2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047844 بازدید | 684628 پست
ممنون بابت تبریکاتتون ، ممننون  ban'  , و niva,ninitopol'bn وهمه کسایی که تریک گفتین و الا ...

عزیزم والا دکتر من تاکید کرد با هواپیما نرو.....

باز با دکترت مشورت کن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بنظرتون دردهای شبیه به دردهای پریود عادی هستش الان ؟

عزیزم به دکترت بگو شاید برات ایزوکسوپرین یا منیزیم یا داروی مشابه دیگه تجویز کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم طبیعیه ، منم دارم 

شمام به دکترت بگو شاید نیاز باشه ایزوپرین یا داروهای مشابه دیگه یا منیزیم تجویز کنه.....

سلام به همه دوستان عزيزم ، از تبريك تك تك دوستهاي خوبم ممنونم ، واقعا معذرت ميخوام كه نتونستم جواب ت ...

عزیز دلم روی ماهشو ببوس......

ایشالله بهترینا منتظرتونه.....

من امروز از دکتر پرسیدم تازه برا من مسافرت پنج ساعته هست گفت ایرادی نداره، 

عزیزم شرایط برا هر کدوممون فرق داره.....

کسی که لک داره شرایطش حساستره.....

برا من اون زمان کلا استراحت مطلق داد و گفت به هیچ وجه سفر نمیری اما این دفعه گفت با ماشین خودتون میتونی.....

پس بهتره هر کسی طبق شرایطش با دکترش مشورت کنه.....

شکر خدا همه چی داره برات خوب پیش میره پس حسابی لذت ببر.....

من هم میتونم با ماشین برم هم با هواپما ولی مسافت با ماششبن زیاد میشه حدود ۸ ساعت ولی از تکونهای هواپ ...

عزیزم شرایط لک بینیت چطوره.....

حتما با دکترت راجب مسافرت مشورت کن.....

سلام بچه ها خوبین؟ به یمن دعاهای شما دوستای خوبم ،لطف خدا شامل حالمون شد بتای من شد 210 ان شاء ا ...

خدایا شکررررررررتتتتتتت.....

لاله جون فقط و فقط میتونم بگم از خدا سپاسگذارم که اشک شوق همسرتو مستدام کردددددد.....

ایشالله دیگه خودتم با خیال راحت اشک شوق بریزی......

راستی حسم میگه یه پسملی مامانی داره میاد.....

ایشالله هر چیه صحیح و سالم بپره بغلتون.....

بهارت اساسی بهاری شد.....

برو ازش لذت بببرررررر.....

از مامان گلمون، آناي مهربون خبري نيست؟؟ انشالا به سلامت باشه هر كجا كه هست

عزیرم من چند روزه یه کم درگیر بودم.....

حالمم بدک نیست اما یه کم بالا پایین بوده.....

با این شیطونکمم یه کم سختتر میشه اما شکر خدا خوبیم......

ممنون که به یاد بودی عزیزممممم....

ایشالله بهترینا منتظر تک تکتونه.....

مبارکه لاله جان - ایشالا به سلامتی بغل بگیری . عزیز شما کلا اکتیوی؟ استراحت نمیکنی؟ جریلن چبه ؟ آخه ...

عزیزم تحرک ملایم در کل نه تنها بد نیست خوبن هست، اما شما چون لک بینی داشتی یه کم باید احتیاطت بیشتر باشه.....

سلام به همه دوستان  به  تمام مامان های جدید عزیز تبریک میگم خصوصا آنا عزیزم و لاله جان انش ...

عزیز دلم منم با تاخیر سال نوی تک تکتون رو تبریک میگم......

ایشالله سال ۹۶مون همونطور که ختم به خیر شد سال جدیدمون پر شادی باشه و از این به بعد شاهد خبرای خوش دوستامون باشیم.....

من امروز رفتم پیش دکترم که سیکل رو شروع کنیم برای انتقال.داروها مثل دوره قبل بود اسید فولیک و اکویین ...

عزیرم از این لحاظ به حرف دکترت گوش نکن و حتما به هر طریقی شده آزارو بده.....

یعنی چی دعا میکنیم.....

خدا میگه از شما حرکت از من برکت.....

حتما حتما حتما انجامشون بده بعد اگه حس کردی دکترت با وجود مشکل نمیخواد کاری واست بکنه حتی شده عوضش کن.....

مامانای عزیز میشه کمک کنید . شما استراحتتون به چه صورته مثلا بیرون میرید ؟ آشپزی . مهمونی میرید پله ...

عزیزم کلا هر کاری دوست داری انجام بده ولی خودتو خسته نکن.....

یعنی باید به آستانه خستگیت دقت کنی.....

جارو هم سعی کن نکشی.....

کارهای روتین خونه رو انجام بده.....

پله هارو آهسته بالا پایین کن.....

خلاصه طبق توانت هر کاری دوست داری انجام بده.....

یهه سوال دیگه هم داشتم ، ماها تا کی باید از دسشوی فرنگی استفاده کنیم ؟ تا آخر بارداری ؟ یعنی جایی رف ...

تا آخر بارداری . دیگه هر چی پیش بریم سنگین تر میشیم و ایرانی سخت تر. اما اگه جایی نبود اشکال نداره ایرانی استفاده کنی. منم خونه مادرشوهرم ایرانیه