2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
جدی اثرش میمونه؟من همش نگرانم چرا گفت قطع کن .گفت یکسال طبیعی اقدام کن.گفتم ایمنیم بالا باشه که بارد ...

آره عزیزم به نظر من تا مدتها میمونه و ایمنیت سرکوب شده هست پس باید مواظب باشی چون ممکنه زود مریض بشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
این شیاف پروژسترون خیلی ریزه کرم رنگ وبیضی شکل  اینو چطوری باید بزنی بره داخل خیلی یا نه مهم ن ...

عزیزم به اندازه دو بند انگشت بفرستی تو کافیه......

اگه بعد استفاده حداقل نیم ساعت دراز میکشی کافیه اون چیزی که برمیگرده قسمت موم و نگهدارنده شه پروژسترونش جذب شده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید نمیدونم منظور از ایمنی یعنی چی؟

عزیزم بعضیا ایمنیشون نقص داره و ممکنه با جنین مثل جسم خارجی و میکروب برخورد کنه و بهش حمله کنه و از بین ببردش.....

مثلا من نقص ایمنی داشتم و براش دارو گرفتم.....

هم پردنیزولون داشتم هم سرم آی وی آی جی......

از روز انتقال باید بشماریم بعدبریم آز من روز 16هست انتقالم باید چندم برم آز؟ ببخشید شما دسشویی فرن ...

عزیزم هر ۲۴ ساعت رو یه روز حساب کن.....

عزیرم من کلا سالهاست فرنگی استفاده میکنم چون مشکل دارم اما بودن دوستانی که ایرانیم استفاده کردن و جواب گرفتن.....

اگه میتوتی از فرنگی استفاده کن.....

عزیزم سر کار رفتن بعد از میکرو مشکلی نداره بستگی داره کارت چی باشه اگه فقط میشینی ک مشکلی نیس بنظر م ...

عزیزم خدارو شکر به خیر گذشته.....

آره عزیزم به نظر من تا مدتها میمونه و ایمنیت سرکوب شده هست پس باید مواظب باشی چون ممکنه زود مریض بشی ...

خوب خداروشکر خیالم راحت شد.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آنا جون بچه ها تو رو خدا بیاید مشورت می خام خیلی برام مهمه چون جز شما کسی حالمو درک نمی کنه .کسی کمک ...

ندا جون  بنظرم انتقال نده   با این شرایط  دم عیده و  شرایط کاریتم که اکی نیست استراحت کنی ، همسرتم اونطوری ..

فوقش یه خراش برات تو مطب انجام میده

من   هیسترو خراش شدم ولی پریود نمی شدم هر کاری کرددم یه ماه عقب انداختم اخرشم دکترم گفت چون فاصله افتاده بین هیسترو خراشت و انتقالت 

دوباره توی مطب برام خراش داد و بعد انتقال داد

الانم روز ده انتقالم هستم 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
امپول انو کساپارین 4000به من داده گفته بعد از انتقال دور ناف بزن .خودم بزنم باید چطوری بزنم وآیا بای ...

با اجازه انای مهربون..زهرا جان دکتر به من گفت انوکسپارین بهترین ساعت تزریقش 4تا 5 عصر.الان نزدیک یکماه میشه من 4عصر میزنم تزریقشم خیلی راحته.فقط ممکنه موادش یکم سوزش داشته باشه اونم کمتر از ده مین اروم میشه

سلام دوستان عزیزم خوبید همگی؟
یه مدت نبودم از همه بی خبرم
من دیروز انتقال داشتم دوتا جنین AB سه روزه انتقال دادم. دکتر عارفی خیلی خوب انتقال داد و من اصلا دردی نداشتم. قبل تر سر انتقال قبلم و سر آی یو آی با دکتر قبلیم برای باز کردن دهانه رحم و عبور کاتتر خیلی اذیت میشدم ولی دیروز اصلا نفهمیدم کی این کارا انجام شد. یادمه دکتر قبلیم کلی داخل رو ضدعفونی میکرد و یه چنددقیقه ای اون اسپکولوم اون تو بود و اینا. ولی دیروز خبری از این لوس بازیها نبود :) انگار بعد اسپکلوم بلافاصله کاتتر رو وارد کرده بود . ضمن این که دکتر عارفی دستش خیلی تنده به جرات بگم در عرض سه دقیقه 3 تا انتقال انجام داد و سریع رفت به پانکچر برسه.
فقط یه چیزی از دیروز خیلی خیلی نگرانم کرده. فقط چندساعت بعد از انتقالم توی خونه داشتم از تخت بلند میشدم یهو یه مایع ازم خارج شد که خیلی خیلی آبکی بود و خونابه بود درواقع. از اون موقع خیلی ناامید شدم فکر میکنم جنینهام توی همون مایعی که وارد رحم کردن ازم خارج شدن. چون به هرحال جنینم الان میکروسکوپیه و دیده نمیشه. اصلا نمیدونم اون همه مایع چی میتونست باشه :(((
چون شیاف هم بخواد خارج بشه حالت شیری رنگ داره و آبکی نیستش:(

خدایا شکررررررر
به سلامتی..... عزیزم پیشاپیش زیارتت قبول..... ایشالله با یه سوقاتی بینظیر برگردی..... عزیزم والا ...

قربونت برم عزیزم . دعاگوی همه دوستان هستم حتما اگر لایق باشم. اگر ضرر داره نخورم قرار باشه بدنم بهم بریزه.. نمیدونم والا حیران شدم

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
با اجازه انای مهربون..زهرا جان دکتر به من گفت انوکسپارین بهترین ساعت تزریقش 4تا 5 عصر.الان نزدیک یکم ...

فدات بشم عزیزم......

فقط حواست باشه با پروژسترون حداقل دو ساعت فاصله بدی تا اثرشون تداخل نداشته باشه.....

سلام دوستان عزیزم خوبید همگی؟ یه مدت نبودم از همه بی خبرم من دیروز انتقال داشتم دوتا جنین AB سه روز ...

عزیزم مگه شستشو نداد واست؟

احتمالا ترشحات مال شستشو هست عزیزم.....

نگران نباش جنین اینجوری دفع نمیشه.....

عزیزم گوارای وجودت....

از الان بهت تبریک میگم....

یادت باشه من اولین نفر بودما......

فدات بشم عزیزم...... فقط حواست باشه با پروژسترون حداقل دو ساعت فاصله بدی تا اثرشون تداخل نداشته باش ...

انا جان من در حال حاضر انوکسپارین 4 میزنم.شیاف واژینال ساعت 5 ....مشکلی پیش میاد؟!!!خاک به سرم شد

قربونت برم عزیزم . دعاگوی همه دوستان هستم حتما اگر لایق باشم. اگر ضرر داره نخورم قرار باشه بدنم بهم ...

والا نمیدونم باید ببینی برات اگه ضرر داره نخوری من خودم هیچ دارویی رو سر خود نمیخورم حتی مکمل چه برسه داروی هورمونی.....

عزیزم به سلامتی ایشالله کلی جنین عالی خواهی داشت...... انتقالتم به شرایطت و نرمال شدنش بر میگرده... ...

اخه میخام بعدعید باسه و ب مله رمضون نخورم 

بلاخره اونی ک باید میاد و...