2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7083435 بازدید | 687107 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزانی ک فیزیو رفتین ب تازگی یا می‌خواین برینهزینه فیزیو رحم چقدره ؟!من امروز زنگ زدم و پرسیدم گفتن ...

منم یه جایی میرفتم گفتن ۶۰۰ که چند جلسه بیشتر نتونستم برم ،الانم جایی میرم نزدیک ۳۰۰ که از اینجا هم راضی نیستم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزانی ک فیزیو رفتین ب تازگی یا می‌خواین برینهزینه فیزیو رحم چقدره ؟!من امروز زنگ زدم و پرسیدم گفتن ...

چیکارا میکنن که هفتصد میگیرن ؟ 

والا فیزیو تراپی هم نمی‌دونم چرا به دل من نمیشینه ،نه اونجایی که ۶۰۰ میگرفتن کاری میکردن نه این یکی ،یعنی واقعا این چرندیات تاثیر دارن 

از همه چی از اعتقاد افتادم 😭😭😭😭😭

چیکارا میکنن که هفتصد میگیرن ؟ والا فیزیو تراپی هم نمی‌دونم چرا به دل من نمیشینه ،نه اونجایی که ۶۰۰ ...

نمی‌دونم گلم 

منم گفتم آخرین جنین هامه  تلاشمو بکنم

حس خوبی دارم ب فیزیو

دکتر گفت احتمال اینکه جنین هات بگیره خیلی زیاد میشه با فیزیو البته خود دکتر فیزیو تراپی

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
چیکارا میکنن که هفتصد میگیرن ؟ والا فیزیو تراپی هم نمی‌دونم چرا به دل من نمیشینه ،نه اونجایی که ۶۰۰ ...

نمی‌دونم گلم 

منم گفتم آخرین جنین هامه  تلاشمو بکنم

حس خوبی دارم ب فیزیو

دکتر گفت احتمال اینکه جنین هات بگیره خیلی زیاد میشه با فیزیو البته خود دکتر فیزیو تراپی

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
کمک کنید شب بعد از iuiباید با پیشگیری رابطه داشت یا بدون پیشگیری؟؟

عزیزم بعداز ای یو ای باید بدون پیشگیری نزدیکی داشته باشی. تا شانس باردار شدنت بیشتر بشه. معمولا دکترا میگن تا یکهفته بعدش نزدیکی داشته باش. بازم تماس بگیر ازمنشی بپرس دلت آروم شه

نمی‌دونم گلم منم گفتم آخرین جنین هامه تلاشمو بکنمحس خوبی دارم ب فیزیودکتر گفت احتمال اینکه جنین هات ...

چی بگم والا ، آره دیگه ناچاریم همه کار کنیم ،خودم با اینکه اصلا اعتقاد ندارم بهش بازم ناچارم برم