2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست
دوستان عزیزم من الان سونو کردم گفت اندومتر ۸ شده تازه با پی ار پی و گفتن فردا برم برای انتقال. ...

عزیزم ۸ خوبه نگران نباش ضمنا تازه دیروز پی آر پی کردی اثرشو تو انتقالت میبینی عزیزم وقتی یه بتای تپل گرفتی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
همین فردا بری آزمایش بدی، نهایتا تا 10 روز جوابش میاد. پردنیزولون که گفتم برای مشکل ایمنی تجویز میشه ...

تو شهرستان میگیرن یا باید تهران برم ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اگه dfi نداده چطوری متوجه شده آزمایشش بد نیست ؟متوجه نمیشم

چشم بصیرت داره خوب آزیتا جون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیرم یاس حتی انوکسانم داشته..... که خیلی موثرتر از آسپرینه..... من خودم مبکروی زومم هپارینم داشتم ...

میشه تا مرحله لقاح برم جلو انتقال عقب بندازم و تو این فاصله آزمایش بدم ؟؟ منظورم اینه این آزمایشها برای بعد از لقاح مهمه دیگه . یعنی مثبت شدن و موندن و رشد جنین 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
منظورم همون تعداد و مورفولوژی و ...  . آخه آزمایشگاه هم میگفت اگه dfi مشکل داشته باشه باز نمیتو ...

خوب عزیزم به آزمایشگاه میگفتی مرض دارین الکی یه تستی به اسم dfi گذاشتین و پول یه عده رو به باد میدین؟؟؟

تو شهرستان میگیرن یا باید تهران برم ؟

بهت که گفتم. بهتره بری به آزمایشگاههای شهرتون سر بزنی، ببینی کدومشون این آزمایشارو انجام میدن. معمولا تو شهرستانها بعضی آزمایشگاهها نمونه خون رو خودشون میفرستن تهران. باید بری از آزمایشگاهها سوال کنی.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
خوب اگه همه چی عالیه از دکتر میپرسیدی تو چه دکتری هستی همه چی خوبه ولی نمیتونی یه نتیجه + بدی دستم؟؟ ...

عزیزم من تازه یکماهه پیش این دکتر میرم . قبلا هم آی وی اف اولم مثبت شد ولی ایست قلبی داشت . 

بچه ها سرمي كه ميگين تو داروخانه هاي مراكز ناباروري نميشه؟🤔

عزیزم ممکنه باشه اما خوب خیلی از این داروخونه ها با بیمه قرارداد ندارن.....

مثلا اون زمان داروخونه ابن سینا با تامین اجتماعی قرارداد نداشت.....

الانو نمیدونم.....

عزیزم والا 20 صفحه آزمایشه و من هرچیو نگاه کردم همه تو رنج بود. خودم نمیدونم دقیقا مربوط به کدوم فاک ...

آزیتاجون میشه عکس آزمایشاتو بذاری؟ من تقریبا تفسیر سی دی هارو یاد گرفتم.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

بخدا انقدر حالم بده گفتم با شوهرم مشورت کنم بندازم عقب و آزمایشهارو انجام بدم . میگه وقتی دکتر گفته نیاز نیست یعنی نیست در ثانی به سنتم نگاه کن هی عقب ننداز

anti tpo بالا باعث اختلال در جنين نميشود تنها احتما سقط را در اوايل بارداري بالا ميبرد كه براي تشخيص ...

به اون دکتر میگفتی میدونی یه سقط یعنی چی؟؟؟

من حتی یه بار سقط رو تجربه نکردم اما تصورشم تنمو میلرزونه چه برسه بخواد چند تا بشه......

دکترا چه راحت میگن بعد چند سقط و بعد چند منفی......

کاش به لحطه میتونستن خودشونو جای ما بذارن....

تازه از این میترسم نهایتا آزمایشهارو بدم اما کلینیک بگه ما قبول نداریم و باید آزمایشگاه مورد تایید ما بدی

به اون دکتر میگفتی میدونی یه سقط یعنی چی؟؟؟ من حتی یه بار سقط رو تجربه نکردم اما تصورشم تنمو میلرزو ...

حالا من فکر میکنم تا چیزی به دکترا ثابت نشه راحت دارو خاصی تجویز نمیکنن .احتمالا به خاطر عوارض و اینا 

مرسي از توضيحات دقيقت عزيزم منم از ديروز دارم قرصشو ميخورم ديگه، توكل به خدا، سونوي بعدي هم آنوماليه ...

عزیزم نگران کوچیک و بزرگ شدن شکم نباش.....

قسمت عمده این بازی در آوردن مال روده هاته.....

یه قسمتشم بازی در آوردن وروجکته.....

جفت قدامی زودتر از بیست هفته فکر نکنم تکون رو حس کنی من با خلفی تازه تک و توک اونم مطمئن نیستم که خودشه یا نه دارم حس میکنم.....

نگران ترشحاتتم نباش من اواخر انقدر دیگه زیاد بود دو بار تست آمینوشور دادم چون میگفتم دیگه نشتیه حتما اما خبری نبود.....