2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048354 بازدید | 684651 پست
سلام دوستان. من باز با درهای بسته مواجه شدم واقعا دلم ميخواد دیگ بمیرم ديگه از زندگی خسته شدم، بازم ...

عزیزم برا یکی از دوستامونم یادمه اینجوری شده بود.....

فکر کنم بعد یه مدت فاصله برا اونم سیکل نچرال در نظر گرفتن جواب داد.....

حتی یکی از دوستامون بعد کلی سیکل کنسلی و یه مدت فاصله طبیعی باردار شد.....

عزیزم به نظرم این فاصله تا مرداد ایشالله برا تو هم خوبه.....

بدنت فرصت رفرش شدن پیدا میکنه.....

ایشالله معجزه تو راهه عزیزم.....

توکلت به خدا باشه.....

میفهمم خیلی سخته اما وقتی این روزا گذشت و روزای شیرین اومدن همه این سختیا تو ذهنت محو میشن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان منم دیروز جواب ازمایش اسپرموگرافی همسرمو از رویان گرفتیم بخاطر واریکوسل بیضه چپ متاسفانه ...

عزیزم به جمعمون خوش اومدی.....

ایشالله کلی خبرای خوش تو راهه و قراره به زودی جشن مامان شدنتو بگیریم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به دوستان نازنینم..امیدوارم همگی خوب و سلامت باشید..دلتنگ تون بودم...تو دلی های لاله جون و آنا ...

عزیزم در مورد کیست اون جور که اون دفعه من برا چکاپ رفتم برا اینکه برنگرده تنها راهش همین ویزان و امثالهم هست و یا بارداری.....

اما جالبه مال من بعد عمل برنگشته.....

من فکر میکردم همون هر ۶ ماه یه دوره سه ماهه باید ویزان بخورم اما ظاهرا اون سری دکترم گفت باید مدام میخوردم اما من فقط تو این مدت دو سه سال بعد لاپرا فقط یه دوره خوردم و دوره دومم که دیگه به خاطر این وروجک بیست تا دونه بیشتر نخوردم.....

من حس میکنم یا دست خز علی برام خیلی خوب بود یا واقعا کارش فوق العاده بود.....

البته بگم بیشترین عاملی که باعث شد دلسرد بشم از درمان عدم اطمینان به پزشک هست. ..فقط بگم من قبل تعطی ...

میفهمم چی میگی واقعا اوضاعیه......

از خدا میخوام خیلی خیلی زود تک تک دوستام از این پروسه های لعنتی خلاص بشن و پایان تلاششون شیرین باشه.....

خب پس بیزحمت شما خانوم دکترای گل بی ادعااا میشه لطف بفرمایید نظرتون رو بگید..رنج نرمال آزمایشگاه 3 ت ...

عزیزم اگه اشتباه نکنم یاس عزیز هم همسرش مشکل پرولاکتینش رو شده و بعد کنترل شرایطش بهتر شده بازم بیاد توضیح میده.....

به نظر من حتما پیگیر بشین حتی شده فقط برا سلامتی خودش.....

🌹🌹آنا جون دکتر دو بسته ویزان تجویز کردن واسم بدون وقفه مصرف کنم.شما خاطرتون هست چند روز بعد قطع قر ...

عزیزم من دقیقا یه هفته بعد پریود شدم اما خوب ممکنه برا یکی زودتر یا حتی دیرترم بشه......

در مورد تاپ نرمال اطلاعاتی ندارم اما به نظر نمیاد چیز بدی باشه......

عزیزم کاملا میفهمت.....

وقتی انواع مشکلات بهت هجوم میارن آدم کم میاره اما ایشالله به ته شیرینش که برسی همه این سختیا رنگ میبازن.....

کی میگفت من طبیعی باردار میشدم اما دیدی شد.....

پس از رحمت خدا ناامید نشین.....

