره.....

عزیزم در مورد این تست لاله جون خوب توضیح میده.....

متاسفانه تو ذهنم نمونده توضیح لاله جون.....

سلام خانم قشنگا روز همگیتون بخیر  من فردا انتقال دارم کار خاصی نباید بکنم؟ چیز خاصی نخورم؟ و . ...

عزیزم فقط + فکر کن.....

یه بندم نخواب.....

آبم زیاد بخور.....

فقطم به چیزای خوب فکر کن.....

ببخشید دوستان امروز نه روز میشه که انتقال جنین فریز داشتم از دیروز دندون عقلم درد گرفته اما از نصف ...

تنها مسکن مجاز برای خانم باردار یا بعد انتقال استامینوفن ساده هست بقیه اختلال خون رسانی به جنین ایجاد می کنن

ممنونم آناجون.بهرحال ما نمیتونیم بی مشکل باشیم و خیالمون راحت باشه هربار ی چیزه

عزیزم به هر حال تسته نتیجش که هنوز معلوم نیست.....

آنا جون زنگ زدم گفتن جنینات تشکیل شده نگفتن چندتا ولی

خدارو شکر.....

سلام کسی میدونه dfi=25% یعنی چی؟ بخوام برم تو سیکل میکرو خوبه یا بد؟

سلام عزیزم این عدد خوب نیست ولی خوب بد هم نیست شما کمپرس یخ و مصرف آنتی اکسیدان ها رو رعایت کن فکر کنم دکتر اجازه بده سیکل رو شروع کنین

مرسی عزیز   اخه هیچ‌مشکلی نداشتم یهو گرفته برا عفونت هم ابنمک خوبه؟

والا من دوستم تو بارداریش دندون درد داشت و دارو هم نمیتونست بخوره میگفت تند تند آب نمک قرقره کرده قابل تحمل شده.....

علی الحساب اینکارو بکن ضرر نداره.....