2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048392 بازدید | 684651 پست
سلام دوستان خوبين يه سوال ،شما همتون يه قلو بارداريد؟چندتا حنين براتون انتقال دادن؟

سلام آره عزیزم دوستایی ک الان باردارن یه قلو هستن.تعداد جنین انتقالی هم برا هر کدوم متفاوته ولی معمولا دو یا سه تا

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم من در مورد دکتر همسرم خیلی تحقیق کردم.با دکتر پویان بود عملش...و به روش میکروسرجری اگه همسرت ...

شینا جون

همسرم 2 سال پیش با دکتر پویان با همین روش میکروسرجری بیمارستان لاله عمل کرد ولی متاسفانه برای ما فقط روی حرکت اسپرم تاثیر کمی داشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان خوبين يه سوال ،شما همتون يه قلو بارداريد؟چندتا حنين براتون انتقال دادن؟

سلام ، من سه تا انتقال دادم تا الان که یه جنین واسم دیده شده خدا رو شکر 

سلام من یک هفته ای میشه بیمارستان شهید بهشتی اصفهان پرونده تشکیل دادم البته پیش دکتر طهرانی، خودم ک ...

عزیزم من در مورد مرکزت اطلاعاتی ندارم دویتاتی که نجربه این مرکز رو دارن میان بهت اطلاعات میدن اما فقط میتونم بگم اگه بتونی با کمترین مسافت و رفت و آمد جواب بگیری خیلی خوبه.....

چون مسافت فاکتور مهمیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم قبلا اینجوری بود که میشد برا همون روز هم وقت گرفت فکر نکنم وقتش سخت باشه باز تماس بگیر.....

ممنونم آناجون 

ان شاالله خدا بچه های گلتو واست نگه داره  

الان تماس گرفتم شماره رو دادم به پیغام گیر.میترسم صدام واضح نباشه نتونن تماس بگیرن

دوستان میدونین کی تماس میگیرن؟

خداروشکر عزیزم که نی نی دوم تو راهه...برای ما هم دعا کن تنها چیزی که به ذهنم رسیده اینکه به دکتر بگم ...

عزیزم ایشالله بهترینا منتظرته.....

به لطف خدا ایشالله به زودی با یه بتای تپل انتطار شیرین نه ماهت شروع میشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم با کی دارین انتقال رو انجام میدین؟ کی پانکچر شدین؟ میخوام بدونم معمولا بین پانکچر و انتقال چق ...

عزیزم بین پانکچر و انتقال برا جنین فریز فکر کنم برا شما بود بسته به شرایطت دو سه ماهی فاصله نیازه.....

به هر حال باید تخمدانات و بدنت به روال عادی برگردن.....

عزیزم با کی دارین انتقال رو انجام میدین؟ کی پانکچر شدین؟ میخوام بدونم معمولا بین پانکچر و انتقال چق ...

عزیزم من مشهدم بامرکز ناباروری نوین دکتر مهناز منصوری،29بهمن 96پانکچر شدم روال کار مرکز اینجوریه که جنین رو3ماه فریز میکنن،خداروشکر امروز پریود شدم😍😍

عزیزم معمولا یه قلو بوده اما ما دو یا سه قلو هم داشتیم....

عزیزم خوب تعداد جنین انتقالی به بدن و مرکزتم ربط داره......

تو ایران معمولا حداقل دو سه تا انتقال میدن اما بوده تا ۵ تا هم انتقال دادن.....

برا من سری اول ۲ بعد ۴ و سری آخرم ۳ تا انتقال دادن که سری آخر + شدم و یه قلو شد.....

عزیزم امروز که بیدار شدم بطور واضح خونریزی دارم  پریود. شدم گویا چون. من پریودام خیلی کم خونری ...

فکر نکنم ایرادی داشته باشه نگران نباش.....

بازم دکترتو در جریان بذار.....

شینا جون همسرم 2 سال پیش با دکتر پویان با همین روش میکروسرجری بیمارستان لاله عمل کرد ولی متاسفانه ب ...

مرمر جون فکر کنم به نوع و شدت مشکلم ربط داره.....

شاید برا دوستمون مشکل جوری بوده به عمل جواب داده اما برا همسرت خیلی به عمل مربوط نبوده مشکل.....

ممنونم آناجون  ان شاالله خدا بچه های گلتو واست نگه داره     الان تماس گرفتم شماره ر ...

عزیزم نگران نباش.....

فکر کنم تماس بگیرن اگه نگرفتن ۳-۴ به بعد تماس بگیر فکر کنم اون موقع مطب باشن.....

فکر نکنم ایرادی داشته باشه نگران نباش..... بازم دکترتو در جریان بذار.....

ممنون عزیزم به دکترم دسترسی ندارم امروز مطب تعطیل هست 

به مامای ایشون پیام دادم اما پیام رو ندیده 

نمیدونم جیکار کنم آمپول رو بزنم یا نه؟

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
عزیزم من در مورد مرکزت اطلاعاتی ندارم دویتاتی که نجربه این مرکز رو دارن میان بهت اطلاعات میدن اما فق ...

ممنون ک جواب دادید. خودمم با وجود اینکه سهمیه بسیجم اکی بشه یزد کلا فقط باید هزینه دارو بدم و بقیه اش رایگانه بخاطر مسافتش میترسم. فقط مشکلم اینه ک از بیمارستان بهشتی مطمئن نیستم هزینه کلینیک خصوصی دکتر کلانتر و احمدی هم از پسش برنمیام. بیشتر میخوام دلم بابت شهید بهشتی مطمئن بشه.