چی بگم شاید واقعاا ربطی نداره به سپتوم... نمیدونم چراا اینهمه منفی رو تجربه کردم..هر بار جنین هاااز ...

عزیزم من علمشو ندارم اما به نظر منم نمیاد این قضایا با نامنظم بودن آندومتر ربطی داشته باشه.....

عزیزم اخیرا تو حجم بالا یعنی کامل خونریزی پریودی داشتی؟

سلام دوستان عزیز ممنون از راهنمائیتون بابت tsh.با پزشک غدد مشورت کردم برام روزی نصف لووتیروکسین 50 ...

خدارو شکر پیگیر شدی.....

مرسی باران جان از رهنمایی تون..با اینکه توانی نمونده اما چشم حتما پیگیری میکنم دو ماه ویزان مصرف میک ...

عزیزم برا خز علی فکر کنم باید اولش از طریق دکترای مرکز ویزیت بشی و برا اسکایپ وقت بدن بعد ببینی نظرش چیه.....

[QUOTE=59249152]ان شاء ا...این سری مامانی و همه ی این نگرانی ها تموم میشه در عوض نگرانی هایی شروع می ...

عزیزم دکتر من برا هموگلوبین تو این رنج تو این بارداریمم بهم سلکسانو تجویز کرد.....

برا غربالگریم که چک کرده بود گفت همچنان هموگلوبینت بالاست.....

من تو بارداری قبلیمم تقریبا تا ۷ ماه هموگلوبین و هماتوکریتم بالا بود و تازه بعد ۷ ماه فکر کنم یه کم پایبن اومد و آیرن گرفتم.....

اما چون برا تو هم هموگلوبین بالاست هم فریتین و.... پایین فکر کنم شاید یه کم درمانت متفاوت بشه.....

به نظرم آزمایشاتو نشون بده ببین نظر دکترت چیه.....

سلام آنا جان میشه لطف کنید بگید●● بیمه تکمیلی شما چی هست؟؟ما از طرف سازمان همسرم بیمه هستیم اما خودم ...

عزیرم تکمیلی ما داناست با ده درصد فرانشیز.....

والا خیلی بیمه خوبی بود و سقف تعهداتشونم برا ما خوبه اما ظاهرا این اواخر جون میدن پول بدن.....

قبلا دو هفته ای هزینه هارو میدادن اما یه مدته فکر کنم داغونن.....

در مورد تی اس هاشت خوب خیلیا همون زیر ۲-۲/۵ رو قبول دارن اما اخیرا زیر ۱/۵ هم توصیه میشه.....

قبلا لوو داشتی؟

برا همسرت فکر کنم موردی نداره اما خودت میخوایی به مشورتی کن چون ظاهرا ماکزیمم رنج نرمال آزمایشگاهتم پایینه برا ما رنج زیر ۵/۵ بود.....

آنا جان سلام .من وارد سیکل شدم الان روزی یه دونه گونال اف و روزی یه دونه hmg میزنم .حالا گلوم عفونت ...

عزیزم اگه برات آنتی بیوتیک تجویز شده فکر کنم باید بخوری.....

من تو بارداریم اونم اوایلش مجبور شدم آنتی بیوتیک وریدی تزریق کنم اونم روزی دو بار.....

بعضا درمان دارویی بهتر از درمان نشدنه چون عفونت خودش کم چیزی نیست و عوارضش از دارو کمتر نیست.....

بازم با دکترت مشورت کن.....

لاله جون با این وجود هم باید برا باردار نشدنم غصه بخورم و هم باید بخاطر مشکل انعقادیم که تا آخرین لح ...

عزیزم برا مشکل انعقادیت تو بارداریت دارو داری نگران سقط نباش.....

این همه انرژی منفی رو دعوت نکن!!!!!

سلام دوستای گلم من الان سونو کردم تو پروسه انتقالم. دکتر گفت اندومتر تقریبا سه خطی و ۶/۴. برای روز ...

برا روز ۸ خوبه ایشالله بهترم میشه.....