2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7041422 بازدید | 684215 پست

سلام دیشب بی بی زدم سفید بود صبح بیدار شدم دیدم این هاله خیلی کمرنگ رو داره ، به نظرتون چقدر میتونم بهش اعتماد کنم،درضمن من تقریبا ۹روزه قرص دوفامد رو قطع کردم،همیشه بین ۲تا ۴ روز بعد از قطع قرص پریود میشدم اما الان ۹ روزه که هنوز پریود نشدم

سلام دیشب بی بی زدم سفید بود صبح بیدار شدم دیدم این هاله خیلی کمرنگ رو داره ، به نظرتون چقدر میتونم ...

سلام عزیزم به بیبی شب که اصلا اکتفا نکن

ولی اینو نگهدار فردا مجدد بیبی بزن

اگ خشک شده ی بیبیت از این پر رنگ تر بود حتی خیلی خیلی کم پس مبااااارکه🥹😍

وای انشالله که مثبت باشی حامله باشی 🥹🥹

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم به بیبی شب که اصلا اکتفا نکنولی اینو نگهدار فردا مجدد بیبی بزناگ خشک شده ی بیبیت از این پ ...

سلام عزیزم ،امروز هم باز میگیرم ببینم چی میشه،ولی فک نمیکنم مثبت باشه اخه با وضعیت اسپرم شوهرم،غیر ممکنه من طبیعی باردار شده باشم،همش منتظرم پریود شم داروهای انتقالو مصرف کنم

سلام عزیزم ،امروز هم باز میگیرم ببینم چی میشه،ولی فک نمیکنم مثبت باشه اخه با وضعیت اسپرم شوهرم،غیر م ...

خدابزرگه،توکلت به خدا باشه،بهترین ها برات آرزو میکنم🌹🌹🌹🙏

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک

خانوما

من دارم برا قبل انتقال قرص جلوگیری میخورم امروز ک چهاردهمین قرص رو خوردم لکه بینی دارم الان دارم پریود میشم؟باید چیکار کنم‌؟ سیکلم کنسل میشه؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
یعنی پردنیزولون ۱۲ هفته خوردی و میخوای قطع کنی ؟

البته من بیشتر خوردم از دو‌هفته قبل انتقال خوردم 

وکلا هر باری هم که انتقالم کنسل میشد ی ماه خورده بودم

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️
مارال جان توچ مرحله ای هستی؟ این دکترت خوبه؟

من اواسط آبان انتقال چهارمم رو انجام دادم،فعلا آزمایشم مثبت شده خداروشکر،امیدوارم خدا برام بخواد و بقیه ش هم خوب پیش بره،هنوز سونو نرفتم.

دکترم شیرازه عزیزم

2810